Elon Musknak hála megint repül a kutyás érme

Elon Musk ismét felkavarta az állóvizet a Dogecoin körül, ami új lendületet adott a népszerű mémérmének.

Ahogy a piac egyre aktívabbá válik, Musk friss megnyilvánulásai ismét mozgásba hozták a Dogecoin közösségét. Sokan találgatják, hogy vajon ez a friss lendület elegendő lesz-e ahhoz, hogy a Dogecoin elérje a régóta áhított 1 dolláros álomhatárt, amit a legtöbb invesztor exit pontként titulál. A cikkben megvizsgáljuk Musk Dogecoinra gyakorolt hatását, és áttekintjük, milyen piaci trendek alakíthatják a mémérme jövőjét.

Elon Musk megint Dogecoinról kommentel

Elon Musk mindig is különleges kapcsolatot ápolt a Dogecoinnal. Twitter-bejegyzései révén számtalanszor mozgatta meg a piacot. Legutóbbi nyilvános megemlítése után a DOGE ára azonnal 10%-ot emelkedett, és elérte a 0,1495-ös árfolyamot.

Elon Musk egy kampányeseményen Pittsburgh-ben, Donald Trump amerikai elnökjelölt mellett arról beszélt, hogy a kriptovaluták „érdekes és értékes védelmet nyújtanak a központosított irányítás ellen”. Hangsúlyozta, hogy a kripto „természeténél fogva hozzájárul az egyéni szabadsághoz”, de nem támogatott kifejezetten egyetlen kriptovalutát sem. Musk hozzátette, hogy bár aktívan nem foglalkozik a kriptovalutákkal, Donald Trump kérésére vállalta a vezetését egy úgynevezett „Kormányzati Hatékonysági Minisztérium”-nak, amelyet tréfásan „Doge”-nak nevezett el, gyaníthatóan a Dogecoinra.

Az ezáltal kiváltott ugrás ismét bebizonyította, hogy a Dogecoin teljesítménye szorosan kötődik Musk nyilatkozataihoz. Sőt, a nagyobb befektetők, az úgynevezett „bálnák” is megmozdultak. Egy ilyen befektető nemrég 155 millió DOGE-t vásárolt, valószínűleg abban bízva, hogy Musk további megnyilvánulásai ismét lendületet adhatnak a Dogecoin árfolyamának.

Dogecoin bálna tranzakció

Hogyan segít Musk az árfolyam emelkedésében?

Musk kommentjei nemcsak a közösségi médiában kelt figyelmet, hanem jelentős piaci mozgásokat is generál. Az újabb árfolyamemelkedés sem volt véletlen: Musk megjegyzései után a Dogecoin áttörte a 0,134613 dolláros ellenállási szintet. A rejtélyes bálna vásárlása pedig azt jelezheti, hogy a komolyabb befektetők további emelkedésre számítanak.

dogecoin árfolyam

Az nyilvánvaló, hogy Musk befolyása továbbra is meghatározó a Dogecoin árfolyamára. Jelenleg a mémérme 10 napos mozgóátlaga 0,131391 dollár, ami folyamatos emelkedő trendet mutat. Ahogy Musk továbbra is aktívan részt vesz a folyamatban, és a nagyobb befektetők is mozgolódnak, a Dogecoin előtt újabb növekedési lehetőségek állhatnak.

Reális cél az 1 dollár?

A Dogecoin árfolyama rövid távon 0,37 dollárig is emelkedhet piaci szakkommentátorok szerint, megint mások úgy vélik, hogy ez csak a kezdet. Ugyanis ha eléri ezt a szintet, az jelentős figyelmet generálhat mind a kis-, mind a nagybefektetők körében. A következő cél így az 1 dolláros ellenállás áttörése lehetne, ami újabb lendületet adhat a Dogecoin piacnak. Musk finom támogatása és a bálnák aktivitása hosszú távon fenntarthatja a növekedést, feltéve, hogy a kulcsfontosságú ellenállási szintek áttörhetők, és a piaci stabilitás megmarad.

Dogecoin várakozás

Dogecoin jövőbeni ármozgásainak megítélése

A Minotaurus (MTAUR) egy új lehetőség lehet a DOGE befektetők számára?

Miközben Musk támogatása és a technikai elemzések is arra utalnak, hogy a Dogecoin árfolyama pozitív kilátásokat mutat, a kriptovaluta közösség egy másik projekt, a Minotaurus (MTAUR) iránt is kezd elköteleződni. A token jelenlegi előértékesítési ára 0,0000597 USDT, ami jelentősen alacsonyabb a kibocsátási áránál, így sokak figyelmét felkeltette a projekt jövőbeli potenciálja a tőzsdére lépés során.

Minotaurus vélemény

A projekt további érdekessége egy 100 000 USDT értékű nyereményjáték, ahol a fődíj 50 000 USDT, ami MTAUR token formájában kapja meg egy szerencsés játékos.

Minotaurus tokenomika

A Minotaurus tokenomikája gondosan kidolgozott időzítési rendszert és kiegyensúlyozott kínálat-kereslet mechanizmust alkalmaz, amely a projekt hosszú távú fenntarthatóságát segítheti elő. Emellett a projekt okosszerződése átfogó auditon esett át, ami növelheti a közösség bizalmát.

Minotaurus banner

Összegzés

A Dogecoin ismét reflektorfénybe került, köszönhetően Elon Musk megnyilvánulásának. A nagy befektetők aktív jelenléte és az előrejelzések szerint az árfolyam éves távon elérheti a 0,37 dolláros szintet. Bár az 1 dolláros célár még távolinak tűnik, a Musk által generált lendület és a bálnák érdeklődése hosszú távon megalapozhatja a további növekedést.

A befektetők figyelmét egy másik projekt, a Minotaurus (MTAUR) is felkelthette, amely jelenleg előértékesítési fázisban van. A token alacsonyabb áron érhető el, és különböző bónuszlehetőségeket kínál. A projekt jövőbeli fejleményeit érdemes lehet figyelemmel kísérni, ahogy a piac alakul.

***Figyelem! Fenti írásunk egy kiérdemelt tartalom. A BitcoinBázis a tartalmat a $MTAUR projekt alkotóival közösen készítette, a tartalom fő célja tájékoztatás és a tudatos kripto-befektetés elősegítése. Mint tájékoztató tartalomért, a BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kockázatosnak minősülő kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése szükséges.***