A Dogecoin és a Shiba Inu 85%-ot esett a történelmi csúcsokról, hogyan teljesíthetnek ezek és a rivális tokenek 2025-ben

Mindkét token több mint 85%-kal esett vissza a 2021-ben elért történelmi csúcsához (ATH) képest, így a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), a két legismertebb mémérme árfolyamának van hova visszakapszkodni. A befektetők most azon tűnődnek, hogy vajon ezek a mémérmék valaha is visszatérhetnek-e korábbi dicsőségükhöz, vagy itt az ideje, hogy az új feltörekvő kriptopiaci csillagok felé forduljanak, mint például a Rexas Finance (RXS). Vizsgáljuk meg a DOGE-ot, a SHIB-et és versenytársukat, az RXS-t a 2025-ös bikafutam felé haladva.

Dogecoin árfolyam előrejelzése: a mindenkori csúcs még mindig láthatatlan

2021 májusában a Dogecoin elérte a 0,73 dolláros történelmi csúcsot, de azóta folyamatosan esik. Most 0,109 dolláron kereskednek vele, ez 85%-os csökkenést jelent. Ettől függetlenül az elemzők továbbra is bizakodóak a DOGE lehetséges fellendülésével kapcsolatban, számos fontos, a jövőbeli áringadozást befolyásoló elem miatt. Először is, a Dogecoin esetében az utóbbi időben megnőtt a bálnák aktivitása. Az IntoTheBlock adatai azt mutatják, hogy a 100 000 dollárt meghaladó nagy tranzakciók száma ugrásszerűen megnőtt. Az elmúlt 24 óra összes tranzakcióinak száma 121 és 296 között mozog. Ez arra utal, hogy a bálnák emelkedő árfolyamra számítanak, és a nagy vagyonnal rendelkező befektetők friss érdeklődését tükrözi.

Továbbá a DOGE közösségi média dominancia mérőszámai is megugrottak, ami a valutáról szóló online beszélgetések növekedésére utal. A Dogecoin körüli magas közösségi média aktivitás történelmileg korrelált az árfolyam-emelkedéssel, amit főként Elon Musk, a mémérme legismertebb szószólója tweetjei ösztönöztek. Amennyiben Musk folytatja a támogatását, vagy politikai ambícióira hivatkozik, a Dogecoin token lendületet kaphat. A technikai mutatók azonban vegyes képet mutatnak. Egy konszolidációs tartományon belül kereskednek most vele, a DOGE támasza 0,10 dollárnál, ellenállása pedig 0,115 dollárnál található. Ha ezt az ellenállást nagy volumennel sikerül áttörnie, akkor az elemzők 0,13-0,14 dollár felé prognosztizálják a rali kimenetét. Ha azonban a DOGE nem tudja visszaszerezni ezeket a szinteket, akkor a 0,09 dollár felé való csúszás sem lenne messze. Ha a Dogecoin jól teljesít, akkor a korábbi ATH látótávolságon belülre kerülhet a 2025-ös bikafutam során.

Shiba Inu árfolyam-előrejelzés: SHIB új csúcsokat állíthat be?

2021 októberében a Shiba Inu elérte a legmagasabb árfolyamát 0,000086 dolláron. A mémcoin azonban három év alatt több mint 85%-ot esett. Miután az elmúlt napon 6%-ot erősödött, a SHIB tokennel jelenleg 0,000017 dolláron kereskedne. Most újra vitát váltott ki, hogy ez a mémcoin hamarosan újabb árfolyam-emelkedést érhet-e el, különösen az emelkedő égetési arányt figyelembe véve. A láncban lévő metrikák kiváló tendenciát mutatnak a SHIB számára. A teljes forgalomban lévő kínálatot csökkentve, 24 óra alatt nagyjából 5,1 millió SHIB token érkezett egy nullcímre. Ez az égetési mechanizmus arra törekszik, hogy a SHIB tokenből kevesebb legyen, ami gyakran árnövekedéssel jár.

Ráadásul a SHIB technikai mutatói egy lehetséges áttörésre utalnak. A napi grafikonon a token konszolidálódik, az árfolyam a Bollinger-szalagok szerinti átlagos sáv felett mozog. Amennyiben a SHIB 0,00001714 dollár felett zár, az elemzők elmozdulást jósolnak a 0,00002456 dollár felé. Ez egy lehetséges 26,5%-os árfolyam-emelkedést tükrözhet. 383 tranzakciót lebonyolító hétnapos csúcsáról azonban drasztikusan visszaesett a SHIB bálnák aktivitása. Az elmúlt 24 órában mindössze 88 nagyobb tranzakciót jegyeztek fel. A bálnák érdeklődésének csökkenése arra utal, hogy a nagy játékosok talán ígéretesebb projektek felé fordulnak, mint ilyen például a Rexas Finance.

Rexas

Rexas Finance (RXS): A feltörekvő csillag, amely megelőzhetii a DOGE és SHIB tokeneket is

A Rexas Finance (RXS) erős versenytárssá vált a kriptoszektorban, összekapcsolva a valós eszközöket (RWA) a decentralizált pénzügyekkel (DeFi). Elemzők becslése szerint az RXS a Dogecoin és a Shiba Inu-t is megelőzheti egyedülálló tulajdonságai és bővülő ökoszisztémája miatt a közelgő bikafutam során. 60,11%-os tokeneladással és 2,81 millió dollárnyi bevétellel a Rexas Finance jelenleg az előértékesítés 4. szakaszában van. Az RXS tokenek ára 0,06 dollár, de a következő előértékesítési körben 0,07 dollárra ugrik. Elemzők becslése szerint az RXS 2025-re 6000%-os nyereséget érhet el, ami elképesztő hozamot kínál a korai beszállóknak.

A Rexas ökoszisztéma számos kreatív eszközzel különbözteti meg magát a mémérméktől. Ezek közé tartozik a Rexas Token Builder, amellyel a felhasználók könnyen tokenizálhatnak tényleges eszközöket, például árukat és ingatlanokat. A Rexas Estate hozzáférést biztosít tokenizált világméretű ingatlanokhoz, passzív jövedelembevételt biztosítva, a Rexas Launchpad pedig elosztott tokenértékesítést tesz lehetővé. Továbbá a Rexas DeFi kiváló hozamgazdálkodást és stakinget biztosít a DeFi iránt érdeklődők számára. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy versenyképes hozamokat érjenek el. A befektetői érdeklődést tovább növelve a Rexas Finance 1 millió dolláros nyereményjátékot indított, amelynek 20 nyertese várhatóan 50 000 dollárnyi RXS tokent kap. Az RXS tokenek ellenőrzött kínálatával a Rexas Finance készen áll arra, hogy kiszorítsa a DOGE-t és a SHIB-et is a következő bikafutam során.

Konklúzió

Mind a Dogecoin, mind a Shiba Inu a potenciális fellendülés jeleit mutatja annak ellenére, hogy az ATH-juk értékük közel 85%-át elvesztette, és továbbra is küzdenek sok területen. A nagyobb növekedési potenciált kereső befektetőknek azonban érdemes lenne elgondolkodniuk a Rexas Finance (RXS) befektetésen. A virágzó ökoszisztéma, a kreatív DeFi megoldások és a valós eszközök tokenizáló platformja segít az RXS-nek a DOGE és a SHIB teljesítményét felülmúlni a közelgő bikafutamban. Mielőtt az árak emelkednek, a befektetőknek gyorsan kell lépniük, és meg kell ragadniuk a Rexas Finance előértékesítésének előnyeit.

A Rexas Finance (RXS) további információiért látogass el az alábbi linkekre:

Weboldal: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***