Ez a 3 mémcoin teljesíthet a legjobban a negyedik negyedévben

A szakértők egy mémcoinnak akár 20 000%-os növekedést is jósolnak, ami több, mint amit a Shiba Inu 2021-ben elért.

Ahogy a kriptopiac folyamatosan fejlődik, a befektetők már a következő mémcoinra vadásznak. Egy olyan tokenre, amely rendkívüli hozamot tud hozni, olyan nagyot, mint azt korábban már többször láthattuk a piacon. Az elemzők úgy vélik, hogy bizonyos tokenek robbanásszerű növekedés előtt állhatnak a következő hónapokban. Három feltörekvő mémcoin felhívja magára a figyelmet, mivel egyedülálló tulajdonságaiknak és erős közösségi támogatásuknak köszönhetően jelentős profitot termelhetnek a jövőben.

Ezek egyike az XYZVerse (XYZ token), az első mémcoin, amely egyesíti a különböző sportágak rajongóit. Az új mémcoin jelentős növekedésre törekszik, egy közösségvezérelt platform segítségével ötvözi a mémkultúrát és a sportok iránti lelkesedést.

Szakíts nagyot az XYZ token segítségével: ez egy igazán nehézsúlyú mémcoin a piacon

XYZ token játék

A rajongók teljesen megőrülnek érte! Az XYZ token már kripto arénában van, és készen áll a versenyre: a bullshit érmék, értéktelen token rendszerek és átveréses projektek ellen száll harcba. Mint egy igazi bajnok, ez az első sportmém token, ami már most is rettenthetetlen lendülettel küzdötte át magát a medvepiacon, és nem mutatja egyáltalán a lassulás jeleit. Az ordítóan magas, ezerszeres növekedés az XYZ token a célja. Ezzel pedig a 2024-es mémérmék vezéreit, mint például a BOME-ot és a WIF-et is simán lenyomhatja majd.

💰 Tiéd a pálya, keress pénzt, miközben a tömeg játszik 💰

Az XYZ több, mint egy bemelegítő a mémérme. A projekt egy tökéletes játékteret teremt az XYZVerse segítségével, ahol a sport izgalma találkozik a mémek energiájával. A szórakoztató dApp-okkal, előrejelzési piacokkal és sportfogadási lehetőségekkel felszerelt ütemterve segítségével az XYZ token készen áll arra, hogy szerencsejátékosok millióit vonzza be magához, akik készen állnak az akcióra.

Emlékszel a Polymarket hatalmas, 1 milliárd dolláros kereskedési volumenére az amerikai választások kapcsán? Az XYZ egy még nagyobb dobásra készül a GameFi arénában, lehetővé téve a mindenkinek, hogy pénzre váltsák a mémcoin hangulatot, a sport őrületet és a kriptovaluták tömeges elterjedésének tökéletes kombinációját.

XYZ token előértékesítés

💥 Kimaradtál a mémcoin szuperciklusból? 💥

A folyamatosan bővülő szerencsejáték piac kihasználásával az XYZ a mémérmék G.O.A.T-ja,  minden idők legjobb mémcoinja lehet. A BOME 5000%-os felfutása és a WIF évi 1000%-os emelkedése csak egy letűnt kor emlékei, mert az XYZ a TGE után több mint 9900%-kal emelkedhet, és ezzel felülmúlhatja szenzációs elődeit is. Lépj be még a játék elején, hogy be tudd biztosítani a helyed – a jelenleg alulértékelt XYZ token új rekordokat dönthet!

🥇 A közösség ereje biztosítja a győzelmet 🥇

Az XYZVerse lesz az igazi MVP ebben a bikafutásban, és megadja a közösségnek az irányítást, hogy eldöntsék a játékok és az ökoszisztéma jövőbeli irányát. Az aktív közreműködők odaadásuk jutalmául airdroppolva XYZ tokeneket kapnak. Sziklaszilárd tokenomikájával és mind a CEX mind pedig a DEX-tőzsdei bevezetés tervével az XYZ győztes pozícióban van. Biztosítja a folyamatos bevétel áramlását és a folyamatos tokenégetést, hogy az erős ár és a virágzó közösség végig megmaradjon.

>>Az XYZ token előértékesítése már elérhető – ne hagyd ki ezt a 99 900%-os lehetőséget, ami mindent kiüt!<<

Első Neiro az Ethereumon (NEIRO)

Van egy új szőrös arc a kriptovilágban, ő Neiro, a Shiba Inu. Ugyanaz a nő fogadta örökbe, aki  Kabosu – a híres Doge mém mögött álló kutya – tulajdonosa volt. Neiro egy olyan tokent inspirál, amely a közösségről és a szeretetről szól. A NEIRO token az első a maga nemében az Ethereumon, amely teljes mértékben a közösség tulajdonában van. Ez egy szívből jövő tisztelgés Neiro előtt, aki összehozza az eredeti Doge kutya rajongóit és az új eb rajongóit.

A mai piacon a közösség által vezérelt tokenek, például a NEIRO iránt az érdeklődés töretlen. Egy szeretett mémben gyökerező ötlet és a mögötte álló elkötelezett csapat segítségével a NEIRO kiemelkedik a többi érme közül. Az Ethereumon való bevezetése szilárd technológiai alapot ad a tokennek, kihasználva a hálózat biztonságát és népszerűségét. Ahogy a trend a valós történetek és szenvedélyes közösségek irányába tolódik el, úgy tűnik, hogy a NEIRO jó helyen van a jelenlegi ciklusban. Míg a kriptovaluta tér folyamatosan változik, az olyan projektek, mint a NEIRO, amelyek a nosztalgiát az innovációval vegyítik, kitapossák a saját különleges útjukat.

PEPE (PEPE)

A PEPE egy új mémcoin, amely nagy vihart kavarva hódította meg a kriptovaluták világát. Az Ethereumon elindított mémcoin tisztelgés a híres „Pepe the Frog” mém előtt, amelyet Matt Furie készített a 2000-es évek elején. A PEPE célja, hogy csatlakozzon az olyan népszerű mémérmékhez, mint a Shiba Inu és a Dogecoin. Tranzakciódíj mentes elvével és egyszerű megközelítésével vonzó jelölt a kriptoközösségben.

2023. április végén és májusban a PEPE robbanásszerű növekedési hullámot látott. Piaci kapitalizációja 1,6 milliárd dollárra nőtt, így a korai tulajdonosok milliomosokká váltak. Emellett kiépült egy erős rajongói közösség. Ez elindította a „mémcoin szezont”, és más mém tokenek is vad áremelkedéseket tapasztaltak. A PEPE útitervében szerepel a jelentősebb tőzsdéken való részvétel. Bár bizonytalan, hogy a PEPE el tud-e érni új magasságokat, sokan remélik, hogy ez sikerülni fog. Azok számára, akik szeretik a mémeket és a magas kockázatú, magas hozamú befektetéseket, a PEPE vonzó érme lehet a jelenlegi piacon.

Következtetések

A NEIRO és a PEPE ígéretes mémcoinok ugyan, de az XYZVerse (XYZ) egyedülállóan ötvözi a mémkultúrát és a sportot, így kiemelkedő mém tokenként pozícionálja magát a piacon, jelentős növekedési potenciállal rendelkezik.

Az XYZVersus-ról (XYZ) itt találsz további információt:

Web, Telegram, X

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***