Most már a Samsung Pay-ben is elérhető a kriptofizetési opció

Az Alchemy Pay kriptovalutás fizetési szolgáltató nemrégiben arról számolt be, hogy integrációra lép a Samsung Pay-jel. Így lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen végezhessenek fiat pénzes tranzakciókat kriptovalutából.

Ez az együttműködés lehetővé teszi az Alchemy Pay felhasználók számára, hogy összekapcsolják számlájukat a Samsung Pay-jel az egyszerűsített fizetési lehetőségek érdekében. Az Alchemy Pay Virtuális Kártya szolgáltatásának legújabb fejlesztése tartalmazza ezt az integrációt. Ez teszi lehetővé teszi a kártyabirtokosok számára, hogy a Samsung Pay-t használják a gyors és biztonságos vásárláshoz. Akár online, akár fizikai helyszíneken vásárolnak, a kriptovaluta költése így még egyszerűbb. A bejelentést követően az Alchemy Pay natív tokenje, az ACH árfolyamában 6%-os emelkedést tapasztalt. Mondjuk az árfolyam ezután gyorsan korrigált is, most 0,01965 dollár körül van az ár a cikk írásának pillanatában.

Az Alchemy Pay nagyon nyomul előre a különféle integrációkkal

A szolgáltató még október 8-án jelentette be a hírt, és megemlítette, hogy az új Samsung Pay fizetési funkciót mindössze néhány héttel azután vezetik be, hogy a platform szeptemberben befejezte az integrációt a Google Pay-jel. A cég virtuális kártyájának több mint 500000 felhasználója mostantól a Samsung Pay segítségével is fizethet. A közlemény kiemelte, hogy ezen felhasználók többek között a ChatGPT Plus, az Apple Store, a Midjourney, az Amazon, a Netflix, a Facebook és az eBay platformokon is fizethetnek most már. Az Alchemy Pay nem az egyetlen kriptofizetési szolgáltató, amely partnerségre lépett a Samsung Pay-jel. A Samsung Pay 2020-ban a Swipe fizetési szolgáltatóval lépett partnerségre, hogy a felhasználók a Swipe Visa kártyájuk egyenlegéről is tudjanak fizetni.

A mostani új lehetőség használatához a felhasználóknak fel kell keresniük az Alchemy Pay weboldalát, hogy meggyőződjenek arról, hogy a virtuális kártyájuk kompatibilis a Samsung Pay-jel. Ezután az alkalmazás segítségével hozzáadhatják a kártyájukat a Samsung Payhez, és elkezdhetik a kriptofizetéseket. A bejelentésben az Alchemy Pay kiemelte ambiciózus terveit a támogatott fizetési platformok további skálázására. Plusz a kulcsfontosságú kártyahálózatokkal, köztük a Visa, a Mastercard, az American Express és más kártyahálózatokkal való „teljes integráció” biztosítására. A 2017-ben Szingapúrban alapított Alchemy Pay már támogatja a Samsung Pay főbb riválisainak, köztük az Apple Pay-nek egyes műveleteit.