A PEPE sikerét megjósoló kriptoguru most újabb 100x lehetőségre hívja fel a figyelmet

Egy neves kriptopénz-elemző, aki pontosan megjósolta a PEPE érme emelkedését, most bemutatja a következő potenciális 100-szoros növekedésre készülő altcoint. Ez az új versenyző nem a Dogecoin, hanem egy másik alulértékelt token. Cikkünkben megvizsgáljuk, hogy még mely érmék várnak jelentős növekedésre, és leleplezzük az említett, nagy potenciállal bíró lehetőséget is.

DOGEN: A legjobbaknak járó mémérme

Dogen token előértékesítés

Engedd szabadjára a belső alfádat a DOGEN-nel, a mémtokennel, amely azok számára készült, akik egy gyönyörű életre vágynak. Az olyan alfák, mint a DOGEN tulajdonosok azok, akik sosem hagyják ki az esélyt, hogy nagyot nyerjenek. Ez a token olyan győztesek számára készült, akik nem érik be kevesebbel. Gondolj luxusautókra, halomnyi pénzre és gyönyörű nőkre – ez a DOGEN életstílus!

💎 HODL, mint egy vadállat, urald a piacot💎

Ez a token mindjárt fel fog robbanni! 700%-os árfolyam felfutás is megtörténhet, most, még azelőtt, hogy az előértékesítés véget érne – és ez még csak a kezdet! A DOGEN token újra emlékeztet minket azokra a masszív ezerszeres nyereségekre, amelyekről a mémcoinok elhíresültek ebben a szezonban. Csatlakozz még most, és figyeld, ahogy a többiek még csak elkezdik tartani a lépést, miközben te már a csúcson vagy!

⚡️ Lemaradtál a WIFről, a Popcatről vagy a Ponkeról? ⚡️

A DOGEN a Solana blokklánc új alfája, amely olyan nagy kutyákkal kerülhet egy szintre, mint a BONK, a WIF és a Popcat – ezek mindegyike 1000%-os növekedéssel ért fel a csúcsra. Jelenleg DOGEN a radar alatt van még, de hamarosan új rekordot állíthat fel a közelgő bikapicon. Erről biztosan nem szeretnél majd lemaradni!

Dogen token előértékesítés

🎉Egy közösségvezérelt, valós értékkel bíró érme🎉

A DOGEN nem csak egy rövid életű hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat lézerfókuszú, hogy egy olyan alfa-vezetőkből álló virágzó közösséget építsen, akik nem hajlandóak kevesebbel beérni, és felkészültek a piac uralására. Ez a token valódi értéket kínál, az izgalmas kampányoktól kezdve a korai alkalmazóknak nyújtott exkluzív juttatásokig. A DOGEN egy lehetőség arra, hogy részesei legyünk valaminek, ami maradandó.

A Dogen referral-programja kiváló lehetőség: 7%-ot kapsz minden egyes tokenből, amit az általad meghívott felhasználók (1. szint) vásárolnak az ajánló kódoddal. Ráadásul további jutalmakat is tartogat számodra a projekt –minél több felhasználót hozol be, annál nagyobbra nőhet a profitod.

HODL DOGEN! Csatlakozz a Dogen tulajdonosokhoz még ma és hódítsd meg a kriptovilágot!

Dogen token előértékesítés

PEPE: Egy deflációs mémcoin

A PEPE egy deflációs mémcoin az Ethereum hálózaton, amelyet a 2000-es évek eleji Pepe the Frog mém ihletett. Célja, hogy megismételje más mémcoinok, például a Shiba Inu és a Dogecoin sikerét. A PEPE-nek nincs tranzakciós adója, és felvállalja identitását, haszonérték nélkül. Piaci kapitalizációja 2023 közepén elérte az 1,6 milliárd dollárt, ami felkeltette a kriptórajongók érdeklődését. Az érme ütemterve a közösségi média trendek és a tőzsdei listázások révén történő ismertség növelésére összpontosít. A PEPE égető mechanizmust használ a kínálat csökkentésére, és a hosszú távú tulajdonosokat jutalmazza. ERC-20 tokenként az Ethereum biztonságából profitál. Potenciálja a piaci trendektől és a befektetők érdeklődésétől függ a mémcoinok iránt a jelenlegi ciklusban.

Dogecoin: A poénból lett híres kriptopénz

A Dogecoin egy altcoin, amelyet 2013-ban indítottak el a Bitcoin könnyed alternatívájaként. Logója egy Shiba Inu kutya egy internetes mémből. A Bitcoin korlátozott készletével ellentétben a Dogecoinban nincs maximális készlet, és percenként 10 000 új érmét termel. 2021-ben az értéke megugrott, és a piaci tőkeérték alapján a tíz legnagyobb kriptovaluta közé került. Ezt az emelkedést befolyásolta a közösségi média és olyan személyiségek támogatása, mint Elon Musk. A Dogecoin potenciálját az erős közössége és széles körű elismertsége élteti. Bőséges kínálata és aktív használata mindenki számára elérhetővé teszi a tokent.

Következtetés

A PEPE és a DOGE nem a legjobb tokenek, ha a rövid távú potenciált nézzük. A DOGEN, amelyet a luxusra és sikerre vágyóknak terveztek, az viszont egy igazi alfa szellemet testesít meg. Várhatóan 700%-kal fog növekedni az előértékesítés végéig, potenciális ezerszeres hozammal ebben az altcoin-szezonban. Az olyan tokeneket követve, mint a BONK, a WIF és a Popcat, a DOGEN egy vezetői közösséget épít, valódi előnyöket és exkluzív juttatásokat kínálva a korai elfogadóknak.

Weboldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***