A POPCAT és NEIRO lelassul, miközben a Cybro 2025-ös rallyjára készül

Ahogy a POPCAT és a NEIRO veszít lendületéből, a figyelem a Cybro 2025-ben történő jelentős növekedési potenciáljára terelődik. A befektetők kíváncsian várják, hogy mely digitális valuták indulnak emelkedésnek. Ez a cikk a fejlődő kriptopiacot járja körül, és kiemeli azokat az érméket, amelyek jelentős növekedésre készülhetnek.

A CYBRO előértékesítése eléri a 3 millió dolláros mérföldkövet

A CYBRO sikeresen vonzza magára a kriptobálnák figyelmét ahogyan exkluzív előértékesítése gyorsan 3 millió dollár fölé emelkedik. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig most mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris felkeltette a kiemelkedő kriptobálnák és influencerek figyelmét, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez. Egy izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy ajánlóprogramot is elindított, amely 12%-ot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől. A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

cybro banner

A tokenek mellett a CYBRO exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek. Ezek a Pontok automatikus belépést jelentenek a CYBRO Airdrop-jába, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával. Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és ebből körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy kihagyhatatlan lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely kitűnik ritkaságával.

>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz most és érd el az akár 1200%-os ROI-t<<<

A Popcat (POPCAT) konszolidálódik a masszív nyereség után

A Popcat árfolyama jelenleg 1,15 és 1,58 dollár között mozog, és a konszolidáció jeleit mutatja az elmúlt egy hónap során elért 78,97%-os, hat hónap alatt pedig 771,60%-os emelkedés után. Az RSI 41,35-nél áll, ami semleges momentumot jelez. Az MACD szintje enyhén negatív, -0,03, ami lehetséges rövid távú csökkenő hangulatra utal. Az árfolyam a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt van, 1,23 és 1,39 dolláron. Ahhoz, hogy jelezze a potenciális emelkedő trend folytatását, a Popcat-nek a legközelebbi ellenállási szint fölé kell törnie 1,78 dollárnál. Ha ez nem sikerül, akkor a legközelebbi támaszra 0,91 dollárnál találhat. A kereskedők kíváncsian figyelik, hogy a Popcat vissza tudja-e nyerni emelkedő lendületét.

A NEIRO egy hét alatt több mint 100%-ot emelkedik a vegyes jelek közepette

A Neiro Ethereum (NEIRO) árfolyama az elmúlt héten több mint a duplájára ugrott, azaz több mint 100%-os emelkedést tapasztalt. Az elmúlt egy hónapban az érme 70%-kal emelkedett. A közelmúltbeli növekedés ellenére a NEIRO még mindig közel 90%-kal van lejjebb hat hónappal ezelőtti szintjéhez képest. A jelenlegi árfolyam 0,0035 és 0,0068 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállási szint 0,0081 dollárnál van, és ennek áttörésével az árfolyam 0,0114 dollárig emelkedhet. A 10 napos egyszerű mozgóátlag kissé a 100 napos átlag felett van, ami rövid távú emelkedő tendenciára utal. A Relatív Erősség Index azonban 44,30-on áll, ami semleges állapotot jelez. A kereskedők lesve figyelik, hogy a NEIRO fenn tudja-e tartani ezt a lendületet.

Következtetés

Mivel a POPCAT és a NEIRO rövid távon kevesebb potenciált mutat, a figyelem a CYBRO-ra irányul, egy technológiailag fejlett DeFi platformra, amely készen áll arra, hogy kihasználja a folyamatban lévő bikafutamot. A CYBRO páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén növeljék jövedelmüket. Kiemelkedő staking juttatásokkal, exkluzív airdropokkal és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítéssel várja érdeklődőit, valamint zökkenőmentes befizetéseket és kifizetéseket tartalmazó kiváló felhasználói élményt nyújt. Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség iránti elkötelezettségével a CYBRO felkeltette a kriptobálnák és az influencerek érdeklődését, és egyben a jövő egy igen ígéretes projektjének számít.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***