A Western Union kriptopénz tárcaszolgáltatóval kötött partnerséget

A kriptopénz tárcaszolgáltató Coins.ph partnerségre lépett a Western Union (WU) nemzetközi utalási szolgáltatóval, hogy így javítson a Fülöp-szigetekre tartó hazautalások gyorsaságán és követhetőségén.

A partnerség 5 millió Coins.ph felhasználónak teszi lehetővé hogy helyben és nemzetközileg nemzetközi utalásokat fogadjanak vagy kezdeményezzenek a digitális tárcáikba.

A Coins.ph azért döntött a WU mellett, mert így a világ minden országából képessé válik készpénzutalást fogadni.

A közleményben az áll, hogy a blokklánc vállalat nagyban fog támaszkodni a Western Union globális kitettségére és vezető készpénz átutalási szolgáltatására, hogy így fejlessze magasabb szintre a saját termékeit és egyben nyerjen új ügyfeleket.

A partnerség révén a fülöp-szigeteki ügyfelek nemzetközi készpénzutalást fogadhatnak még a Western Union internetes platformján keresztül is.

Ron Hose, Coins.ph alapító és elnök elmondta, hogy több millió fülöp-szigeteki állampolgár dolgozik külföldön akiknek az elsődleges célja, hogy olcsón és gyorsan tudjanak hazautalni pénzt szeretteiknek.

A Coins.ph egyben Bitcoin hazautalási szolgáltatást is biztosít a Fülöp-szigeteken és a környező országokban, köztük Thaiföldön, Malajziában és Hong Kongban. Egyik fő fejlesztési területe a bitcoin elfogadás a kereskedői egységekben és azon dolgozik, hogy minél gyorsabban és könnyebben lehessen bitcoinnal fizetni a boltokban, bitcoint felvenni az automatákból, azt átutalni stb. Emellett saját mobilos tárcával és számlabefizetést is kínál bitcoinban a mobilfeltöltés és készpénzutalás mellett.

A Western Union egy ideje már a blokklánc technológia körül legyeskedik és szervesen illeszkedik új üzleti modelljébe. Egy múlt évi interjú során Sheri Rhodes, a Western Union technológiai vezetője kijelentette, a vállalatát érdeklik a blokklánc alapú alkalmazások és megerősítette, a Ripple Labs vállalattal közösen egy pénzutalási infrastruktúrát fejlesztenek a Ripple saját blokkláncán.

(Forrás: Business Wire)

Hasznosnak találod a munkánk? Támogass minket egy kis kriptóval!

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]
[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]
[/su_column]
[/su_row]