Szakértők szerint ezek lesznek a legjobb altcoinok a 2024-es bikapiacon: FTT, DOT, KAS, CYBRO, SOL

Vezető elemzők több olyan altcoint is azonosítottak, amelyek komoly növekedési potenciállal rendelkeznek a közelgő 2024-es bikapiacon. Az előrejelzések szerint különösen ígéretes kilátásokkal bírnak az FTT, a DOT, a KAS, a CYBRO és a SOL tokenek. Ebben a cikkben bemutatjuk a coinok potenciális fellendülése mögötti okokat, és feltárjuk azokat a fontos részleteket, amelyekre a befektetőknek mindenképp érdemes odafigyelniük.

A CYBRO előértékesítése átlépte a 3 millió dollárt: egyedülálló DeFi-befektetési lehetőség

A CYBRO token előértékesítése hamar túllépte a 3 millió dolláros határt, felkeltve ezzel a kriptobálnák figyelmét. Ez a forradalmi DeFi-platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy bármilyen piaci környezetben maximalizálják bevételeiket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már most felhívta magára a vezető kriptobálnák és influencerek figyelmét, ami erős bizalmat és jelentős érdeklődést képvisel a befektetők körében.

A CYBRO tokenek tulajdonosai számos előnyt élvezhetnek, beleértve a jövedelmező staking-lehetőségeket, exkluzív airdropokat, vásárlás utáni cashbackeket, alacsonyabb kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belüli átfogó biztosítási programot.

Mivel az előértékesítés során mindössze a tokenek 21%-a érhető el, és már körülbelül 80 millió token talált gazdára, ez egy kivételes lehetőség a tapasztalt befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán egyedülálló projektben.

>>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

FTT: a kereskedési potenciál kihasználása

Az FTT az FTX kereskedési platform natív tokenje, amelyet 2019-ben vezettek be. Számos előnyt biztosít a felhasználók számára, többek között alacsonyabb kereskedési díjakat és biztosítékot volatilis piaci körülmények esetén. A token lehetővé teszi, hogy a kereskedők tőkeáttételes pozíciókat vegyenek fel margin kereskedés nélkül, és fedezetként használják a tranzakciók során. Az FTT tulajdonosai a token mennyisége alapján különböző kedvezményekben részesülnek. Az FTX platform a kereskedési díjak egy részét az FTT visszavásárlására és elégetésére fordítja, ezzel segítve a token értékének fenntartását. Ezen túl az FTT stake-elése további előnyöket kínál, mint például NFT-jutalmakat és airdropokat. Annak ellenére, hogy az FTX kihívásokkal nézett szembe, az FTT továbbra is fontos szerepet játszik a kereskedési stratégiák optimalizálásában.

Polkadot: blokkláncok összekapcsolása a decentralizált jövőért

A Polkadot egy decentralizált platform, amely lehetővé teszi a különböző blokkláncok közötti információmegosztást közvetítők nélkül. Hídként működik olyan hálózatok között, mint az Ethereum és a Bitcoin, növelve a tranzakciók sebességét és skálázhatóságát az ún. paraláncok révén. Ennek köszönhetően több tranzakciót képes kezelni, mint a Bitcoin vagy az Ethereum. A DOT token központi szerepet játszik a Polkadot ökoszisztémájában, mivel az ökoszisztéma irányítása és a stake-elés is ezzel valósítható meg. Ez lehetővé teszi a token birtokosai számára, hogy befolyásolják a hálózat változásait és biztosítsák a tranzakciókat. Gavin Wood fejlesztése, amelyet a Web3 Alapítvány támogat, arra törekszik, hogy összekapcsolja a blokkláncokat, így segítve egy jobban összekapcsolt decentralizált világ létrehozását és biztonságos kommunikációt a különböző hálózatok között.

Kaspa: a BlockDAG technológia sebessége és innovációja

A Kaspa egy proof-of-work konszenzussal működő kriptopénz, amely a GHOSTDAG protokoll segítségével hozott újítást a kriptotérbe. Ahelyett, hogy eldobná a blokkokat, mint sok más kriptovaluta, a GHOSTDAG lehetővé teszi, hogy a blokkok egymás mellett létezzenek. Ez a megközelítés magas blokkrátát és gyors tranzakció-megerősítéseket biztosít, mindezt a blockDAG struktúrán belül. Ennek köszönhetően az új blokkok szinte másodpercenként érkeznek, és a hálózat célja, hogy tovább növelje ezt a sebességet. A Kaspa további funkciókat kínál, mint a Reachability a DAG elemzéséhez és a blokkadatok pruningja, valamint a jövőben a blokkfejlécek pruningját és alhálózatok támogatását tervezi. Ezek a fejlesztések új hatékonysági lehetőségeket nyitnak meg a kriptotranzakciók terén, így a Kaspa egy ígéretes projektnek számít, amelyet érdemes követni.

Solana: erős versenyző a decentralizált innovációban

A Solana blokkláncplatformja a skálázhatóságra helyezi a hangsúlyt, támogatva a decentralizált alkalmazásokat, és versenyre kelve olyan nagy nevekkel, mint az Ethereum és a Cardano. A Solana fő előnye a gyors tranzakciókban és a fejlesztési rugalmasságban rejlik, lehetővé téve különböző programozási nyelvek használatát. A platform natív kriptovalutája, a SOL, kulcsszerepet játszik a hálózaton belüli tranzakciók végrehajtásában és a jutalmak kiosztásában. A Solana a skálázhatóságot a sharding megoldás alkalmazása nélkül éri el, célja pedig, hogy fejlesztők és befektetők széles körét vonzza magához. Ez az architektúra lehetőséget nyújt a decentralizált alkalmazások és technológiák robusztus ökoszisztémájának kiépítésére, és fontos szereplővé teszi a platformot a decentralizált innovációk világában.

Következtetés

Bár az FTT, a DOT, a KAS és a SOL némi potenciállal bírnak, rövid távon nem biztos, hogy ezek a legjobb befektetési lehetőségek. Ezzel szemben a CYBRO különleges lehetőséget kínál a befektetők számára, mint egy prémium DeFi-platform, amely a Blast blokkláncon mesterséges intelligenciát használ a bevételek maximalizálására. A platform jellemzői közé tartoznak a magas staking jutalmak, exkluzív airdropok és cashbackek, valamint egyszerű befizetési és kifizetési lehetőségek. Az átláthatóság, a szabályozói megfelelés és a minőségi szolgáltatások miatt a CYBRO kiemelkedőnek számít. Az influencerek és a kriptobálnák figyelme is erre a projektre irányul, ami arra utal, hogy a CYBRO kivételes felhasználói élményt és vonzó befektetési lehetőséget kínál.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***