Elindult a Brave Jutalmak: keress BAT tokeneket reklámnézésel

A decentralizált Brave böngésző élesítette a Brave Jutalmak funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BAT tokeneket keressenek hirdetések megtekintéséért. A fejlesztést április 24-én jelentették be Brave honlapján.

A Brave 3x gyorsabb mint a Google vagy a Firefox böngésző, tudd meg miért

A közlemény szerint a nyílt forráskódú, alapértelmezetten a hirdetéseket és a webhelykövetőket blokkoló Brave felhasználói a hirdetési bevételek 70%-át kaphatják meg a böngésző natív tokenje formájában, BAT tokenben. A Brave Hirdetések biztosítja, hogy a márkák azok számára tudjanak hirdetéseket nyújtani, akiket valóban érdekel a reklám, mialatt hatékonyabbá teszi hirdetéseiket, csökkenti költségit és szűri a csalásokat.

Brendan Eich, a Brave Software vezérigazgatója és társalapítója így nyilatkozott:

„A Brave Hirdetésekkel egy olyan digitális hirdetési platformot indítunk, amely elsőként védi a felhasználók adatvédelmi jogait és jutalmazza őket a figyelmükért. A Brave Hirdetések másik célja az online hirdetési ipar gazdaságosságának javítása és átalakítása, hogy a kiadók és a hirdetők olyan közvetítők nélkül tudjanak virágozni, amelyek hatalmas díjakat számolnak fel…”

A Brave januárban együttműködést írt alá a Cheddar híroldallal, mely értelmében a Brave felhasználók 3 hónapig ingyen férhetnek hozzá a Cheddar prémium tartalmaihoz.

Tavaly decemberben derült ki, hogy a Brave vált a HTC Exodus blokklánc okostelefonok alapértelmezett böngészőjévé.

Pixelidőkor a BAT token 0.427 dolláron kereskedik a Bitfinex tőzsdén szembemenve az enyhe kriptopénz piaci esésekkel ~2%-os pluszban van.

A Brave böngészőt itt tudjátok letölteni.