Ezek a kriptók fényesebben ragyoghatnak mint a Kaspa a közelgő bikafutamban

A kriptopénzek gyorsan változó világában egy maroknyi digitális érme készül arra, hogy felülmúlja a Kaspa (KAS) várható hozamát. A mostani trendek és piaci stratégiák ígéretes lehetőségeket kínálnak más kriptók számára a ragyogásra. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy mely érmék készülnek figyelemre méltó növekedésre a következő bikafutam során, kíváncsiságot és várakozást keltve a befektetők körében.

A CYBRO dacol a piaci ellenszéllel, és okos AI megoldásokkal támogatja a DeFi befektetéseket

A CYBRO forradalmasíthatja a DeFi szektort azáltal, hogy a mesterséges intelligencia erejét kihasználva maximalizálja a Blast blokkláncon rejlő kereseti potenciált. Bár még korai fázisban van, ez az úttörő projekt máris megragadta a kriptorajongók fantáziáját, és az előértékesítését a 3 millió dolláros határ fölé repítette.

A CYBRO páratlan hozamtermelő megoldásokat kínál, amelyek a stratégiák széles skáláját szolgálják ki, és bármilyen piaci helyzetben virágoznak. A platform középpontjában a CYBRO token áll, egy nagy hasznosságú eszköz, amely arra készül, hogy nélkülözhetetlenné váljon a kriptovilágban. A jelenlegi alulértékeltsége miatt a szakértők elképesztő, 1200%-os növekedési potenciált jósolnak neki, ami a CYBRO tokeneket a hozzáértő befektetők számára kötelezővé teszi.

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos exkluzív előnyt élveznek, amelyek célja, hogy növeljék befektetési potenciáljukat. A versenyképes, átlagosan 10%-os staking juttatásokkal a befektetők a piaci körülményektől függetlenül maximalizálhatják hozamukat. Emellett a CYBRO-tulajdonosok hozzáférést kapnak az airdropokhoz is, ami lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek az ingyenes token elosztásokban. Továbbá a tulajdonosok kedvezményes kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy átfogó biztosítási programot is élvezhetnek, ami biztonságos és kifizetődő élményt nyújt a platformon.

Mivel az előértékesítés során az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre és körülbelül 80 millió már el is kelt, ez egy kihagyhatatlan lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban párját ritkítja.

>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg az 1200%-os hozamot<<<

FTT: Az FTX natív tokenjében rejlő lehetőségek feltárása

Az FTT az FTX kriptokereskedési platform natív tokenje. A 2019-ben indított FTX olyan funkciókkal hívta fel magára a figyelmet, mint a clawback elleni védelem és a központosított fedezeti pool. Az FTT olyan előnyöket is kínál, mint a csökkentett díjak és a tőkeáttételes pozíciók. A tulajdonosok VIP-kedvezményekre, stakingre és biztosítási védelemre is használhatják. Az FTX 2022-es csődje ellenére az FTT még mindig rendelkezik potenciális felhasználási lehetőségekkel. Segíti a kereskedőket a díjak csökkentésével és a felszámolási védelemmel. Az intézmények használhatják az FTT-t a tokenek cseréjére és a projekt alapú tokenek listázására. Az FTX mögött álló csapatban kiemelkedő kriptokereskedők vannak, ami figyelemre méltóvá teszi az iparágban. Az FTT továbbra is releváns token az FTX platformmal foglalkozó személyek számára.

Aave: Úttörő szerepet játszik a decentralizált hitelezésben

Az Aave egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy az emberek közvetítő nélkül hitelezzenek és kölcsönözzenek kriptót. Az Ethereum blokkláncon működik, a biztonság érdekében okosszerződéseket használ. Az Aave segítségével a felhasználók 17 féle kriptovalutával kereskedhetnek. A rendszer speciális tokeneket ad a kölcsönfelvevőknek, amelyek kamatoznak. Emellett gyors, fedezet nélküli villámkölcsönöket kínál, amelyeket szinte azonnal vissza lehet fizetni. Az AAVE tokenek nagyon fontosak ebben a működésben. Olyan előnyöket kínálnak, mint a szavazati jog és a díjcsökkentés, és biztosítékként is felhasználhatók. Az Aave biztonsági modulja segít megvédeni a felhasználókat, és a kínálat korlátozásával, valamint a bevételeken keresztül a számuk csökkentésével még nagyobb értéket adnak az AAVE tokeneknek.

Sui: Egy globális adoptációval rendelkező blokklánc felfedezése

A Sui egy globális igények kielégítésére kialakított Layer 1-es blokklánc platform. Erős technikai alapokra épül, objektumközpontú adatmodellt és a Move programozási nyelvet használva. Ez a felállás a blokklánc rendszerek gyakori gyengeségeit célozza meg. A Sui célja, hogy a blokklánc interakciókat gördülékenyebbé és felhasználóbarátabbá tegye. Az olyan koncepciók, mint a zkLogin és a szponzorált tranzakciók segítik ezt elérni. Ezek a funkciók a Web3 felhasználói élményének javítására összpontosítanak, megkönnyítve az alkalmazások használatát. Stratégiai fókuszával a Sui ígéretes szereplőként van pozícionálva a fejlődő blokklánc ökoszisztémábna.

A Polkadot áthidalja a blokkláncokat a könnyű kapcsolódás érdekében

A Polkadot azzal tűnik ki a kriptovilágban, hogy biztonságos kapcsolatokat tesz lehetővé a blokkláncok között. Ez a decentralizált protokoll lehetővé teszi az értékek és adatok harmadik felek nélküli mozgását. A parachain láncokkal közösen kialakítva növeli a tranzakciók sebességét és skálázhatóságát, ami túlmutat azon, amit a Bitcoin és az Ethereum kínál. A DOT token elengedhetetlen a hálózatán belüli kormányzási és staking folyamatokban való részvételhez. Az Ethereum társalapítója, Gavin Wood által létrehozott és a Web3 Alapítvány által támogatott Polkadot célja, hogy elősegítse egy jobban összekapcsolt blokklánc környezet kialakulását. Potenciálja a blokkláncok kommunikációjának egyszerűsítésében rejlik, megnyitva az utat a fokozott blokklánc interakciók és a hatékonyság előtt.

Konklúzió

Az FTT, az AAVE, az SUI és a DOT rövid távon kisebb növekedési potenciált mutat. A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI alapú hozamaggregáció révén maximalizálják a jövedelmüket. Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking juttatások, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek. Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influenszerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***