A Shiba Inu mellett egy DeFi token is felfutásra készül, +3000%-os előrejelzés

A SHIB árfolyama az elmúlt napon 0,83%-ot emelkedett a hétvégi visszaesést követően. A mémcoin árfolyama jelenleg 0,00001619 dollár. A befektetők tovább reménykednek, azonban a hétvégi korrekció megtörte a Dogecoin-killer lendületét. A hét közepén azonban újult erőre kapott az eszköz, és 10%-os felfutást produkált. A következő 20 napban 3000%-os emelkedésre készül a SHIB, ami mellett egy vírusként terjedő DeFi tokenre, az ETFSwap-re (ETFS) is figyelni kell.

A Shiba Inu 20 napos előrejelzése, 3000%-os növekedés

A SHIB árfolyama 2024-ben számos akadályba ütközött, melynek következtében még mindig 80%-ra található korábbi csúcsértékétől. A közelmúltban tapasztalt korrekció ellenére még mindig izgalom járja át a Shiba Inu ökoszisztémáját, ami kétségtelen, hogy továbbra is vonzza a befektetőket.

Tekintettel arra, hogy tavalyhoz képest 160%-os növekedést produkált az eszköz, amely februárban az 500%-ot is érintette, az elemzők szerint októbertől további 3000%-os növekedés is bekövetkezhet akár az egyik legismertebb mémcoin esetében. A katalizátor most is a Bitcoin (BTC) felfutása lehet, ami nemrégiben megugrotta a jelentősebb ellenállásokat 65 000 dollár környékén. A Fear & Greed Index szerint újra mohóság járja át a piacot, ami bizakodásra ad okot. Az eszköz CFGI-je jelen pillanatban 66%, a CFGI.io adatai szerint

Ennek eredményeként a vezető elemzők szerint a SHIB árfolyama akár 3000%-kal is emelkedhet a következő három hétben. Az eszközt egyértelműen követheti többek között az ETFSwap natív tokenje is, az ETFS. A vírusként terjedő DeFi-token népszerűsége hatalmasat ugrott, a szakértők szerint megugorhatja a SHIB növekedését is.

Az elemzők szerint az ETFSwap-re kulcsfontosságú 20 nap vár

Az ETFSwap (ETFS) egy decentralizált pénzügyekkel (DeFi) kapcsolatos token, ami a közösségi médiában most kezdett el berobbanni. A tokent és annak kereskedési platformját a befektetők egyik kedvencének jelölték meg 2024 októberében, várakozások szerint pedig túl fog szárnyalni minden más altcoint.

Ezt a megemelkedett érdeklődést tökéletesen példázza a projekt előértékesítésének a sikere is, amely néhány napon belül véget is érhet. Eddig több millió ETFS token talált gazdára, a projekt pedig több mint 5 millió dolláros bevételre tett szert. A várakozások szerint további 3 millió dollárral gazdagodhat a büdzsé, amennyiben így folytatódik az előértékesítés ezen szakasza.

Az ETFSwap (ETFS) pozitív piaci hangulata többek között annak is köszönhető, hogy a DeFi-közösség tényleges értéket és hasznosságot lát a platformban. A forradalmi ETF kereskedési platform első számú kihívója lehet a jelenleg számos bizonytalansággal küzdő projekteknek és várhatóan hatalmas likviditás-beáramlást tapasztalhatunk az első napokban.

A platform lehetővé teszi a tokentulajdonosok számára, hogy hatalmas előnyöket és ösztönzőket élvezzenek a decentralizált kereskedés közepette. Más platformokhoz képest az ETFSwap (ETFS) rendkívül kedvező árakat és díjakat határoz meg, melyek felhasználhatók a kriptovaluta ETF-ekre is.

Az ETFSwap (ETFS) azt is lehetővé teszi felhasználói számára, hogy passzív bevételre tegyenek szert, abból, hogy igénybe veszik az ETFS staking funkcióját. A készleteik lekötése megnövekedett likviditáshoz vezethet, ami csökkenti a volatilitást és a bizonytalanságot. Ebből kifolyólag az ETFS tulajdonosai staking-jutalomként akár 87%-os éves hozammal is gyarapodhatnak.

Következtetés

A következő 20 nap kulcsfontosságú lesz a kriptovaluta-világban. A Shiba Inu (SHIB) árfolyama mellett azonban érdemes lesz az ETFSwap-ot (ETFS) is követni, mivel a DeFi-token akár 3000%-os felfutást is produkálhat. Az előértékesítés ezen szakaszában az ETFS tokenek ára 0,03846 dollár. A folyamatban lévő 50%-os bónuszpromóció lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy a maximális profit érdekében több tokent is felhalmozhassanak.

További információk az ETFS előértékesítéséről:

Látogasd megaz ETFSwap előértékesítését

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***