Az elemzők felfedik az 5 legígéretesebb olcsó kriptovalutát, amelyek óriási kitörés előtt állnak – reflektorfényben a ZDEX

Az elemzők öt olyan kriptovalutát emelnek ki, amelyek ára 3 dollár alatt van, és amelyek 2025-ig jelentős növekedésen mehetnek keresztül. Ezek a hozzáférhető digitális eszközök vonzzák azokat a befektetőket, akik magas növekedési potenciált keresnek. Ezen érmék között a ZDEX kiemelkedik, mint ígéretes versenyző, amely jelentős figyelmet keltett. Ezen feltörekvő érmék felfedezése jelentős lehetőségeket tárhat fel a gyorsan fejlődő kriptopiacon.

ZDEX előértékesítés: Életre szóló lehetőség a 2025-ös DeFi piacon való érvényesüléshez!

Miközben sokan próbálnak kilábalni a piaci veszteségekből, a ravasz befektetők már biztosítják helyüket a ZDEX token előértékesítésében. A ZDEX az üzemanyag a ZircuitDEX számára, amely a következő generációs decentralizált tőzsde (DEX), és a rendkívül gyors Zircuit L2 blokkláncon fut.

ZDEX banner

A ZircuitDEX azoknak készült, akik a legjobbat keresik. Gondolj szinte azonnali váltásokra, minimális árfolyamcsúszással (slippage), és alacsonyabb tranzakciós költségekre, mint amit máshol tapasztalnál. A ZK-proof alapú biztonsági rendszer pedig garantálja, hogy eszközeid biztonságban legyenek, megbízható védelmet nyújtva minden tranzakció során.

A koncentrált likviditás révén a ZircuitDEX akár 500-szoros tőkehatékonyságot biztosít a likviditásszolgáltatók számára a többi jelenlegi DEX-hez képest. Az automatizált likviditási stratégiáknak köszönhetően pedig hátradőlhetsz, és nyugodtan figyelheted, ahogy a nyereséged gyorsan növekszik.

A ZircuitDEX mémérme launchpadje közvetlen hozzáférést biztosít a következő mémérme-robbanáshoz. Ha lemaradtál BRETT meteorszerű emelkedéséről, akkor sincs ok az aggodalomra. A ZircuitDEX az a hely, ahol a mémkultúra találkozik a komoly pénzügyi lehetőségekkel!

Akár a DeFi lehetőségeket keresed, akár mémérmékkel kereskedsz, a ZDEX számtalan lehetőséget nyújt, hogy profitálj a 2024-es kriptólázból. Ha még nem szálltál be, mire vársz? A ZDEX ára jelenleg mindössze 0,0017 dollár, és akár 1000%-os megtérülést is hozhat még az előtt, hogy a következő nagy kriptorobbanás elindul!

ZDEX előértékesítés banner

>>>Elindult a ZDEX előértékesítése — csatlakozz most, mielőtt lemaradsz erről a pazar lehetőségről!<<<

Weboldal: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Brett: A Base Chain kabalája és a kripto új kulturális ikonja

A Brett Pepe legjobb barátja, és a Base Chain kabalája, amely egy gyorsan növekvő ökoszisztéma a kriptopiacon. Brett a Base Chain platform terjeszkedésének szimbóluma, amely folyamatosan bővül új projektekkel és alkalmazásokkal, így erős alapot teremt a sikeréhez. A Base Chain többi projektjének erőforrásait és szakértelmét kihasználva Brett előtt hatalmas lehetőségek állnak, hogy tovább növekedjen és bővítse kínálatát.

Dogecoin: Egy szórakoztató kriptovaluta növekvő befolyással

A Dogecoin (DOGE) 2013-ban indult, mint a hagyományos kriptovaluták könnyed alternatívája, és logóján egy Shiba Inu mém látható. A Bitcoinnal ellentétben a Dogecoinnak nincs maximális készlete, percenként 10 000 új érmét bányásznak. Kezdetben mémérmeként tartották számon, de 2021-ben értéke megugrott, és a piaci kapitalizáció szerint bekerült a tíz legnagyobb kriptovaluta közé, meghaladva az 50 milliárd dollárt. Ezt a növekedést a közösségi média hatása, köztük Elon Musk támogatása segítette. A Dogecoin népszerűsége megmutatta, hogy a közösségi média és a közösségek milyen nagy hatással lehetnek a pénzügyi piacokra. Bőséges készlete és aktív közössége miatt valószínű, hogy a Dogecoin használata és elfogadottsága tovább növekszik.

Axelar (AXL): Biztonságos láncok közötti kommunikáció Web3 alkalmazások számára

Az Axelar célja, hogy biztonságos láncok közötti kommunikációt biztosítson a Web3 alkalmazások számára. Olyan decentralizált hálózatot és eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy olyan decentralizált alkalmazásokat (dAppokat) hozzanak létre, amelyek különböző blokklánchálózatok között zökkenőmentesen kommunikálnak. Az Axelar infrastruktúrája validátorok hálózatából, szoftverfejlesztő készletből (SDK), protokollokból és API-kból áll, valamint átjáró okosszerződéseket használ a láncok közötti kapcsolatok biztosítására. Az AXL token az Axelar natív kriptopénze. Ez a technológia lehetővé teszi a natív tokenek láncok közötti átvitelét az ERC-20 verzióikon keresztül, olyan tokenek esetében is, mint az AVAX, ETH, FTM, GLMR és MATIC. Olyan befektetők támogatásával, mint a Binance és a Coinbase Ventures, az Axelar komoly potenciállal rendelkezik a blokkláncok közötti interoperabilitás fejlesztésében. A jelenlegi piaci ciklusban az AXL érdekes lehetőség lehet azok számára, akik a láncok közötti megoldások iránt érdeklődnek.

TRON (TRX): Egy decentralizált platform a tartalomkészítők támogatására

A TRON (TRX) egy decentralizált blokklánc platform, amelyet a Tron Foundation 2017-ben indított. Kezdetben az Ethereum ERC-20 tokenekre épült, majd 2018-ban saját hálózatára költözött. A TRON célja, hogy a digitális tartalomkészítőket támogassa, lehetővé téve közvetlen tranzakciókat a fogyasztók és a készítők között, kiküszöbölve a közvetítőket, mint például a YouTube vagy a Facebook. A platform támogatja az okosszerződéseket, különféle blokkláncrendszereket és decentralizált alkalmazásokat (dAppokat). Tranzakciós modellje hasonló a Bitcoin UTXO modelljéhez, és nyilvános főkönyvet használ az operációk nyomon követésére. A TRON alternatívát kínál az Ethereumhoz a dAppok építésében, lehetővé téve a készítők számára, hogy tartalmat osszanak meg, és digitális eszközöket kapjanak jutalmul.

Összegzés

Bár a BRETT, DOGE, AXL és TRX rövid távú növekedési potenciálja korlátozott lehet, a ZircuitDEX kiemelkedik azzal, hogy akár 500-szoros tőkehatékonyságot kínál, villámgyors tranzakciókkal és nulla árfolyamcsúszással (slippage). Ez jelentősen javítja a tőkekezelést. A ZDEX token jelenleg 70%-os kedvezménnyel vásárolható meg az előértékesítés során, és akár 500%-os megtérülést is hozhat a bevezetést követően.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***