A kriptobálnák a DOT, UNI es Cybro tokenekkel töltik fel a befektetéseiket

Feléledtek a nagybefektetők, hatalmas mennyiségben vásárolják a magas potenciállal rendelkező tokeneket. Bizonyos digitális eszközök iránt kimutatható az érdeklődés megugrása. A mozgolódás sokakban felkeltette a kíváncsiságot. Ismerd meg azokat a tokeneket, amelyek szárnyalásra készülhetnek.

CYBRO: kapu a páratlan nyereséghez!

Üdvözlünk egy olyan világban, ahol a CYBRO újradefiniálja a befektetések szabályait és elérhető közelségbe hozza a profitot. A forradalmi Blast blokkláncra épülve a CYBRO maximalizálhatja. Akár hozamot termelsz, akár valamilyen tokent halmozol, ez az érme neked szólhat.

A CYBRO előértékesítése megközelítette a 3 millió dollárt!

A CYBRO előértékesítése az egekbe szökhet és már a 3 millió dolláros határ felé közeledik. A mindössze 0,035 dolláros árral hatalmas kedvezménnyel szállhatsz be, mielőtt a token a hivatalos indulás potenciálisan eléri a 0,06 dolláros árat. Ez könnyen 140%-os megtérülést jelenthet a korai beszállóknak. Már több mint 9 ezer tulajdonos csatlakozott a csapathoz, és úgy halmozzák a jutalmakat, mint még soha.

Miért CYBRO? Mert a győzelem az egyetlen lehetőség

Ezért választják egyre többen a CYBRO előértékesítését:

  • Yield Farming: Csúcskategóriás felhasználói felület többféle stratégiával a nyereség és a pontok farmolásához
  • Blastra épülő működés: Natív 4%-os éves hozam az Ethereumra, és 5%-os hozam a stabilcoinokra.
  • Könnyű befizetés és kifizetés: Könnyű be- és kiutalás, hogy mindig kézben tarthasd a pénzeszközeid.
  • AI-üzemeltetés: AI által testre szabott portfóliók létrehozása, amelyek a Te preferenciáidra és az optimális teljesítményére épülnek.

Nagyot nyerhetnek a korai befektetők

Ne várd meg, amíg az árak az egekbe szöknek! Ha most befektetsz, nemcsak az azonnali növekedési potenciálból profitálhatsz, hanem heti ETH jutalmakat is felszabadíthatsz, és részt vehetsz a közösség által irányított airdropokban.

Csatlakozz a CYBRO-hoz még ma, és biztosítsd a helyed a gyorsan növekvő ökoszisztémában. A jövő azoké, akik most cselekszenek.

>>Szállj be minél előbb, és arasd le a babérokat a CYBRO-val!<<

A Polkadot már a következő ellenállási szintekre készül

A Polkadot (DOT) az elmúlt héten 9,44%-ot emelkedett. Ez a lendület közel hozza az első ellenállási szinthez 4,44 dollárnál, ami egybeesik a 10 napos egyszerű mozgóátlaggal. A Relatív Erősség Index (RSI) 65,65-öt mutat, ami fokozott vételi érdeklődésre utal, de még nem a túlvásárolt terület. A 4,44 dolláros árfolyam áttörése esetén a token a következő ellenállási pontot is megcélozhatja.

A mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) pozitív, 0,05-ös értéket mutat, ami a további növekedés lehetőségét jelzi. A 6 hónapos árfolyamváltozás azonban továbbra is 31,41%-os csökkenést mutat. Ha az árfolyam megfordul, a támogatás 3,80 dollárnál várható, a másodlagos szint pedig 3,49 dollárnál.

20%-kal erősödött az UNI

Az UNI árfolyama az elmúlt hónapban több mint 20%-ot emelkedett, jelenleg 6,95 és 8,45 dollár között mozog. Az érme a legközelebbi ellenállási szinthez közelít, ami 9,22 dollárnál van. Ha áttöri ezt sikerül áttörnie, a következő ellenállás a 10,73 dolláros szintnél található. A támaszszintek 6,22 és 4,72 dollárnál vannak.

A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok egyaránt 7,99 dollár körül vannak, ami stabilitást jelez. Az RSI 49,44-nél közel semleges, míg a Sztochasztikus 22,69-es érték túladott állapotot mutat. Az elmúlt héten elért 10,84%-os, hat hónap alatt pedig 16,45%-os emelkedéssel az UNI további növekedési potenciált mutat.

Következtetés

Ahogy a 2024-es bikafutás lendületet vesz, az olyan bevált érmék, mint a DOT és az UNI rövid távon korlátozott növekedést hozhatnak. Eközben a CYBRO figyelemre méltó lehetőségként tűnik fel a DeFi térben. Lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a Blast blokkláncon történő AI-vezérelt hozamaggregáció révén maximalizálják a bevételeiket.

Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a nagyvonalú staking jutalmak, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés. A felhasználók élvezhetik a zökkenőmentes tranzakciók előnyeit, ami jelentősen javítva az általános élményt. Az átláthatóság, a megfelelés és a minőség iránti erős elkötelezettségével a CYBRO potenciálisan kiemelkedhet a piacon. A projekt jelentős érdeklődést vonz a kriptobálnák és az influenszerek körében, ami ígéretes versenyzőként pozícionálja a jelenlegi tájképben.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***