Ezzel a négy kriptóval akár 35-szörös hozamot is el lehet érni 5 hónap alatt

Az izraeli-iráni háború eszkalálódásával az ”Uptober” rosszul indult, és a kriptopiac jelenleg pirosban jár. Néhány érme azonban elképesztő esélyt kínál a befektetőknek, hogy hatalmas profitot érjenek el. Négy ilyen token, a Rexas Finance, a Pepe Coin, a Bonk és a Popcat, egyesek szeritn 35-szörös hozamot képes elérni egy 500 dolláros befektetésen a következő öt hónapban. Ezek a kriptovaluták kiemelkednek a zsúfolt iparágból kreatív felhasználási eseteiknek, stratégiai pozícionálásuknak és pozitív piaci hangulatuknak köszönhetően.

A Rexas Finance (RXS) az előértékesítés negyedik szakaszába lépett

A Rexas Finance, egy vadonatúj RWA-projekt, nemrégiben a tervezettnél hamarabb fejezte be a harmadik szakaszú előértékesítését. Ennek során 2,75 millió dollárt gyűjtött össze. A platform, amely a trillió dolláros ingatlan-, nyersanyag- és művészeti piacokat célozza meg a valós eszközök tokenizálásával, jelenleg a negyedik fázisban van, a tokenek ára 0,06 dollár. Azzal, hogy a felhasználók számára lehetővé teszi a kézzelfogható eszközök, például áruk és ingatlanok tokenizálását, a Rexas Finance olyan hozzáférhető és nyitott befektetési környezetet hoz létre. Ez megszünteti a hagyományos belépési korlátokat. A Rexas Token Builder, amely egyszerűvé teszi az eszközök tokenizálását, és a Rexas Launchpad, amely átlátható tokenizált felajánlásokon keresztül segíti a startupokat a tőkebevonásban, csak két figyelemre méltó jellemzője a Rexas Finance ökoszisztémának. A Rexas AI shield, egy másik lenyűgöző funkció, biztonságos és átlátható tranzakciókat biztosít az ökoszisztémában, míg a Rexas Treasury passzív jövedelemlehetőségeket biztosít a hozamfarmolás és a stakelés révén. Emellett egyre többen érdeklődnek a platform iránt a kedvező tokenomika és a folyamatos adományozás miatt. Ezek teljes kínálata 1 milliárd RXS token. Az elemzők gyors terjeszkedésre számítanak, becsléseik szerint, ha az RXS teljes mértékben bekerül a tőzsdékbe, akkor az értéke 10-szeresére emelkedhet. Ennek az esetleges bekövetkezte a befektetőket jó pozícióba helyezi, hogy busás hasznot húzzanak belőle.

A Pepe Coin bullish lendülete folytatódik

A Pepe Coin a korábbi csökkenésből való kilábalása után jelentős piaci lendületet tartott fenn. Jelenleg 0,00001065 dolláron kereskedik, ami 1,76%-os emelkedést jelent a tegnapi naphoz képest. Az előrejelzett 12,6%-os emelkedést figyelembe véve az elemzők nagyobb nyereségre számítanak; a token elérheti a 0,000012 dollárt.  A Pepe Coin a piaci volatilitás ellenére még mindig fontos támaszszintek felett van, amit a 65,65-nél lévő erős RSI mutató is bizonyít. Ha a piaci körülmények stabilizálódnak, az elemzők azt jósolják, hogy a Pepe áttöri az ellenállást és tovább emelkedik.

Kattints ide a Rexas Finance (RXS) előértékesítés megvásárlásához

Új csúcsot ért el a Bonk

A Bonk Coin (BONK) a közelmúltban 10,8%-os emelkedéssel dacolva az általános piaci trendekkel egyre közelebb kerül a döntő ellenállási szintekhez a 0,000025 dollárnál. A Bonk hihetetlen rugalmasságot tanúsított a piaci összeomlással szemben, és a technikai mutatók rövid távú bullish folytatásra utalnak. Erős vételi nyomást jelez az RSI, amely jelenleg 73 körül lóg. Az elemzők arra számítanak, hogy a 0,0000263 dollár feletti elmozdulás lesz a következő cél. A befektetők szorosan figyelemmel kísérik a Bonkot, várva az új csúcsokat, amelyek jelentős nyereséget hozhatnak az év vége előtt.

A Popcat magas volatilitása nagy nyereséget kínál

A Popcat (POPCAT) figyelemre méltó, több mint 10 000%-os emelkedést produkált idén eddig. Ez a fellendülés elsősorban a mémérme státuszának és a fellendülő piacnak köszönhető. Az 1,08 dolláros történelmi csúcsot követően 0,98 dollár körül stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig egyetlen nap alatt több mint 47%-kal nőtt. A szilárd technikai támogatásnak és a piac optimista kilátásainak köszönhetően az elemzők azt jósolják, hogy a Popcat a következő hetekben túl fogja szárnyalni a korábbi csúcsokat, és esetleg eléri a 2 dollárt. Mivel az október mindig is pozitív hónap volt a kriptovaluták számára, a Popcat továbbra is fontos érme, amelyet érdemes szemmel tartani.

Következtetés

A mindössze öt hónap alatt 35-szörös megtérülés elérésének lehetőségével az olyan kriptovalutákba való befektetés, mint a Rexas Finance, a Pepe Coin, a Bonk és a Popcat, különleges esélyt kínál a jelentős hozam elérésére. Különösen figyelemre méltó a Rexas Finance, amely kreatív megközelítése miatt tokenizálja a valós eszközök tokenizálását, és amely a trillió dolláros eszközpiacok egyik főszereplőjévé vált. Most van itt az ideális pillanat, hogy részt vegyél az RXS előértékesítésében, és kihasználd a platform várható jövőbeli bővülését a negyedik szakasz előrehaladtával.

Weboldal: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***