A piac regenerálódása közepette 5 kriptovaluta is erős növekedési potenciált mutat

Ahogyan ismét a fellendülés jeleit mutatja a kriptovaluta piac, a figyelem az alulértékelt digitális eszközökre terelődik. Cikkünkben öt olyan altcoint mutatunk be, amely lenyűgöző technológiai és fundamentális háttérrel rendelkezik. Ezek a feltörekvő projektek egyedi értékajánlatuknak köszönhetően jelentős növekedési kilátásokkal rendelkeznek.

Páratlan lehetőséget rejt magában a CYBRO! 🚀

Üdvözlünk abban a világban, ahol a CYBRO újradefiniálja a kriptovaluta-befektetések szabályait, és elérhetővé teszi az óriási nyereséget. A forradalmi projekt a Blast blokkláncra épül, ezzel pedig olyan hozamot lehet elérni, mint korábban soha. Akár yield farmingot használnál, vagy csak HODL-olnád a készleteid, ezt a platformot Neked találták ki!

🔥 A CYBRO előértékesítése megközelítette a 3 millió dollárt! 🔥

A CYBRO előértékesítése javában zajlik, a finanszírozás pedig megközelítette a 3 millió dolláros álomhatárt. A mindössze 0,035 dolláros eszköz hatalmas kedvezményekkel elérhető most, mivel várhatóan 0,06 dollár körül kerülhet piacra. Ez egy könnyű, 140%-os ROI azok számára, akik a lehető legkorábban beszálltak a projektbe. Már több mint 9000 tokentulajdonosról van tudomásunk, akik úgy halmozzák a jutalmakat, mint még soha!

Ezért a CYBRO az egyetlen győztes lehetőség! 🚀

Az alábbi okok miatt gyarapszik hihetetlen mértékben a CYBRO közössége:

  • Yield farming: Magas szintű felhasználói felület számos stratégiával, amivel maximalizálni lehet az APY-t és a pontok gazdálkodását.
  • Blast-ökoszisztéma: Natív 4%-os hozam az ETH-re és 5%-os hozam a stablecoinokra.
  • Egyszerű be- és kifizetés: Könnyű be- és könnyű kiutalás, amivel mindig kezedben tarthatod eszközeid irányítását.
  • AI-alapú eszközök: A mesterséges intelligencia segít portfóliódat tökéletesen összeállítani a saját preferenciáid és teljesítményed alapján.

🚀 Nagyot nyernek a korai befektetők! 🚀

Ne várd meg, ameddig az árfolyamok az egekbe szöknek. Amennyiben már most befektetsz, nemcsak az azonnali növekedési potenciálból részesülhetsz, hanem a közösség által vezérelt airdropokban is. A korai alkalmazók már megtapasztalhatták, mivel is jár ez és most Rajtad a sor!

Csatlakozz még ma a CYBRO előértékesítéséhez, mielőtt az árfolyama az egekbe szökik!

A jövő azoké, akik most cselekszenek – ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Élj vele, mielőtt az árak az egekbe szöknek!

>>> Jelentkezz be már most, és arasd le a jutalmakat a CYBRO-val! <<<

Jelentős ellenállást tört meg az Ethereum

Az ETH árfolyama jelenleg 2360 – 2550 dollár között kereskedik, miután heti és havi szinten 10-10%-ot emelkedett. A legközelebbi támogatási szint 2250 dollárnál található. Amennyiben az eszköz képes lesz kilépni az RSI által megjelölt semleges territóriumból, úgy akár a 2630 – 2820 dolláros tartományt is elérheti a kriptovaluta-világ kulcsfontosságú szereplője.

Visszapattanhat a támogatásról a Maker

Az MKR jelenleg 1258 – 1450 dollár között kereskedik. Az eszköz árfolyama 58%-kal értékelődött le. Az RSI-je jelenleg 29/100, ami arra enged következtetni, hogy közel van a trendforduló. Amennyiben sikerül az 1187 dolláros támaszt megtartania az eszköznek, úgy akár az 1571 dolláros célárfolyam is elérhetővé válhat. Ha azonban ez nem sikerül, a 995 dolláros biztonsági háló nyújthat végső visszapattanást.

Lendületre kapott az Optimism

Az OP árfolyama jelenleg 1,55 – 1,82 dollár között mozog, azonban az elmúlt héten 11%-ot, az elmúlt hónapban pedig 17%-ot erősödött. Bár hathavi korrekciója eléri a 24%-ot, a legutóbbi momentumai bizakodóan alakulnak. Amennyiben sikerül átvenniük a bikáknak az irányítást, úgy akár 1,92 dollárig is emelkedhet az eszköz árfolyama. Ezt a 2,19 dolláros ellenállás követi, amit a 25/100-as sztochasztikus mutató csak megerősíteni tud.

A Monero megcélozza a 161 dolláros ellenállást

Az XMR árfolyama jelenleg 143 – 155 dollár között mozog. Az elmúlt időszakban több viszontagsággal találkozó eszköz az elmúlt héten 5%-ot erősödött, azonban az elmúlt hónapban már 8%-ot veszített értékéből. Az RSI 47/100-as értéke arra enged következtetni, hogy a Monero semleges tartományban oldalazik. Amennyiben ebből ki tudna törni, a 161 – 172 dolláros tartomány jelenthetne célállomást. Ha ez nem sikerül, 127 – 138 dollár között pattanhat vissza az árfolyam.

Következtetés

2024-ben kétségtelen, hogy az ETH, az MKR, az OP és az XMR is hihetetlen potenciállal rendelkezik, ugyanakkor rövid távon bizonytalanság járja át a kockázatos eszközöket. Ugyanakkor a CYBRO, mint újgenerációs DeFi-platform készen áll arra, hogy iránymutatást adjon az altcoinoknak. A Blast-ökoszisztéma legújabb projektje AI-vezérelt eszközeivel és olyan szolgáltatásaival, mint a staking-jutalmazás, az exkluzív airdropok és pénzvisszatérítés, minden felhasználó kedvére tehet. Az átláthatóság és elszámolhatóság kulcsfontosságú a projekt számára.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

 ***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***