A Bitcoin ára 57 ezer dollárig eshet, egy elemző szerint az RCO Finance lehet a megoldás

Egy elemző szerint Bitcoin árfolyama akár 57 ezer dollárig csökkenhet. Szerinte az RCO Finance (RCOF) nevű új altcoin lehet a megoldás, amely figyelemre méltó, 5000-szeres növekedési potenciállal rendelkezhet. Ha a pozitív várakozások megvalósulnak, akkor az eszköz ideális fedezetet biztosíthat a várható csökkenéssel szemben.

De mi lehet az indoklás a merész jóslat mögött?

A Bitcoin tovább eshet, figyelmeztet a 10x Research kutatása

A Bitcoin (BTC) az elmúlt héten 5%-os csökkenést tapasztalt, jelenleg 60 800 dollár körül mozog. A 10x Research szerint ez a mostani esés tipikus korrekciónak tekinthető, mivel az érme az utóbbi időben alulteljesített.

Markus Thielen, a 10x Research alapítója szerint a kriptopénz „túlvásároltnak” tűnt, és hozzátette, hogy a jelek további esésre utalnak. Amennyiben a gyártási jelentés továbbra is 48 alatt marad, a BTC token árfolyama ismét lefelé húzódhat. Ha azonban az érték magasabb lesz, akkor az emelkedés is lehetséges.

Ráadásul Thielen úgy látja, hogy a Bitcoin és más kriptovaluták pozitívabb kilátásokkal rendelkeznek a negyedik negyedévében. Ezt az optimizmust a szövetségi alapok gyors kamatcsökkentési várakozása hajtja, de az elemző nagy jelentőséget tulajdonított a Kína által nemrég bejelentett új pénzügyi támogatásnak is.

Az RCO Finance nagy növekedési potenciállal rendelkező ajánlata

Mivel a szakértők előrejelzései szerint a Bitcoin ára 57 ezer dollárra fog zuhanni, sok befektető keresi a jelentős hozamlehetőségekkel rendelkező alternatív eszközöket. Úgy tűnik, hogy az RCO Finance (RCOF) jár az élen. Ez egy innovatív DeFi kereskedési platform, amely az AI technológia integrálásával átalakíthatja a kereskedési gyakorlatot.

Az RCO Financet úgy tervezték, hogy egy rendkívül fejlett, befektetések kezelésére alkalmas robótanácsadóval rendelkezzen. Ez főként a gépi tanulási funkcióra épül, amely a befektetési lehetőségeket a tervezett befektetési idő és a felhasználó kockázattűrési szintje alapján tudja megtervezni.

A kereskedési költségek ezen a platformon jóval olcsóbbak, mint a meglévő hagyományos tőzsdéken, így bárki hatékonyan kereskedhet és maximalizálhatja nyereségét. Ugyanakkor az RCO Finance lehetővé teszi a felhasználók számára a kölcsönzést, a hitelezést, a tétgyűjtést és a likviditás biztosítását.

Emellett a projekt azzal különbözteti meg magát, hogy tokenizálja a fizikai eszközöket, például az ingatlanokat és az árukat, így demokratizálva a hagyományosan illikvid piacokhoz való hozzáférést. Ez a stratégiai megközelítés bővíti a befektetési lehetőségeket, valamint növeli a likviditást és a rugalmasságot.

Az RCO Finance (RCOF) no-KYC politika alapján működik, ami azt jelenti, hogy nem gyűjt személyes azonosító adatokat a felhasználóktól. Ezen túlmenően az AI kereskedési platformot működtető intelligens szerződések szigorú auditokon estek át. Az auditot a SolidProof, egy elismert európai biztonsági cég végezte, így a biztonság és a megbízhatóság szintje magas.

Az RCOF előértékesítése szárnyal, miközben a a Bitcoin csökken

A szakértők azt tanácsolják a késői BTC befektetőknek, hogy inkább vegyenek részt az RCO Finance előértékesítésében, ezzel ellensúlyozva a veszteséget. Ez nem meglepő, tekintve, hogy az előértékesítés során már több mint 95 millió tokent értékesítettek, csak az első két szakaszban. Az RCO Finance (RCOF) jelenleg a második szakaszban van, és az előértékesített tokeneket kedvezményes, 0,0344 dolláros áron kínálja.

A deflációs tokenmodellt úgy tervezték, hogy minden előértékesítési szakaszban felértékelődjön. Az RCOF a bevezetés után potenciálisan akár az 5000-szeres hozamot is elérheti. Az altcoin várható árát 0,60 dollárban határozták meg.

Ezen felül a tokenek tulajdonosai számos ösztönzőt kapnak, például 50%-os árkedvezményt minden egyes tokenvásárláskor, negyedéves osztalékot, airdrop bónuszokat, valamint szavazati jogot a protokollokról és a platform jövőjéről való döntéshez.

Mivel az RCOF várhatóan követni fogja a Bitcoin 2021-es bikás trendjét, most lehet a tökéletes alkalom, hogy megragadjuk a lehetőséget!

Az RCO Finance (RCOF) előértékesítéssel kapcsolatos további információkért:

Látogass el az RCO Finance előértékesítési oldalára
Csatlakozz az RCO Finance közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***