A TradingView és a HTX partnersége lehetővé teszi a közvetlen kriptokereskedést

A HTX partnerségre lépett a TradingView pénzügyi elemző és kereskedési platformmal. Az együttműködés integrálja a HTX-et a TradingView Broker funkciójába.

Ezáltal lehetővé válik a felhasználók számára, hogy kriptovalutákkal kereskedjenek közvetlenül a TradingView platformján keresztül.

Az integráció célja

A közlemény szerint a HTX-felhasználók mostantól anélkül férhetnek hozzá a számláikhoz és a kereskedéshez, hogy váltaniuk kellene a platformok között. Az új funkció lehetővé teszi az egy felületen való kereskedést, valamint a piaci trendek figyelését és a valós idejű megbízások hatékonyabb végrehajtását.

A HTX ikonja néhány egyszerű lépéssel megtalálható a TradingView platformján, és bejelentkezve kezdődhet is a kereskedés. Ez az innovatív funkció nagyobb rugalmasságot kínál a befektetőknek, lehetővé téve többféle kereskedési stratégia párhuzamos végrehajtását, a piaci dinamikák pontosabb nyomon követését és a valós időben történő megbízások kiadását, a platformok közötti váltás nehézségei nélkül.

Izgatottan várjuk a hosszú távú stratégiai partnerség megkötését a TradingView-val. A platform bróker funkcióján keresztül a HTX felhasználók könnyebben és kényelmesebben kereskedhetnek…

áll a HTX közleményében.

A 2013-as alapítása óta a HTX kiemelkedő globális tőzsdévé nőtte ki magát. Biztonságos, stabil és hatékony kereskedési szolgáltatásokat nyújt a világ számos régiójában, több mint 47 millió felhasználó számára. A platform több mint 700 kereskedési párt kínál, gyakran rendkívül alacsony díjakkal.

A közelmúltban a TradingView hozzáadta a Markets.com brókercéget is a platformjához, tovább bővítve a részvények, indexek és egyéb pénzügyi szolgáltatások körét. A platform nagyratörő törekvéseit mutatja, hogy az év elején a kereskedési volumen alapján a harmadik legnagyobb kriptotőzsdével, a Bybittel is stratégiai partnerséget kötött.