Lendületben a Solana, új csúcsokkal verte meg az Ethereumot

A piaci kapitalizáció alapján az ötödik legnagyobb kriptopénz, a Solana, hatalmas lendületet vett, és egy hete folyamatosan emelkedik.

Lendületben a Solana

Az elmúlt 7 napban az árfolyam több mint 12%-ot emelkedett, és rövid időre elérte a 178,92 dolláros szintet. A Solana árfolyama jelenleg SOL Price SOL Price . A Solana a napi és heti nyereség tekintetében is jelentősen felülmúlta a top 10-et. Maga mögé utasította a Bitcoint, az XRP-t, a BNB-t, a Dogecoint és a TRON-t.

A top 10 kriptovaluta közül az Ethereum szenvedte el a legnagyobb veszteséget, az elmúlt hét során közel 20%-ot esett. Jelenleg ETH Price ETH Price dolláron áll. Az ETH október 21-én kéthavi csúcsra, 2.750 dollárra emelkedett, majd gyors visszaesést mutatott.

Solana árfolyam, ethereum, ATH, csúcs,

A Solana ökoszisztémája az év eleje óta erősödik, a piaci kapitalizáció január kezdete óta több mint 200%-kal emelkedett. A rendkívüli teljesítmény egyik legfőbb oka a mém érme őrület felfutása. Az elmúlt időszakban olyan mémcoinok kaptak szárnyra mint a Dogwifhat és POPCAT. De a nemrég bevezetett tokenek között is vannak kiemelkedők, a Goatseus Maximus (GOAT) például 570%-ot nőtt az indulás óta.

Az Ethereummal szemben is csúcsot állított fel a SOL

A SOL /ETH párosítás egy nehéz időszakon van túl. Ez azonban megváltozni látszik, mivel a kereskedési pár új csúcsot állított fel, mikor október 24-én elérte a 0,0702-es értéket.

Ezzel párhuzamosan az IntoTheBlock adatai megmutatták, hogy a Solana hálózat napi díjai átlépték a 4,1 millió dollárt, ezzel meghaladva az ETH napi díjait. Az okot itt is a blokkláncon futó AI mém érmék körüli őrület adja.

Mindemellett a Solana Floor arról számolt be, hogy a Solana 24 órás DEX-volumene megelőzte az Ethereumot és az összes többi láncot. A SOL az Ethereum DEX-volumen kétszeresét regisztrálta.

Az Ethereum magas tranzakciós költségei visszatarthatják a blokkláncon folytatott tevékenységet, csökkentve az ETH staking iránti keresletet és visszafoghatják a befektetői optimizmust.

Kapcsolódó: