A $TRUMP és $MAGA bálnák 1 óra alatt 100 000 dollárt pumpáltak az új PolitiFi érmébe, a FreeDum Fightersbe

A FreeDum Fighters ($DUM), az új PolitiFi mém érme mindössze egy óra alatt 100 000 dollárt gyűjtött, ahogy a $TRUMP és a $MAGA bálnák felfigyeltek rá.

Ahogy közeledik a kriptovalutákat is nagyban érintő amerikai elnökválasztás, a FreeDum Fighters könnyed ráhangolódást kínál, és egy kis mókával fűszerezi meg a szavazás előtti időszakot.

A projektben a befektetők Magatron vagy Kamacop 9000 – a két nagy jelölt gépesített változata – oldalára állhatnak.

A liberálisok és a demokraták egyaránt csatlakozhatnak az amerikai elnökválasztás játékosított változatához. A befektetők vitákban és szavazásokban vehetnek részt, amivel $DUM jutalmakat szerezhetnek.

A korai befektetők jelenleg 0,00005 dollárért vásárolhatnak $DUM tokeneket. Az ár azonban az előértékesítés során folyamatosan emelkedni fog, és a következő szakaszban már 0,000075 dollárért lesz elérhető a token.

A PolitiFi szektor felpörög a választások közeledtével

A PolitiFi szektorban jelentős aktivitást tapasztalunk, pénteken 6,26%-ot növekedett, piaci kapitalizációja pedig 772 millió dollárra nőtt.

A Polymarket platformon Trump győzelmére 622 millió dollár értékben tettek fogadásokat, Harris támogatói pedig 414 millió dollárban fogadtak.

A közösség Trump győzelmére számít, és a hozzá kötődő kriptovaluták, mint a $TRUMP és $MAGA, is jelentősen emelkedtek az elmúlt napokban, 6,72%-kal és 2,78%-kal.

A Harrishez kapcsolódó érmék, például a $HARRIS és $KAMA, azonban még jobban teljesítettek, 7,11%-os és 14,28%-os növekedést mutatva.

Bárki is nyer, a kripto közösség számára úgy néz ki, jövedelmező lesz.

A választásokig már csak kevesebb mint három hét van, a befektetők figyelme pedig egyre inkább a politikai témájú kriptovalutákra, köztük a FreeDum Fightersre irányul. A projekt előértékesítése mindössze egy óra alatt 100 000 dollárt gyűjtött, ami jól mutatja az érdeklődést.

De vajon mi ragadta meg ennyire PolitiFi szektor befektetőinek figyelmét a FreeDum Fighters projektben?

Vár a FreeDum Fighters: készülj fel Magatron és Kamacop harcára

A FreeDum Fighters egy szatirikus kriptovaluta projekt, amelyben Donald Trump és Kamala Harris politikai szereplők gépesített változatai, Magatron és Kamacop 9000 csapnak össze.

A felhasználók heti vitákban vehetnek részt, ezzel támogatást gyűjtve kedvenc karakterüknek, poénos köntösbe öltöztetve a közelgő választási kampányt.

A FreeDum Fighters közösségi média oldalain állást foglalhatnak a „Maga Machine” vagy az „Igazságtalanság Vadásza” mellett, a győztes csapat tagjai pedig titkos airdrop jutalmakat, „kormányzati alapokat” kapnak.

A projekt ötvözte a választás szabadságát a letéti mechanizmussal, a befektetőknek így lehetősége nyílik arra, hogy kiválasszák, Magatron vagy Kamacop széfjébe szeretnék tenni érméiket.

A szenvedélyesen patrióta Magatron tekintélyes, 861,51%-os, az úttörő feminista Kamacop 9000 pedig elképesztő, 28 755%-os éves hozamot kínál.

A $DUM a projekt fő valutája, amelyet a felhasználók szavazáshoz egyéb aktivitásokra használhatnak, de a vitákért járó jutalmakat is ebben osztják ki.

Az előértékesítési befektetőknek lehetősége van $DUM tokenjeik letétbe helyezésére, és ha az általuk támogatott karakter vitát nyer, további jutalmakat kapnak. A jutalmakra csak azok jogosultak, akik aktívan részt vettek a szavazásban.

Az előértékesítésben nagyjából 108 milliárd $DUM token elérhető

A teljes token készlet 270 milliárd darabból áll, ebből 40% – vagyis 108 milliárd $DUM token – az előértékesítésre lett allokálva.

20 százalék, nagyjából 54 milliárd $DUM, egy likviditási poolba került, amely a decentralizált tőzsdéken való zavartalan kereskedést biztosítja. Ugyanekkora rész lett félretéve a letéti jutalmakra.

Freedum Fighters tokenomika

Emellett a teljes kínálat 10%-át, vagyis 27 milliárd $DUM tokent a vitákért járó jutalmakra különítettek el.

A fennmaradó 10%-ot különféle kezdeményezésekre fordítják, beleértve a valódi politikai mérföldkövekhez kötődő marketing aktivitásokat is.

Így csatlakozhatsz a FreeDum Fighters előértékesítéshez

Egyre több a politikai tematikájú token, a $DUM pedig a közelgő választások körüli hullámokat lovagolja meg.

A két párt összecsapásai teret nyitottak a FreeDum Fighters és az üdítő komikus megközelítése előtt, a $DUM pedig izgalmas befektetést kínál ebben az intenzív időszakban.

Akár Magatron, akár Kamacop 9000 oldalán állsz, egy dolog biztos: a $DUM árfolyama készen áll a Holdra szállásra.

A FreeDum Fighters intelligens szerződése átesett a SolidProof és a Coinsult teljes körű auditján, így a kód garantáltan nem tartalmaz semmilyen kritikus problémát.

Látogasd meg az előértékesítés hivatalos oldalát, és csatlakozz a $DUM befektetők közösségéhez. Csatlakoztasd pénztárcádat, és válassz az Ethereum, a Base, a Binance Smart Chain vagy a Solana láncok közül. Használj ETH, BNB, BASE, USDT, USDC vagy SOL tokeneket a vásárláshoz.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**