A sikeres Solana befektető hatalmas hozamot jósol ennek a Solana-alapú mémérmének

Egy befektető, aki 75 millió dollárt nyert az Uniswapból, most egy új mémcoinra fordítja figyelmét a Solanán. Ez az érme az előrejelzések szerint akár 6000%-os hozamot is hozhat. Ez a cikk feltárja, hogy mely érmék állnak jelentős növekedés előtt, és megvizsgálja, hogy egyesek miért optimisták velük kapcsolatban.

DOGEN: A legjobb mémérme azoknak, akik mindig nyernek

Dogen token előértékesítés

Képzeld el, hogy áloméletet élsz, puccos autók, egy rakás pénz, és még sok más. Ez a DOGEN életstílus!

Képzeld el, hogy áloméletet élsz, puccos autók, egy rakás pénz, és mlg sok más. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te olyan vagy, aki mindig feljebb akar lépni, akkor meg kell nézned a DOGEN-t. Ez a mémérme olyanoknak szól, akik mindig nyernek.

💎 Hodl-olj és domináld a piacot, mint ahogy mások nem 💎

Ez a projekt hamarosan hatalmasat fog robbanni! 700%-os emelkedésről beszélünk, még mielőtt az előértékesítés lezárulna, és ez még csak a kezdet. A DOGEN azoknak az őrületes ezerszeres nyereségeknek a hevében van, amelyekről a mémérmék ebben a szezonban híressé váltak. Szállj be korán, és nézd, ahogy a többiek próbálják tartani a lépést, miközben te már a csúcson vagy!

⚡️ Lemaradtál a WIF-ről, Popcatről vagy Ponke-ról? ⚡️

A DOGEN az új sztár a Solana blokkláncon, és olyan nagysikerű szereplőkkel fut együtt, mint a BONK, a WIF és a Popcat, amelyek valamikor mind 1000%-os nyereséggel robbantak be.

Jelenleg a DOGEN a figyelem középpontjában van, de hamarosan új rekordokat fog felállítani ebben a bikafutásban, amelyről nem akarsz lemaradni.

Megvan a DOGEN hangulat benned? Akkor jó, mert most van tervben egy airdrop! Csak annyit kell tenned, hogy a közösségi oldalakon jelen vagy, az előértékesítés során tokeneket halmozol fel, és az ajánló linkeddel elkezded építeni a DOGEN-táradat. Minden egyes áldalad hozott személyért te kapoid a tokenvásárlásból származó aranypontjaik 20%-át.

Szóval mire vársz még? Fogj néhány DOGEN-t és urald a kriptovilágot! 🚀

Solana (SOL): Egy skálázható blokklánc decentralizált alkalmazásokhoz

A Solana egy olyan blokkláncplatform, amely a skálázhatóságra összpontosít, és olyan versenytársak mellett, mint az Ethereum és a Cardano, decentralizált alkalmazásokhoz kínál alapot. A gyors tranzakciókat célzó architekturális választásokkal és a több programozási nyelven keresztül elérhető rugalmas fejlesztési lehetőségekkel tűnik ki. A natív kriptovalutája, a SOL központi szerepet játszik az ökoszisztémájában, megkönnyítve a tranzakciókat, az egyéni programok futtatását és a hálózat támogatóinak jutalmazását. Néhány platformmal ellentétben a Solana kerüli a shardingot vagy a második rétegű megoldásokat, és egy nagy kapacitású hálózatra törekszik. Ez a megközelítés vonzza a fejlesztőket és befektetőket, akik érdekeltek a nagy aktivitású termékek és szolgáltatások hosztolásában. A jelenlegi piaci ciklusban a SOL-ban rejlő potenciál technológiai előnyei és a skálázható blokkláncmegoldások iránti növekvő érdeklődés miatt figyelemre méltó.

Az Uniswap UNI tokenje: A tőzsdei szabályozás decentralizálása

Az Uniswap 2020 szeptemberében bevezetett UNI tokenje felhatalmazza a tulajdonosokat arra, hogy szavazzanak a platform fejlesztéséről, beleértve a díjstruktúrákat és a tokenek elosztását. Az Ethereum blokkláncon 2018 óta vezető decentralizált tőzsdeként az Uniswap olyan automatizált likviditási protokollt használ, amely lehetővé teszi a megbízási könyv nélküli kereskedést, így a felhasználók teljes ellenőrzést kapnak a pénzeszközeik felett. Nyílt forráskódú jellege és ingyenes tokenjegyzése a hozzáférhetőséget és a biztonságot helyezi előtérbe, ami megkülönbözteti a központosított tőzsdéktől. A versenyre válaszul az Uniswap 150 millió UNI tokent osztott szét a korábbi felhasználók között, akik az induláskor 400 darab, több mint 1000 dollár értékű tokent kaptak, hogy ösztönözze a hűséget. A több mint 3 milliárd dolláros eszközállományával az UNI jelentős szerepet játszik a DeFi ökoszisztémában, és potenciálja továbbra is a jelenlegi piaci trendekhez kapcsolódik.

Következtetés

Az olyan érmék, mint a SOL és az UNI kevésbé kínálhatnak rövid távú potenciált. A luxusra és sikerre vágyóknak szánt DOGEN várhatóan 700%-kal növekedhet az előértékesítés végéig, és potenciálisan ezerszeres hozamra van lehetősége. Az olyan tokeneket követően, mint a BONK, a WIF és a Popcat, a DOGEN egy vezetői közösséget épít, valódi előnyöket és exkluzív juttatásokat kínálva a korai elfogadóknak.

Oldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***