A Dogecoin 180%-os, míg az RCO Finance 1600%-os felfutásra készül az utolsó negyedévben

A Dogecoin (DOGE) a közelmúltban rendkívül bikás fellendülést mutatott, amit a mozgóátlag konvergencia divergencia mutatója is megerősít. A technikai indikátor szerint akár 180%-os erősödés is várhat az eszközre a következő három hónapban. Mindeközben az RCO Finance (RCOF) hatalmas, 1600%-os növekedést tervez 2024 végéig.

Hogy hogyan profitálhatsz az epikus felfutási hullámból? Derítsd ki cikkünkből!

A bikás indikátor szerint növekedhet a Dogecoin

A Dogecoin MACD-indikátor bikás kereszteződéshez vezetett a heti grafikonon. Az indikátor leolvasásából arra következtethetünk, hogy a DOGE jelentős emelkedés előtt áll.

Ali Martinez, neves elemző, az X-en osztotta meg gondolatait a DOGE-val kapcsolatban. Az előző két alkalommal, amikor a MACD bikás kereszteződést formált, 90%-os, illetve 180%-os felfutásnak lehettünk szemtanúi. A legutóbbi ilyen eset 2024 februárjában történt, amikor a Dogecoin natív tokenje 0,228 dollárig emelkedett.

Szintén a bikás hangulatot erősíti meg, hogy a Dogecoin elérte a 84 306 aktív címet, ami az elmúlt hat hónapban a legmagasabb érték volt. A hálózati aktivitás általában megelőzi az árfolyam növekedését, ami rendkívül ígéretes helyzetet teremt a befektetők számára.

A DOGE árfolyama azonban az elmúlt hét napban 12%-ot veszített az értékéből.

Ezért növekedhet az RCO Finance 1600%-kal

Az RCO Finance egy forradalmian új pénzügyi platform, melynek célja mindenki számára elérhetővé tenni a legjobb befektetési stratégiákat. A protokoll mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra támaszkodik e cél elérésében.

Ez az AI/ML technológia az AI Robo Advisor által kerül közlésre, ami matematikai modellek segítségével elemzi a piacokat, és teljes mértékben testreszabott befektetési stratégiákat kínál az egyes felhasználók pénzügyi céljaihoz, kockázattűrő képességéhez és piaci preferenciáihoz.

A gépi tanulási modellek pillanatok alatt feldolgozzák a valós idejű adatokat, ezzel azonnali előrejelzéseket generálva, segítve a kereskedőket a tökéletes döntéshozatalban.

A platform eszközeinek hála a felhasználók bármikor felülvizsgálhatják a piaci trendeket, hogy manuálisan ellenőrizzék a piaci tevékenységet. Ez különösen hasznos lehet az ingadozó piacokon, ahol gyors és megfontolt döntésekre van szükség.

Mindezek integrálva decentralizált környezetet teremtenek, ahol több mint 120 ezer eszköz és 12 500 eszközosztály érhető el. Ide tartoznak az ETF-ek, részvények, a kötvények, a kripotvaluták és a tokenizált valós eszközök és az ingatlanok.

Ezek a lehetőségek biztosítják, hogy a felhasználók diverzifikált portfóliót építsenek ki, amelyek egyensúlyban tartják a kockázatot és a hozamot több eszközkategória között.

Mindemellett az RCO Finance akár 1000-szeres tőkeáttételt kínál több eszközosztályon keresztül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a hagyományos és a decentralizált piacokon is növeljék a befektetési lehetőségeket. Az alapos befektetők versenyelőnyt is szerezhetnek, akik minimális tőkével maximális hozamra tehetnek szert.

Az RCO Finance előértékesítése jelenleg is folyamatban van, az RCOF tokenek ára jelenleg 0,0343 dollár. Az előértékesítésé végére a token árfolyama akár 1649%-kal is emelkedhet, ami a korai befektetők számára hihetetlen hozamot teremt.

Az RCO Finance okosszerződéseit a SolidProof, egy jó hírű európai könyvvizsgáló cég auditálta, ezzel biztosítva a felhasználókat biztonságokról.

Vásárolj RCOF-ot, és élvezd a hatalmas nyereséget!

Az RCOF az RCO Finance natív tokenje, mely összesen 800 milliós token-kínálattal rendelkezik. A tokenek ára a jelenlegi szakaszban 0,0343 dollár. Kövesd figyelemmel az előértékesítés második szakaszát!

Azok a befektetők, akik most vásárolják meg az RCOF-ot, 62,7%-os hozamra tehetnek szert a 3. szakaszban, és akár 1649%-os profitra, amikor a projekt elindul a 0,60 dollár körüli áron.

A közelgő nyereségek mellett a tokentulajdonosok jelentős kedvezményeket kaphatnak a kereskedési díjakból. Minél több tokennel rendelkezik a felhasználó, annál nagyobb a kedvezmény, amelyre szert tehet. A kedvezmény rendkívül előnyössé teszi pénzügyileg az RCOF tokeneket, amik biztosítják az egyensúly fenntartását.

Az RCOF birtokosai az RCO Finance irányítási struktúrájában is részt vehetnek, javaslatot tehetnek és szavazhatnak az olyan kulcsfontosságú döntésekről, mint a platformfrissítések, a díjstruktúrák és az új szolgáltatások.

Ezek a vonzó előértékesítési nyereségek és az egyéb izgalmas előnyök vonzó projektté teszik az RCO Fiance-t azon befektetők számára, akik 2024 negyedik negyedévében szeretnék növelni portfóliójukat.

Az RCO Finance (RCOF) előértékesítéssel kapcsolatos további információkért:

Látogass el az RCO Finance előértékesítési oldalára
Csatlakozz az RCO Finance közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***