Az ETFSwap 2024-ben kriptomilliomosokat fog csinálni, nem úgy mint a mémérmék

Egy új projekt jelent meg a kriptovaluták világában, amely valódi értéket és hosszú távú növekedési potenciált kínál a kriptobefektetőknek. Az olyan mémérmékhez képest, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), az ETFSwap (ETFS) egyedi kínálatával és a kriptovaluták innovatív megközelítésével emelkedik ki, mivel megnyitja a kaput ahhoz, hogy a kriptobefektetések történetében a legtöbb kriptomilliomost hozza létre.

ETFSwap (ETFS): a mémcoinok erős alternatívája

Az olyan mémérmékhez képest, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, amelyek a közösségi médiától és a közösségi hájptól függenek, az ETFSwap (ETFS) a valós eszközök alapjaira épül. A tokenizált tőzsdén kereskedett alapok elhelyezésével az ETFSwap a befektetők számára 24/7-es hozzáférést biztosít az ingatlan ETF-ekhez, részvény ETF-ekhez, fix kamatozású ETF-ekhez, piaci ETF-ekhez, nyersanyag ETF-ekhez és még sok máshoz. Ez a funkcionalitás felkeltette a befektetők figyelmét is, különösen azokét, akik portfóliójukat különböző eszközosztályok között kívánják diverzifikálni.

Az egyik kiemelkedő funkció, amely hozzájárult ahhoz, hogy a befektetők dobják a mémcoinokat az ETFSwapért , a személyre szabott kereskedési szolgáltatásai. Ezek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy jelentősen megsokszorozzák a bevételüket. Az ETFSwap  platformon a befektetők kriptomilliomosokká válhatnak azáltal, hogy pozícióikat az 50x-es marginkereskedési funkció segítségével módosíthatják, és ezzel hatalmas, 5000%-os nyereségre pozicionálhatják magukat. Emellett az ETFSwap platformon minden ETF rendelkezik 10x-es margikereskedési tőkével, ami automatikusan 1000%-os nyereséget hoz a befektetőknek. Ez egy olyan különleges funkció, ami nem gyakori a mémérméknél.

Az ETFSwap AI képességei

Az ETFSwap (ETFS) annak érdekében, hogy felhasználóinak piaci előnyt biztosítson, és növelje esélyüket arra, hogy kriptomilliomossá váljanak, néhány napon belül elindítja alaposan kidolgozott béta platformjának első fázisát, amely a befektetők számára hozzáférést biztosít a különböző likviditási poolokhoz, a staking és swap tevékenységekhez, valamint az élő ETF-árakhoz. Emellett az ETFSwap bétaplatformjának második fázisa olyan kifinomult, mesterséges intelligenciával működő eszközöket fog tartalmazni, mint az ETF Filter, az ETF Screener és az ETF Tracker, amelyek a legjövedelmezőbb hűség és alap kiemeléséért lesznek felelősek a befektetők számára.

Továbbá az ETFSwap (ETFS) 87%-os éves százalékos hozamot (APY) kínál felhasználóinak jutalomként a tokenjeik stakelésért. Az ETFSwap platformon a kripto befektetők stabilcoinokat, Bitcoint, ETFS-t és minden más ETF pénznemet is stalelhetnek.

Annak érdekében, hogy felhasználóinak maximális biztonságot nyújtson eszközeik felett, az ETFSwap a KYC-ellenőrzési folyamatot a SolidProof-fal végeztette el, egy kiemelkedő kiberbiztonsági és blokklánc ellenőrző céggel, amely a pénzügyi intézmények csalástól való védelméről és a blokklánc szerződések alapos ellenőrzéséről ismert. Emellett az ETFSwap együttműködik a MiCa-konform intézményekkel, hogy biztosítsa az ETF-ek biztonságos kereskedését anélkül, hogy elveszítené decentralizáltságát.

Dogecoin (DOGE): a volatilis mémérme vs. ETFSwap

A Dogecoin (DOGE) mémérmeként vált ismertté a kriptopénzek világában a rendkívüli volatilitása és az olyan nagynevű hírességek, mint Elon Musk támogatása miatt. A Dogecoin népszerűsége ellenére az ETFSwap (ETFS) jobb lehetőséget kínál a milliomos státuszra vágyók számára.

A közelmúltban a Dogecoin kereskedési volumene jelentősen megugrott, elérve az 1,2 milliárd dolláros csúcsértéket. A hirtelen megugró aktivitás miatt a kriptobefektetők ráugrottak a DOGE mémérmére. A Dogecoin (DOGE) árfolyamának lendülete azonban lelassult, ami arra utal, hogy hamarosan csökkenés következhet be. A DOGE a hullámzás során elérte a 0,124 dolláros csúcsot. Azóta azonban veszít erejéből, és jelenleg nagyjából 0,1186 dolláron kereskednek vele a CoinGecko szerint.

Shiba Inu (SHIB): A legutóbbi hozamok és a szűkösség stratégiája

A népszerű mémérme, a Shiba Inu (SHIB) az utóbbi időben elég jól teljesített, kéthetes skálán 38,5%-os árfolyamemelkedést regisztrált. A Shiba Inu szeptember 28-án háromhavi csúcsot ért el 0,00002038 dolláron, mielőtt azóta kissé visszaszorult.

A Shiba Inu (SHIB) fő célja, hogy csökkentse a SHIB tokenek teljes forgalomban lévő kínálatát, miközben szűkösséget teremt, és potenciálisan növeli a megmaradt tokenek értékét. Ez a stratégia arra az alapvető gazdasági elvre támaszkodik, hogy ha a kínálat csökken, miközben a kereslet változatlan marad vagy emelkedik, az a Shiba Inu árának növekedését eredményezheti. A cikk írásakor a Shiba Inu tokennel 0,00001847 dolláron kereskednek a CoinGecko szerint.

Konklúzió

Az ETFSwap (ETFS) az előértékesítés harmadik szakaszában tart. Most újra lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy kriptomilliomossá váljanak azáltal, hogy a tokenjeit megfizethető áron, darabonként 0,03846 dollárért veszik meg. Mivel már több mint 1 milliárd token került eladásra, nyilvánvaló, hogy az ETFSwap (ETFS) mindenképpen a megfelelő úton jár ahhoz, hogy jelentős nyereséget hozzon 2024-ben és azon túl is.

További információk az ETFS előértékesítéséről:

Látogasd megaz ETFSwap előértékesítését

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***