Az ATAIX tőzsdén már fut a Gram tokenértékesítés és most könnyebben meg lehet vásárolni, mint valaha

Az ATAIX tőzsdén a Gram iránti érdeklődés továbbra is hatalmas. A Gram, a Telegram Open Network natív hasznossági tokenje a Telegram üzenetküldő közelgő jövőre induló projektje. A várva várt platform és token ICO a múlt évben 1,7 milliárd dollárt gyűjtött.

A jelenlegi tokenértékesítés során eladott Gram tokenek lesznek az elsők, amelyek elérhetővé válnak a Telegram Open Network indulásakor.

Az értékesítést eredetileg két különálló poolban tartották. Az első pool szeptember 19. és 24. között volt. A második pool szeptember 25-én kezdődött, és szeptember 30-án kellett volna véget érnie. A nagy érdeklődés miatt azonban a második pool-t meghosszabbították, és a mai napig elérhető.

Az ATAIX a felhasználói visszajelzések alapján számos fejlesztést hajtott végre, hogy az eladást mindenki számára elérhetővé tegye. Ezen fejlesztések között szerepelt az ERC-20 USDT (tether) standard bevezetése. Az ATAIX korábban egyedül az Omni standardú USDT tethert támogatta, de a nagyszámú felhasználó miatt, akik az ERC-20 USDT kívántak letétbe helyezni, ez a szabvány is hozzáadásra került.

A Gram eladáshoz ATAIX-fiókra van szükség, és minden felhasználónak, aki részt kíván venni, regisztráltatnia kell egyet. A Gram kereskedésére az ATAIX tőzsdén közzétett feltételek vonatkoznak. További információ az ataix.com/gram oldalon található.

Az eladás tetherben [USDT] történik, ami egy stabilcoin és 1 az 1 átváltási árfolyamon váltható amerikai dollárról vagy dollárra. Az ATAIX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t helyezzenek letétbe, vagy hogy közvetlenül a platformon vásároljanak euróért vagy más kriptovalutákért cserébe, mint például BTC, ETH, XMR vagy 20 más jelentős és feltörekvő coinért és tokenért cserébe. Mint korábban írtuk, azok, akik USDT-t szeretnének letétbe helyezni, ezt Omni vagy ERC-20 standard címeken is megtehetik.

A Telegram Open Networkről

A Telegram Open Networköt (TON) a Telegram társalapítója, Dr. Nikolai Durov tervezte az utalási sebességet, hatékonyságot és a biztonságot szem előtt tartva. Ez az első ilyen típusú alkalmazás, amely az adatokat egy magasan skálázható blokklánc hálózaton tárolja, amely másodpercenként több millió tranzakcióra lesz képes. A figyelemreméltóan leegyszerűsített felhasználói felülettel a TON célja az, hogy barátságos legyen mind a felhasználók, mind pedig a szolgáltatók számára. A blokklánc-alapú hálózatot kifejezetten a Telegram, valamint más fejlesztők és kiadók által létrehozott különféle szolgáltatások tárolására és biztosítására tervezték. A Telegram szerint a TON leginkább egy hatalmas, elosztott szuperszámítógépként írható le.

A Gram-ról

A Gram [GRM] token a TON blokklánc natív kriptovalutája. Hasznossági tokenként lesz alkalmazva és elsősorban a TON gazdaságban lesz használható, mint termékek és szolgáltatások elsődleges fizetési eszköze. A Gram jól pozicionált, így a legsikeresebb és legszélesebb körben használt kriptovalutává válhat, mivel a Telegram 200 milliós közössége fogja azt használni. Nyilvánvaló előnye a többi hasznossági tokennel szemben, hogy egy működő termék támogatja, amely már óriási népszerűségre tett szert globálisan. Technikai fejlesztését a Bitcoin és az Ethereum ihlette. A Gram teljes kínálata 5 milliárdra dollárra korlátozódik.

A Telegramról

A Telegram egy felhőalapú üzenetküldő mobil és asztali alkalmazás, amelynek célja, hogy gyorsabb és biztonságosabb legyen a versenytársainál. Több, mint kétszáz millió regisztrált felhasználóval rendelkezik és napi 70 milliárd üzenetet kezel.

Az ATAIX tőzsdéről

Az ATAIX egy EU-ban bejegyzett digitális eszköz és kriptovaluta tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kriptovaluták, tokenek és fiat pénzek kereskedését és tárolását egy biztonságos, felhasználóbarát és gyors felületen. Az ATAIX tőzsdét Tallinnban, Észtországban vették nyilvántartásba, melyet az EuroToken OÜ működtet a 14454785 számon, a következő két licencnek megfelelően: 1) virtuális valuta fiat valutával való cseréjével kapcsolatos szolgáltatások nyújtása (engedélyszám: FVR000231), és 2) Virtuális valuta pénztárca szolgáltatás nyújtása (engedélyszám: FRK000194).

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***