Vajon véget ér SEC-kel a jogi hercehurca, és a Ripple 1000%-os hozammal élre állhat ?

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) és a Ripple Labs között zajló jogi csata továbbra is árnyékot vet az XRP, a Ripple hálózat natív tokenjének jövőjére. Az augusztus 7-i történelmi jelentőségű ítélet ellenére, amelyben a Ripple-t 125 millió dolláros polgári jogi bírság megfizetésére kötelezték, a SEC hivatalosan fellebbezett az ügyben. Így az XRP befektetői számára továbbra is fennmarad a bizonytalanság. Ez a szabályozási turbulencia azonban nem csökkentette teljesen a token körüli lelkesedést, különösen a közelmúltbeli fejlemények tükrében, amelyek új optimizmust keltettek.

Az XRP 1000%-os növekedésére utaló bálnaaktivitás és ETF kilátások

Egy figyelemre méltó lépésként a Bitwise, egy jelentős kripto befektetési cég bejegyzett egy „XRP ETF” nevű vagyonkezelő szervezetet Delaware-ben, és kérelmet nyújtott be a SEC-hez, hogy ezt az értékpapírt nyilvános tőzsdén indítsa el. Bár egy ilyen termék jóváhagyása rövid távon valószínűleg nem fog megvalósulni, maga a lehetőség új legitimitást adott az XRP-nek. Ez az optimizmus a láncon belüli aktivitás drámai növekedésében nyilvánult meg. A tranzakciós volumen elérte a 2,39 milliárd dollárt – a Santiment kriptoelemző cég adatai szerint ez a legmagasabb érték nyolc hónapja.

Bár az XRP árfolyama az elmúlt hetekben közel 10%-ot esett, a piaci hangulat továbbra is bullish. Több technikai mutató is azt jelzi, hogy az XRP túladott – a Relatív Erősség Indexe (RSI) 36-on áll, míg a sztochasztikus oszcillátor 17-re esett. Mindkettő a fellendülés lehetőségére utal. Ennél is fontosabb, hogy a bálnák egyre nagyobb arányban halmozzák az XRP-t, ami gyakran jelzi a közelgő árfolyam-emelkedést. Elemzők szerint az XRP akár 1000%-os emelkedést is elérhet az elkövetkező hónapokban, különösen, ha pozitív szabályozási eredmények vagy ETF-jóváhagyások valósulnak meg.

CYBRO: Egy feltörekvő versenyző, amely több mint 1000%-os növekedést céloz meg.

Miközben a piac nagy része továbbra is az XRP-re összpontosít, egy feltörekvő kihívó is reflektorfénybe került: CYBRO, egy AI-alapú DeFi platform.

A CYBRO tokenje, amely jelenleg a hatodik előértékesítési szakaszban van, máris elképesztő, 300%-os növekedést ért el, a 0,01 dolláros kezdeti árról 0,035 dollárra emelkedett. Az előértékesítés végére az ár várhatóan eléri a 0,055 dollárt, ami néhány hónap alatt közel 500%-os növekedést jelent.

A CYBRO egyedülálló értéket kínál a decentralizált pénzügyek és a mesterséges intelligencia által vezérelt eszközök kombinálásával, amelyek segítenek a befektetőknek optimalizálni portfóliójukat. A Blastra, egy Layer-2-es megoldásra épül. Az Ethereum és a stabilcoin állományok hozamának növelésével forradalmasíthatja a DeFi befektetéseket. A legalább 1000 dollár értékű CYBRO tokenekkel rendelkező tulajdonosok automatikusan bekerülnek a platform Pre-Alpha Yield Programjába, így heti rendszerességgel változó ETH hozamot kereshetnek.

Csatlakozz a CYBRO közösséghez, és kezdj el keresni az AI-alapú DeFi megoldásokkal.!

A CYBRO AI technológiája a kockázattűrés és a preferenciák alapján testre szabja a befektetési stratégiákat. A felhasználóbarát alkalmazás pedig lehetővé teszi a befektetők számára, hogy versenyképes, átlagosan 10%-os éves hozammal (APY) rendelkező trezorok közül válasszanak. Ezek a trezorok bizalmi pontszám, lekötött összérték (TVL) és APY szerint vannak kategorizálva. Ez leegyszerűsíti a felhasználók számára a kiválasztási folyamatot. Több mint 420 támogatott tárcával és egy szilárd tokenomikai struktúrával a tokenkínálat 8%-át likviditásra szánják, így a CYBRO szilárd alapot épít a növekedéshez.

Cybro tokenomika

Miért előzheti meg a CYBRO az XRP-t?

A CYBRO vonzereje nemcsak a technológiai innovációban rejlik, hanem a tokenek tulajdonosai számára nyújtott kézzelfogható előnyökben is. Ezek közé tartoznak a platformszolgáltatások költségeinek csökkentése, a cashback jutalmak, a csökkentett tranzakciós díjak, a biztosítási fedezet és az exkluzív légitársaságokhoz való hozzáférés.

Ahogy a CYBRO hasznossága bővül, úgy nő az értéknövekedési potenciálja is. Szakértők szerint a CYBRO 2025-re akár 1200%-os növekedést is elérhet. Ezt új AI alapú eszközök közelgő bevezetése is támogathat, mint például:

  • AIBroker: Egy chatbot, amelyet arra terveztek, hogy a múltbeli és valós idejű teljesítmény alapján optimális eszközöket ajánljon a befektetési portfóliókhoz.
  • One-Click Investment: Egy egyszerű integrációs eszköz, amely egyetlen művelettel egyesíti a DeFi és CeFi előnyeit.
  • Farming Pool Aggregator: A piacon elérhető legmagasabb hozamú gazdálkodási lehetőségek azonosítására szolgáló eszköz.

Az Assure DeFi és a Certik által végzett audit ellenőrzéseken a CYBRO több mint 81-es biztonsági pontszámot ért el. Ez tovább erősíti pozícióját, mint megbízható befektetési megoldás. A platformot a CoinMarketCap és a CoinGecko listáján jegyzik, ami felfokozott láthatóságot biztosít, míg a rendszeres irányítási jelentések és a 25 000 dolláros bug bounty program biztosítja a folyamatos átláthatóságot és a platform integritását.

Közösségi elkötelezettség és hosszú távú kilátások

A CYBRO gyorsan felépített egy erős és elkötelezett közösséget olyan platformokon, mint az X, a Discord és a Telegram, ahol rendszeres frissítéseket és ösztönzőket kínál, például token ajándékokat. Mivel a teljes kínálat 5%-át a legjobb felhasználók jutalmazására fordítja, a CYBRO aktív ökoszisztémát alakít ki, ami tovább növelheti a token iránti keresletet.

A 2025-ben befektetési lehetőségeket kereső befektetők számára mind az XRP, mind a CYBRO meggyőző növekedési potenciált kínál, bár eltérő kockázati profillal. Az XRP árfolyamának emelkedése a szabályozási fejleményektől függhet, különösen a közelgő SEC-ügy és az ETF lehetséges jóváhagyása miatt. Ezzel szemben a CYBRO a DeFi és a mesterséges intelligencia területén megvalósuló innováció által vezérelt feltörekvő lehetőséget jelent. Ennek köszönhetően értéke a külső szabályozási tényezőktől függetlenül az egekbe szökhet.

Miközben a SEC hercehurca tovább folytatódik, a befektetők mérlegelhetik az XRP-ben rejlő hatalmas nyereség lehetőségét a CYBRO bomlasztó ígéretével szemben. Egy dolog biztos: mindkét eszköz készen áll arra, hogy az elkövetkező hónapokban átalakítsa a kriptoszektort.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***