5 alulértékelt kriptovaluta, amelyek 2025-ben megcélozhatják a Holdat is

A kriptopiac a túlzott lelkesedésről valamint a vad árfolyam-ingadozásokról híres. Az egyes digitális eszközök értékének felemelkedése vagy korrekciója miatt a lelkes befektetők mindig képesek felismerni a lehetőségeket a hatalmas növekedésre. Ahogy közeledünk a 2025-ös évhez, nyilvánvaló, hogy néhány most olcsó kriptovaluta esetében csillagászati hozamokra számíthatnak. Vizsgáljunk meg ötöt – Texas Finance (RXS), a Toncoin (TON), az Uniswap (UNI), az Avalanche (AVAX), és a Chainlink (LINK) – amelyek rendkívül jól teljesíthetnek a
a közelgő bikafutam során.

Rexas Finance (RXS): A reális eszközök tokenizációjának forradalmasítása

Az egyik leghihetetlenebb projekt a blokklánc térben a Rexas Finance (RXS), amelynek középpontjában a Real-World Asset (RWA) tokenizációja áll. A Rexas Finance megkönnyíti a valós értékek tokenizációját ingatlanok, árucikkek és luxuscikkek esetében. Ezzel lehetővé teszik a töredéktulajdonlást és a fokozott likviditást ott, ahol a piac hagyományosan illikvid volt.

A token az előértékesítés 4. fázisában 0,06 dollárra van értékelve, de nagy reményeket fűznek a befektetők a robbanásszerű felértékelődésre. Ennek hatására 2025-re elérheti a 12 dollárt. Ez 20 000%-os felértékelődést jelent a jelenlegi árhoz képest, ami miatt az egyik legalulértékeltebb kriptónak számít a piacon. Az RXS azonban rendelkezik a fundamentumokkal ahhoz, hogy az ilyen gyorsuló növekedést elérjen. Ráadásul most elindítottak egy 1 millió dolláros nyereményjátékot is, amely szintén vonzza a korai alkalmazók, illetve a befektetők érdeklődését.

Toncoin (TON): A legjobban skálázható blokkláncnak tervezték még

A Telegram csoport által életre hívott Toncoin (TON) elindult azon az úton, hogy a decentralizált kommunikáció, valamint a DeFi területén is komoly tekintélyre tegyen szert. Az ilyen konfigurálhatóság lényege a tranzakciós sebességében rejlik, ami olyan bevált projektekkel állítja versenybe, mint az Ethereum. Feltételezve a széles körben ismert üzenetküldő alkalmazások és az ilyen technológiai infrastruktúra használatát, az értékének sokkal magasabbnak kellene lennie mint a a TON jelenlegi 5,33 dolláros árfolyama. Azok a befektetők, akik a TON-nal kereskednek, azonban optimisták, mivel egyes becslések szerint az árfolyam 2025-re gyorsan 50 dollárra emelkedhet, mivel a hálózat több dApp-ot támogat, és intézményi befektetők részére margin kereskedést is lehetővé tesznek majd.

Uniswap (UNI): A decentralizált pénzügyek átalakítása

Amikor a decentralizált pénzügyek vagy DeFi ökoszisztémájának kiépítéséről van szó, az Uniswap (UNI) a legaktívabb szereplőnek számít a decentralizált tőzsdék (DEX) között, amely kielégíti az ERC20 token kereskedési igényét. A DeFi meglévő növekedése racionálisan arra enged következtetni, hogy az Uniswap fejlődése is exponenciálisan fog növekedni a jövőben. 7,27 dolláros jelenlegi árfolyamon az UNI még mindig alulértékeltnek tekinthető. Az Uniswap a DeFi ökoszisztéma fejlődésével a jövőben valószínűleg növekvő likviditást és kereskedési volument fog megszerezni, ami az UNI-t 2025-re egy csodálatra méltó 100 dolláros árfolyamra repítheti.

Rexas banner

Avalanche (AVAX): Gyors, skálázható és készen áll a következő szint elérésére

Az Avalanche (AVAX) gyorsan az egyik legnépszerűbb blokklánc platformmá válik számos új szolgáltató között. A platform a teljesített tranzakciók magas arányával, alacsony tranzakciós költségekkel és a skálázhatóságra való összpontosítással büszkélkedhet. A 27 dolláron értékesített AVAX-ot jelenleg a kriptoközösség nagy része alulértékeltnek tartja. A hálózaton fejlesztett decentralizált alkalmazások (dAppok) mérete alátámasztja ezt a nézetet. A DeFi megjelenése és a növekvő NFT-k miatt az Avalanche célja, hogy óriási szeletet hasítson ki az Ethereum piaci részesedéséből. Az előrejelzések szerint a kereslet gyors növekedése azt eredményezi, hogy az AVAX árfolyama 2025-ben elérheti a 300 dollárt, így jó kilátást kínál azoknak a befektetőknek, akik egy Layer-1-es blokklánc befektetésén keresztül keresik a fejlődést.

Chainlink (LINK): Oracle hálózat, amely áthidalja az okos szerződéseket az alkalmazáson belüli tranzakciókhoz

A blokklánc kontextusában elmondható, hogy a Chainlink a rendszer fontos része, mivel a decentralizált orákulum jellemzőit kínálja, amely lehetővé teszi az okosszerződések számára a külső adatokkal való interakciót. A Chainlink számos projektet fejlesztett ki és integrált a világ vezető vállalataival közösen. Ezzel kiérdemelte az ügyfelek és partnerek bizalmát és hűségét. Minden jel arra mutat, hogy a LINK még mindig rendelkezik újabb katalizátorokkal, ha a DeFi és az NFT alágazatok tovább fejlődnek. A különböző blokklánc alapú funkciókban az adatok aktuális, pontos lefedettsége iránti növekvő igény miatt könnyen elképzelhető, hogy a LINK ára az árprognózisok alapján 2025-re 100 dollárra vagy még többre emelkedhet.

Konklúzió

Azon befektetők számára, akik azon tűnődnek, hogy mik lehetnek a kriptopiac következő hipernövekedési irányai, az olyan alulértékelt eszközök, mint a Rexas Finance (RXS), Toncoin (TON), Uniswap (UNI), Avalanche (AVAX) és Chainlink (LINK) erős fundamentumokkal és növekedési potenciállal rendelkeznek. Míg a Rexas Finance kiemelkedik az RWA tokenizációra való összpontosítása és az 1 millió dolláros nyereményjátéka miatt, addig ezek a tokenek mindegyike rendelkezik azzal a potenciállal, hogy 2025-re exponenciálisan növekvő hozamot nyújtson.

A Rexas Finance (RXS) további információiért látogass el az alábbi linkekre:

Weboldal: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***