A kriptoguru előrejelzése szerint a POL $2, az LTC $85, és ez az új altcoin $0.0018-ra fog ugrani 2025-ben

Egy neves kriptoelemző merész előrejelzéseket tett több digitális eszközre vonatkozóan, 2025-re jelentős áremelkedést sejtetve. A jóslatok között szerepelnek a jól ismert tokenek jelentős emelkedései és egy kevésbé ismert altcoin meglepő emelkedése, amelynek ára jelenleg a cent töredéke. Ezek a meglátások potenciális lehetőségeket mutathatnak a fejlődő kriptopiacon.

ZDEX előértékesítés: VIP Belépő a DeFi világába

A ZDEX előértékesítése elindult, és itt a lehetőség, hogy megszerezd a legújabb DeFi gyöngyszemet mielőtt késő lenne. A mindössze 0,0017 dollárba kerülő ZDEX most gyorsabban növekszik, mint a legjobb mémcoin. A korai befektetők rohannak, hogy részesei legyenek a brutális sikernek, melyre a bikafutam során kerülhet sor. Az elemzők potenciális 1 000%-os megtérülést jósolnak a ZDEX tulajdonosainak.

Villámgyors swapok a ZDEX platformján

A ZDEX a ZircuitDEX, a következő generációs decentralizált tőzsde (DEX) magja, amely a villámgyors Zircuit L2 láncon fut. Az ultragyors swapokkal, minimális csúszással, közel nulla díjjal és látványos interfészével a ZircuitDEX olyan DeFi kereskedő számára készült, akik komoly nyereséget szeretnének elérni a következő bikafutam során az ultragyors cserékkel, a nulla közeli díjakkal és a gyors interfészekkel.

A ZircuitDEX teljes mértékben EMV-kompatibilis, így könnyen integrálható az Ethereum eszközökkel, a magas minőségű biztonságot pedig a zéró-tudás technológia biztosítja, amely keményebb mint a medvepiac.

Élvezd a mémcoinokból szerzett profitokat

Emlékszel, amikor a BRETT 14 000%-kal felrobbant? A ZircuitDEX mémérme launchpadjével most az elsőként indulók előnyével szállhatsz be a következő mémtoken szenzációba. A ZircuitDEX mémalapú, közösség központú hangulata egy vad, nyereséges utazást tesz lehetővé, amiről nem érdemes lemaradnod.

Nézd, hogy a tőkéd keményebben dolgozik, mint egy maratoni futó

Akár swapolsz, akár likviditást biztosítasz, a ZircuitDEX-et úgy tervezték, hogy maximalizálja a profitot, miközben a dolgok egyszerűek és automatizáltak maradnak. A koncentrált likviditás funkcióval, amely akár 500-szor nagyobb tőkehatékonyságot kínál, mint egy átlagos DEX, az LP-k kevesebből többet kereshetnek. Ráadásul az automatizált likviditási stratégiák megkönnyítik a kereskedők gondját, így hátradőlhetsz, pihenhetsz, és nézheted, ahogy a nyeresége megsokszorozódik.

Az izgalom fokozódik, és a következő 100-szoros hozamot hozó tokent kereső ügyes befektetők máris a ZDEX előértékesítésére igyekeznek. A tokentulajdonosok irányítási jogokat, exkluzív airdrop-hozzáféréseket, kereskedelmi ösztönzőket és staking juttatásokat is élvezhetnek.

>>> Miért elégedjünk meg az átlaggal? Fogd a ZDEX-et, mielőtt holdra száll, és éld át a Zircuit-osan őrült DEX forradalmat! <<<

Weboldal: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Polygon árfolyama kitörésre készül a bikapiaci trendek közepette

A Polygon (POL) árfolyama 0,35 és 0,38 dollár között mozog, a konszolidáció jeleit mutatja a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok közelében, 0,36 és 0,37 dollár körül. A Relatív Erősség Index 47,59 ponton áll, ami semleges momentumot jelez, míg az 57,58-as sztochasztikus mutató potenciális felfelé irányuló mozgásra utal. A 0,40 dolláros közvetlen ellenállás feletti áttörés a következő, 0,43 dolláros akadály felé mozdíthatja az árfolyamot, ami megközelítőleg 15%-os nyereséget jelentene. A MACD szint enyhén negatív -0,001075-nél, de a várható altcoin szezon és a szélesebb kriptobikafutam miatt a bikás hangulat érvényesülhet. Ha azonban az árfolyam a 0,34 dolláros támaszszint alá süllyed, további konszolidációra kerülhet sor. Összességében a Polygon ígéretes jeleket mutat a rövid távú növekedésre.

A Litecoin lendületbe jön: 70 dolláros ellenállás áttörésére készül

A Litecoin emelkedik, jelenleg 62,66 és 67,49 dollár között kereskednek vele. Az elmúlt héten 13,52%-ot ugrott, a hónapban pedig 14,33%-ot emelkedett. A Relatív Erősség Index 63,87 ponton áll, ami erős vételi érdeklődést jelez. Az érme közeledik a legközelebbi ellenállási szinthez, ami 70,15 dollárnál van. Ha áttöri ezt a határt, akkor elérheti a következő ellenállást 74,98 dollárnál, ami körülbelül 10%-os potenciális nyereséget kínál. A mozgóátlag konvergencia-divergencia pozitív 0,6514-nél, ami támogatja a bullish trendet. Ha azonban az árfolyam esik, figyeljünk a 60,49 és 55,66 dolláros támaszra. Összességében a Litecoin ígéretesnek tűnik a folyamatos növekedésre a jelenlegi piacon.

Következtetés

Míg az olyan érmék, mint a POL és LTC kevesebb rövid távú potenciált kínálnak, addig a ZircuitDEX kiemelkedik a többi közül. Az 500-szoros tőkehatékonysággal, villámgyors tranzakciókkal és nulla csúszással javítja a tőkekezelést. A ZDEX token előértékesítése most 70%-os kedvezménnyel vásárolható meg, és a tokenek birtoklása nem csak korai hozzáférést biztosít az új mémérmékhez, de emellett csökkentett díjakat, irányítási jogokat és bevételmegosztást is a következő bikafutam során.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***