Újra megszólalt a pontos jóslatairól ismert elemző, ezt az 5 tokent javasolja 2024-ben

Támogasd szerzőnket!

Ha lehetőséged van rá, támogasd Vendég • Támogatott tartalom munkáját!

Egy neves elemző, aki pontos elemzést adott a 2021-es piaci hullámzás idején, most öt olyan tokent emelt ki, ami 2024 utolsó negyedévében akár tízszeres hozamra is számíthat. A cikk ezeket az ígéretes érméket veszi górcső alá, és megvizsgálja, hogy miért ezek a projektek a befektetők új kedvencei.

A CYBRO előértékesítése átlépte a 3 millió dollárt

A CYBRO gyorsan felkeltette a kriptobálnák figyelmét. Az exkluzív előértékesítése gyorsan 3 millió dollár fölé emelkedett. Ez az élvonalbeli NeoBank páratlan lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris felhívta a bálnák és az influenszerek figyelmét, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A tokenek mellett a CYBRO különleges pontokat is bevezet, amelyek még több lehetőséget kínálnak a befektetőknek. A pontok birtokosai automatikusan részt vesznek a CYBRO airdropjában. Minél több pontot birtokolsz, annál több tokent kaphatsz. A CYBRO hetente legfeljebb 1 millió pontot oszt szét, amelyeket az alkalmazásban található DeFi Vaultokba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking juttatásokat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belüli robusztus biztosítási programot.

Mivel a tokenek mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítés során, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség lehet a hozzáértő befektetők számára.

>>>Csatlakozz a CYBRO előértékesítéséhez és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

A Solanában rejlő lehetőségek feltárása

A Solana egy blokkláncplatform, amely a skálázhatóságra való összpontosításáról ismert. A Solana technológiája gyorsabb tranzakciókat biztosít, ami felkeltette a fejlesztők érdeklődését.

A SOL token kulcsszerepet játszik ebben az ökoszisztémában. Lehetővé teszi a tranzakciókat és támogatja a hálózaton belüli különféle projekteket. Néhány versenytársával ellentétben a Solana a sharding ellen dönt, és a saját infrastruktúrájára támaszkodva kezeli a jelentős aktivitást. Ez vonzóvá teszi a projektet azon fejlesztők számára, akiknek robusztus platformra van szükségük.

A Toncoin felfedezése

A The Open Network (TON) egy decentralizált platform, amelyet eredetileg a Telegram hozott létre. Proof-of-stake modellben működik, biztosítva a skálázhatóságot és a megbízhatóságot. Miután a Telegram jogi problémák miatt leállította a projektet, a TON Alapítvány és a közösség tagjai vették át az irányítást.

A Toncoin támogatja a gyors, biztonságos tranzakciókat, miközben célja egy gazdag ökoszisztéma létrehozása, amely biztosítja a decentralizált tárolást és egyéb szolgáltatásokat. A fejlesztőket és a felhasználókat vonzza az online tranzakciók és szolgáltatások fejlesztésére vonatkozó potenciál.

Új irányt hozhat a Kaspa?

A Kaspa az egyedi megközelítésének köszönhetően tűnik ki a tömegből. A GHOSTDAG nevű konszenzusos módszert használja, amely lehetővé a blokkok egymás melletti létezését, ahelyett, hogy néhányat elhagyna. Ez azt jelenti, hogy a hálózat nagyon gyorsan képes sok tranzakciót feldolgozni.

A Kaspa jelenleg másodpercenként egy blokkot kezel, és ennél többre törekszik. Olyan funkciókat tartalmaz, mint a hálózatban való könnyű navigáció és az SPV bizonyítás a biztonságosabb tranzakciókhoz. Technológiájával utat nyithat a kriptovilág új fejlesztéseihez, beleértve a layer 2 megoldásokat is.

A Sui skálázható újításai

A Sui egy layer-1-es blokklánc platform, amely a globális elfogadásra összpontosít. Biztonságos és nagy teljesítményű fejlesztési környezetet kínál. Emellett egy speciális adatmodellt és a Move programozási nyelvet használja. Ezek segítenek megoldani a más blokkláncoknál felmerülő problémákat.

A technológia magában foglalja a zkLogin-t, a szponzorált tranzakciókat és a programozható tranzakciós blokkokat. Ezek a funkciók megkönnyítik a felhasználók számára a blokklánc interakciókat. A Sui célja, hogy a belépési korlátok csökkentésével javítsa a Web3 felhasználói élményét.

Következtetés

A SOL, a TON, a KAS és a SUI rövid távon korlátozott potenciált mutat. Ezzel szemben a CYBRO előértékesítése, amely egy high-tech DeFi platformot ígér, kiemelkedhet. Az AI-alapú eszközök és a Blast blokkláncra való építkezés segíthet a befektetőknek a hozamok potenciális maximalizálásában. Emellett a CYBRO jövedelmező staking, exkluzív airdropokat és egyéb extrákat kínál. A befizetések és a kifizetések zökkenőmentesek. Az átláthatóságáról és megfelelőségéről ismert token nagy érdeklődést váltott ki a befolyásos szereplők körében.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***