Egy Bitcoin milliárdos megnevezte azt a 4 altcoint, amelyeket hosszú távra tart

A Bitcoin támogatóinak előrelátása most kifizetődik, hiszen a végtelen valuta iránti bizalmuk mára meghozta gyümölcsét. Egy milliárdos, aki még akkor vásárolt Bitcoint, amikor annak értéke mindössze 5 dollár volt, most felfedte azt a négy altcoint, amelyeket hosszú távon meg kíván tartani. Bár továbbra is tart Bitcoint befektetési célból, úgy véli, hogy ezek az altcoinok a következő években nagyobb hozamot kínálhatnak. A legjobban kedvelt projektek között szerepel a Rexas Finance és három másik kriptovaluta, amelyek innovatív megoldásaikkal és erős alapjaikkal törnek be a globális piacokra.

Rexas Finance (RXS)

A lista élén a Rexas Finance (RXS) áll, egy olyan platform, amelynek célja, hogy megreformálja az eszköz-tokenizáció nemzetközi színterét. A platform központi küldetése a valós eszközök, árucikkek és szellemi tulajdon decentralizált kezelésének biztosítása. A Rexas Finance összekapcsolja a hagyományos pénzügyi rendszereket a blokklánc technológiával.

Milyen előnyöket kínál a Rexas Finance (RXS)?

A Rexas Finance legfontosabb jellemzője, hogy lehetővé teszi a kis értékű eszközök frakcionált vásárlását, így a befektetők anélkül is részesedést szerezhetnek ezekben, hogy teljesen meg kellene vásárolniuk az eszközt, ahogy azt az intézményi befektetők teszik. A tokenizáció demokratizálja az eszközök birtoklását, csökkenti a piacra lépés akadályait, és nagyobb likviditást, alacsonyabb költségeket és könnyebb hozzáférést biztosít a befektetők számára, akik máskülönben ki lennének zárva a hagyományos eszközpiacokról.

Különösen a következő tényezők keltették fel a milliárdos figyelmét

Rexas Launchpad: Egy tokenkibocsátási és pénzgyűjtő platform új projektek számára, amely egyszerű megoldást nyújt a vállalkozók számára a tokenek létrehozására.

QuickMint Bot: A QuickMint Bot olyan üzenetküldő alkalmazásokkal működik együtt, mint a Telegram és a Discord, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy néhány kattintással kibocsássák saját tokenjeiket, ami ideális mind kezdő, mind haladó kriptóhasználók számára.

AI által támogatott NFT-generátor: A Rexas Finance felhasználói lenyűgöző, mesterséges intelligencia által generált NFT-ket hozhatnak létre és bocsáthatnak ki.

A Rexas Finance egy jelentős befektetői bázist vonzott sikeresen, mivel már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze előértékesítésének harmadik szakaszában, ahol a tokenek ára mindössze 0,05 USD. A további integrációkra és fejlesztésekre vonatkozó tervek is folyamatban vannak, ami azt jelzi, hogy a Rexas Finance az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező altcoin, amely jelentős árnövekedést érhet el a következő években.

rexas banner

Chainlink (LINK)

A milliárdos portfóliójában a második helyen a Chainlink (LINK) szerepel. A Chainlink híres a kiterjedt infrastruktúrájáról, amely tartalmazza az oracle-hálózatot, és fontos szerepet játszik a blokklánc ökoszisztéma fejlődésében. Az infrastruktúrája lehetővé teszi az okosszerződések végrehajtását külső adatok bevonásával, ami kulcsfontosságú a DeFi, az NFT-k és más blokklánc-kezdeményezések fejlődése szempontjából.

Miért érdemes a Chainlink (LINK) mellett dönteni?

A Chainlink értékét széleskörű használata és a valós adatok iránti növekvő kereslet adja a decentralizált rendszerekben. A Chainlink hidat képez a blokklánc világ és a valós világ között, ezért a jövő decentralizált hálózatainak egyik létfontosságú eleme. Minden új projekt, amely igénybe veszi a Chainlink oracle szolgáltatásait, növeli a LINK tokenek iránti keresletet. A milliárdos úgy véli, hogy a DeFi növekedésével együtt a Chainlink szerepe is egyre fontosabb lesz, így hosszú távon versenyképes befektetésnek tekinti.

Polkadot (DOT)

A lista következő eleme a Polkadot (DOT), egy blokklánc platform, amely lehetővé teszi, hogy több blokklánc együttműködjön. A Polkadot innovatív keretrendszere lehetővé teszi ezeknek a párhuzamos láncoknak az együttműködését, ami több lehetőséget biztosít a decentralizált alkalmazások (dApps) építéséhez.

rexas előértékesítés

Miért Polkadot (DOT)?

A belső „parachain” koncepciója révén a Polkadot egy előremutató projekt a blokklánc iparágban, mivel megszünteti a különálló blokkláncok közötti szigetszerű működést. Ez a képesség jelentős előrelépés a sok blokkláncot érintő skálázhatósági problémák megoldásában. Ahogy egyre több felhasználási eset jelenik meg, az interoperabilitási megoldások iránti igény növekszik, így a Polkadot piacra lépése időszerű. Az egészséges ökoszisztémája és fejlesztőbarát jellege miatt hosszú távon bővülésre van ítélve, és máris elfogadták a fejlesztők és a vállalatok egyaránt.

Avalanche (AVAX)

A milliárdos portfóliójában szereplő utolsó digitális érme az Avalanche (AVAX), egy nagy teljesítményű blokklánc, amelynek célja, hogy megdöntse az Ethereum dominanciáját sebesség, skálázhatóság és tranzakciós költségek terén. Az Avalanche által alkalmazott konszenzus mechanizmus rendkívül gyors tranzakcióvégrehajtást tesz lehetővé, így ez a blokklánc a leggyorsabban növekvő Layer 1 blokkláncok közé tartozik.

Miért Avalanche (AVAX)?

Az Avalanche gyors növekedésének egyik fő oka, hogy másodpercenként 4500 tranzakciót képes kezelni, ami jelentősen meghaladja az Ethereum kapacitását. Az ilyen nagy terhelésű környezetek létrehozása extrém gyors decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztését is megköveteli, ahol a késleltetés és az áteresztőképesség kulcsfontosságú kérdés. A milliárdos úgy véli, hogy az Avalanche hálózat az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy megdöntse az Ethereumot, különösen, ahogy egyre több kiemelkedő projekt és partnerség kerül a rendszerbe. Az egyre bővülő ökoszisztéma és a szilárd technikai alapok miatt az Avalanche valószínűleg nem marad passzív szereplő a blokklánc iparágban.

Összegzés

A jelenlegihez képest a kriptopiac mindenképpen változni fog, és az olyan befektetők, mint ez a Bitcoin milliárdos, folyamatosan keresik azokat a projekteket, amelyek valódi értéket, új megoldásokat és megvalósítható lehetőségeket hozhatnak. A Rexas Finance (RXS), amely a valós eszközök tokenizációjára és a funkciók bővítésére összpontosít, a milliárdos portfóliójának egyik legígéretesebb altcoinja. A Rexas Finance mellett a Chainlink, a Polkadot és az Avalanche képviseli az új generációs, iparági szintű változásokat hozó blokklánc projekteket. Ez a négy altcoin fejlett technológiákkal és alkalmazásokkal rendelkezik, amelyek hosszú távú növekedésre predesztinálják őket. Azoknak a befektetőknek, akik okosan szeretnék kihasználni az új blokkláncok nyújtotta lehetőségeket, vagy bővítenék portfóliójukat, ezek a projektek jelenthetik az utat a jelentős, akár milliárdos hozamok eléréséhez.

A Rexas Finance (RXS) további információiért látogass el az alábbi linkekre:

Weboldal: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***