5 token, melyekbe érdemes fektetni a bikapiaci várakozások közepette

A kriptopiac a közelmúltban 200 milliárd dollárral esett vissza, ami arra kényszerítette a befektetőket, hogy átgondolják stratégiájukat. A szakértők most 5 olyan érmét gyűjtöttek össze, amelyek még ezekben az időkben is igencsak ígéretesnek tűnnek. Az ezekben a választásokban rejlő növekedési potenciál arra mutat rá, hogy ilyenkor a legfontosabb tájékozottnak maradni.

A CYBRO előértékesítése elérte a 3 millió dolláros mérföldkövet

A CYBRO ügyesen vonzza magára a befektetők figyelmét, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előértékesítési eseményen gyorsan összegyűlt 3 millió dollár. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig most mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris bevonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez. Egy izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy ajánlóprogramot is elindított, amely 12%-ot kínál a közvetlen referenciák tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referenciákból és 2%-ot a harmadszintű referenciákból.

A jutalmak hetente kerülnek kiküldésre USDT-ben, és az új felhasználókat meghívó ügyfelek dupla CYBRO pontokat kapnak az első befizetéskor a referenciakód használatával.

cybro banner

A tokenek mellett a CYBRO exkluzív pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetőknek. Ezek a Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO Airdrop-ba, ahol a kapott tokenek száma arányos a birtokolt Pontok számával. Hetente akár 1 millió Pontot is kiosztanak, amelyeket a CYBRO DeFi Vaults-ba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokban való részvételt, vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy megbízható biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy kihagyhatatlan lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán ritka projektben.

 

>>>Csatlakozz a CYBRO előértékesítéséhez és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<

Bitcoin: A decentralizált pénzügyek jövőjének motorja

A Bitcoin az első és legismertebb kriptopénz. A blokklánc technológiával működik, amelyen keresztül az emberek közvetlenül egymással bonyolíthatnak le tranzakciókat. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség bankra vagy központi hatóságra. Satoshi Nakamoto azért hozta létre a Bitcoint, hogy digitális készpénzrendszerként szolgáljon. A fizikai pénz helyett a Bitcoin egy digitális főkönyvet használ, amelyet a hálózatban mindenki láthat. A bányászok a tranzakciók érvényesítéséhez szükséges bonyolult matematikai műveletek megoldásával tartják biztonságban a rendszert, és munkájukért bitcoinokat kapnak.

Az Ethereum szerepe a következő bikafutamon és Altcoin szezonban

Az Ethereum a Proof-of-Stake-re való áttérésével kiemelkedik a vezető blokkláncok közül. Támogatja az okosszerződéseket és a különböző decentralizált alkalmazásokat, köztük a pénzügyi eszközöket. Az Ethereum Layer 2 megoldásai, mint az Arbitrum és a Polygon, javítják a tranzakciók feldolgozását. Az ERC-20 tokeneket széles körben használják ebben a hálózatban különböző célokra, bár az ETH továbbra is szükséges a díjak kifizetéséhez. A Merge jelentős változást hozott, a hálózatot az új modell felé mozdította el, míg a tervezett sharding a skálázást és a költségeket fogja segíteni.

Solana: A nagy kapacitású blokklánc technológiában rejlő lehetőségek feltárása

A Solana a skálázhatóságra való összpontosításával tört be a kriptopiacra. A platformot úgy tervezték, hogy támogassa a decentralizált alkalmazásokat, és olyanokkal versenyezzen, mint az Ethereum és a Cardano. A Solana azzal tűnik ki, hogy gyorsabb tranzakciókat kínál sharding vagy másodszintű javítások használata nélkül. Saját érmét, a SOL-t használja, amely kulcsfontosságú az ökoszisztémájában, lehetővé teszi a tranzakciókat és jutalmazza a résztvevőket. Ami a legjobban meggyőzi a fejlesztőket és befektetőket, az a Solana víziója a nagy aktivitású és sokoldalú projektek kezeléséről.

BNB: A decentralizált finanszírozás kulcsszereplője

A BNB a Binance kriptotőzsde natív érméje. ERC-20-as tokenként indult, és ma már a Binance láncain működik. A BNB-t többek között használhatjuk díjak befizetésére, tokenek létrehozására és eszközök mozgatására. Az érme támogatja az okosszerződéseket, és jutalmakat kínál a stakingelésért. Emellett díjkedvezményeket biztosít az olyan platformokon, mint a Binance.com, és emellett más szolgáltatások is elfogadják. A BNB kínálata a tervezett tokenégetés miatt idővel csökken, ami növelheti értékét. Egy nagy ökoszisztéma részeként a BNB-nek különböző felhasználási módjai és szerepei vannak.

Következtetés

A BTC, ETH, SOL és BNB kiváló tokenek, de rövid távú potenciáljuk nem a legkedvezőbb. A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén maximalizálják a jövedelmüket. Az olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking juttatások, exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek. Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO ígéretes projektként tűnik ki, amely iránt a kriptobálnák és az influencerek nagy érdeklődést mutatnak.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***