Ezt a három, alig ismert altcoint veszik most titokban a kriptobálnák

A kriptopiac nagy szereplői csendben vásárolnak fel kevésbé ismert digitális eszközöket. Az ilyen befolyásos befektetők óvatos lépései azt jelzik, hogy ezek a rejtett tokenek hamarosan nagyobb figyelmet kaphatnak. Cikkünkben bemutatjuk, mely alulértékelt coinok kerültek a nagybefektetők célkeresztjébe, és melyek előtt állhat komoly növekedési lehetőség.

DOGEN: a mindig nyertes alfák végső mémtokenje

Képzeld el, hogy áloméleted van: luxusautók, vastag pénzkötegek, és nők, akik megfordulnak utánad az utcán. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te is az a srác vagy, aki mindig a következő szintet keresi, akkor ideje felfedezned a DOGEN-t. Ez a mémtoken azoknak az igazi alfáknak szól, akik nem érig be kevesebbel, csak a győzelemmel.

💎 HODL-olj mint egy vadállat, és urald le a piacot! 💎

Ez a mémcoin nagy robbanásra készül! Egyesek szerint már most 700%-os emelkedés van kilátásban még az előértékesítés lezárulta előtt – és ez még csak a kezdet. A DOGEN befektetői már most hatalmas, ezerszeres nyereségre készülnek – mindenki erről beszél ebben a szezonban. Lépj be most, és nézd, ahogy mások akkor próbálnak felzárkózni, amikor te már a csúcson leszel!

⚡️ Lemaradtál a WIF-ről, Popcatről vagy Ponke-ról? ⚡️

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncán, és olyan nagyágyúk bandájában van, mint a BONK, WIF és Popcat – ezek korábban mind 1000%-os nyereséget produkáltak.

A DOGEN jelenleg még a radar alatt van, de hamarosan rekordokat dönthet ebben a bikafutásban. Erről senki nem akar lemaradni!

Megvan benned a DOGEN szellem? Akkor figyelj, mert az airdropok még csak most indulnak! Csak annyit kell tenned, hogy flexelj a közösségi médiában, halmozz tokeneket az előértékesítés során, és építsd fel a saját DOGEN-hadseregedet az ajánló linkeddel. Minden új belépő után megkapod a tokenvásárlásaikból származó Golden Pointok 20%-át.

Szóval mire vársz még? Szerezz néhány DOGEN-t, és vedd át az irányítást a kriptovilág felett! 🚀

Kitörés előtt áll a Kaspa, ahogy nő az altcoinpiac lendülete

A Kaspa (KAS) jelenleg 0,13 és 0,16 dollár között mozog, miután az elmúlt héten több mint 10%-os esést produkált. A technikai mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus RSI, túladott állapotot jeleznek, ami egy potenciális fellendülést vetít előre. Amennyiben a KAS áttöri a 0,17 dolláros ellenállást, a következő cél a 0,19 dolláros szint lehet, amely 20%-os nyereséget jelentene. Jelenleg a 10 napos mozgóátlag kissé a 100 napos alatt van, de az altcoinpiac növekvő optimizmusa bullish fordulatot hozhat. Ha a KAS nem tudja megtartani a 0,12 dolláros támaszt, 0,10 dollárig csúszhat vissza. A kriptokereskedők folyamatosan szemmel tartják a tokent, ahogy a szélesebb piac egy potenciális bikafutásra készül.

FTT: a túladott mutatók közelgő ralit jeleznek

Az FTT az elmúlt héten kis mértékű, 3%-os esést könyvelt el, de az általános kép továbbra is pozitív. Az elmúlt hónapban a token közel 57%-ot emelkedett, erős felfelé irányuló lendületet mutatva. Az RSI körülbelül 35-ön áll, jelezve, hogy az FTT a túladott területhez közelít, a sztochasztikus RSI pedig egy lehetséges fellendülést sugall. A coin jelenleg 1,83 és 2,96 dollár között cserél gazdát, és ha áttöri a 3,47 dolláros ellenállást, akkor a következő célpont a 4,60 dolláros szint lehet, ami jelentős nyereséget kínálna. Az altcoinszezon közeledtével az FTT jelentős emelkedésre készülhet a közelgő bikapiacon.

A Terra Classic (LUNC) is készen áll a kitörésre az altcoinhájp közepette

A Terra Classic (LUNC) a technikai mutatók szerint potenciális fellendülés előtt áll. Árfolyama jelenleg 0,00007991 és 0,0001002 dollár között mozgolódik, miközben a legközelebbi támaszt 0,00006992 dollárnál sikerült megtartania. Az RSI 33,86-on áll, ami túladott állapotot jelez, a sztochasztikus RSI pedig 13,69-et mutat, ami bullish lendületre utalhat. Ha a LUNC áttöri a legközelebbi ellenállást 0,0001105 dollárnál, a következő cél a 0,0001308 dolláros szint lehet, amely jelentős nyereséget jelentene a jelenlegi szintekhez képest. Az altcoinszezon közelsége táplálhatja ezt az emelkedést, különösen, mivel az MACD csökkenő medvés nyomást mutat. A kereskedők továbbra is kitörésre várnak.

Összegzés

Bár a nagy befektetők folyamatosan növelik a KAS, FTT és LUNC pozícióikat, ezen tokenek rövid távú növekedési potenciálja korlátozott lehet. A DOGEN viszont azok számára készült, akik luxusra és sikerre vágynak. Az előértékesítés végéig várhatóan akár 700%-os növekedést produkálhat, amellyel jelentős hozamot kínálhat ebben az altcoinszezonban. A DOGEN közösséget épít, és valódi előnyöket kínál a korai befektetőknek, hasonlóan a BONK és a WIF tokenekhez.

Weboldalhttps://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegramhttps://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***