Egy “woke” hirdetés hatására bezuhant a Bud Light részvények ára, ami erős vételi jelként jött fel az AI Crypto algónal

A közelmúlt fejleményei nagy port kavartak a befektetési világban. A Bud Light, a népszerű sörmárka részvényeinek árfolyama visszaesett egy vitatott LBGQT-reklámot követően. Az esemény különböző reakciókat váltott ki, a konzervatívok bojkottálták a márkát. A hír a részvények árfolyamának csökkenéséhez vezetett, az iparági szakértők és a befektetők szerint pedig a hír végzetes. Mindeközben az AI Crypto algoritmusa szerint a Bud Light részvények erős vételi besorolást kaptak. Az Avorak AI elemzi az adatokat és figyelembe veszi a zuhanás mögött álló okokat, hogy pontos meglátásokat nyújtson, és az első eredmények kedvező kilátásokat sugallnak a Bud Light részvények számára.

Milyen részvény a Bud Light?

A Bud Light nem önálló részvényként kerül forgalomba. A Bud Light az Anheuser-Busch InBev multinacionális ital- és sörgyártó vállalat által gyártott sörmárka. Az Anheuser-Busch InBev (részvénykód: BUD) egy tőzsdén jegyzett vállalat, amely a Bud Light és számos más sörmárka gyártásáért és forgalmazásáért felelős. Ezért, ha valaki közvetve szeretne a Bud Lightba fektetni, megfontolhatja az Anheuser-Busch InBevbe való befektetést a nyilvánosan forgalmazott részvényeinek megvásárlásával.

Esett a Bud Light részvények ára?

Bizony, a részvények 14%-ot estek Taylor Mulvaney TikTok-videója után, amelyben az Anheuser-Busch által neki küldött egyedi Bud Light dobozokat mutatta be. Állítólag ezek az egyedi dobozok őt a saját coming outjának évfordulójára készültek. A sörgyártó cég jelentős visszaesést tapasztalt az eladásokban. A Bud Light eladásai éves szinten körülbelül 20%-kal csökkentek, ami egybeesett a túlnyomórészt konzervatív fogyasztók elégedetlenségével a partnerség nyomán. Az Anheuser-Busch azonban visszautasította a kritikát, mint megalapozatlant. A vitatott TikTok-videó következményei jelentősek voltak a vállalat számára, a piaci értékük közel 25 milliárd dolláros veszteséget szenvedett el Mulvaney posztja óta. Jelenlegi értéke a cikk írásakor 56,48 dollár.

Avorak AI: Az AI Crypto algoritmus

Az Avorak AI egy vezető AI kriptoplatform, amely az ármozgások előrejelzésére és a piacok megfigyelésére specializálódott. Az Avorak Trade Bot képes elemezni a kriptohírekkel kapcsolatos különböző eseményeket és körülményeket. Mesterséges intelligencia képességeivel az Avorak Trade Bot célja, hogy a gépi tanulást és az adatelemzést kihasználva betekintést nyújtson, és potenciálisan segítse a kereskedőket a dinamikus és változékony piacokon történő döntéshozatalban. A piaci trendek megfigyelésével, a hírek elemzésével és a Bud Light részvények ármozgásának előrejelzésével az algoritmus célja, hogy értékes információkat kínáljon a felhasználóknak. Az Avorak Trade Bot különböző indikátorokat, technikai elemzési eszközöket és historikus adatokat használ a kereskedési jelzések generálásához. Különböző pénzügyi piacokon működhet, beleértve a részvényeket, kriptovalutákat, devizákat és árukat.

Az Avorak AI ICO-ja során az AVRK token 0,27 dolláron áll, miután 350%-kal emelkedett a kezdeti árához képest. Ez az áremelkedés az Avorak státuszát a felső körökbe emelte, kiérdemelve ezzel az “AI kripto gyöngyszem” elnevezést. Béta fázisban lévő megoldásai sikeresek voltak, pontos előrejelzésekkel. A korai ICO-tulajdonosok hatalmas bónuszokat és előnyöket élveztek, mint például a béta hozzáférés és az elsőbbségi stake lehetőség.

Az Avorak széles körben elterjedt megoldásokat kínál számos iparágban, többek között az oktatásban, az egészségügyben, az autógyártásban, a repülőgépiparban stb. Az Avorak Write egy forradalmi tartalomíró eszköz, amely egy előre megírt nyelvi bankot használ a felhasználói formátumnak és stílusnak megfelelő, kifinomult tartalom előállításához. A létrehozott végleges tartalom plágiummentes is, így a felhasználók elkerülhetik a szerzői jogi problémákat. Az Avorak átfogó eszközportfóliójához tartozik továbbá az Avorak Chat, amely az ügyfélszolgálatban segít, valamint az Avorak Create, képek generálásához.

 

Összegzés

A Bud Light részvények árának csökkenése és annak következménye erős vételi jel lehet. Az Avorak AI kedvező jövőbeli kilátásokat jósol a vállalatnak, ami potenciális lehetőséget jelenthet a befektetők számára.

Tudj meg többet az Avorak AI-ról és az ICO-ról itt:

Honlap: https://avorak.ai/

AVRK token vásárlás: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***