Elindult az új mém érme, a Flockerz előértékesítése – ez lehet a következő 100x kripto?

Az egyik legújabb előértékesítés, a Flockerz ($FLOCK) berúgta az ajtót a mém érme térben.

A projekt egy közösségvezérelt tokent kínál, amely FLOCK tokenekkel jutalmazza azokat, akik részt vesznek az ökoszisztéma kormányzásában.

A $FLOCK tulajdonosok a vezetőülésben ülnek, és minden fontos kérdést megvitatnak, amely érinti a projekt jövőjét. Ezért cserébe $FLOCK tokeneket kapnak.

Noha a projekt előértékesítése még csak most indult, máris 330 000 dollár felett jár.

Az elvárások nagyok, de vajon meddig megy el a projekt?

A Flockerz előértékesítés rögtön megmutatta, hogy van keresnivalója a mém érme térben

A kirobbanó előértékesítés minden feltörekvő kriptovaluta számára jót jelent.

Ez annak az indikátora, hogy a befektetők érdeklődését felkeltette a projekt, és van kereslet a tokenre, ami később áremelkedéshez vezethet.

Flockerz előértékesítés

A sikeres előértékesítés tehát jót jelent a Flockerz számára, hiszen néhány pillanat alatt összegyűjtött 330 000 dollárt.

Az előértékesítés keretében jelenleg 0,0056785 dollárért lehet megvásárolni a $FLOCK tokeneket, az ár azonban a kampány során fokozatosan emelkedik majd, a következő emelésig pedig alig néhány óra van hátra.

Az előértékesítés során befektetők kriptovaluták, pontosabban az ETH, a BNB és az USDT és bankkártya segítségével is vásárolhatnak.

A befektetők ráadásul már az előértékesítés alatt is letétbe helyezhetik az érméiket, amiért a cikk írásakor 7400% feletti éves hozamot kapnak.

Az éves hozam mértéke azért ilyen magas, mert még csak most indult el az előértékesítés. A jutalmak mértéke a későbbiekben csökkenni fog, mivel egyre többen helyezik majd letétbe a tokenjeiket.

A befektetők már több mint 24 millió $FLOCK tokent kötöttek le, ami ilyen rövid idő alatt szép teljesítmény.

A projekt közösségi média fiókjai is rövid idő alatt felkapottá váltak. A Flockerz X/Twitter fiókot és a Telegram csatornát együttesen már közel 5000-en követik.

A projektre a prominens elemzők is felfigyeltek. Jacob Bury úgy gondolja, hogy a Flockerz „parabolikussá válhat” és akár 100-szorozhat is.

A kormányzás a projekt központi eleme – a „Vote-to-Earn” funkció mindent megváltoztat

A decentralizáció kínálja azt a szilárd alapot, amire minden más összetevő épül.

Decentralizáció nélkül egy blokklánc projekt félkarú óriás.

Flockerz tokenomika

Ennek ellenére az utóbbi években a kripto piac a kényelem miatt elfordult a decentralizációtól.

Ez a kriptovaluta piac számos területén megnyilvánul. A Solana például az alacsonyabb díjak révén felül tudta múlni az Ethereumot, habár előbbi jóval centralizáltabb.

Másik példa lehet a mém érmék elterjedése, amelyek közül több is egy központosított csapattól származik.

Mondanunk sem kell, hogy a kriptovaluták jó okkal alapulnak a decentralizáción. A központosított modellek esetén a dolgok könnyen félre csúszhatnak.

A népszerű Pepe kiváló példa erre, hiszen a csapat 2023 augusztusában 15 millió dollárral rövidítette meg a projektet.

De vajon mit lehet tenni ez ellen?

A Flockerz megoldást kínál a problémára azáltal, hogy a közösség minden tagja számára szavazati lehetőséget ad.

A projekt ugyanis az első „Vote-to-Earn” decentralizált autonóm szervezetet (DAO) építi.

Bonyolultnak tűnik? Ne aggódj, nem az!

A DAO-k keretében a token tulajdonosok beleszólhatnak a projekt jövőjével kapcsolatos kérdésekbe. Ez amellett, hogy a saját érdekük, és értékesebbé teszi a tokent, $FLOCK tokenekkel is jutalmazza őket.

A DAO-k a kriptovaluta kormányzás kulcsfontosságú elemei. A koncepciót először Satoshi Nakamoto mutatta be a Bitcoin Whitepaper keretében.

Azóta a DAO-k sokat fejlődtek, a Flockerz pedig talán az eddigi legnagyobb előrelépést tette.

A Vote-to-Earn modell jutalmazza majd a felhasználókat, akik részt vesznek a DAO-ban és szavaznak.

Ez nemcsak az aktív részvételt ösztönzi, de még közelebb hozza a közösség és a projekt érdekeit. Ennek köszönhetően a Flockerz forradalmi változást és jelentős áttörést hozhat a DAO-k alkalmazása és hatékonysága terén.

Intelligens szerződés auditok és átfogó ütemterv – a $FLOCK hosszú távra tervez

A Flockerz úttörő felhasználási esettel érkezik, amelyet a robusztus stratégiája is támogat.

A projekt intelligens szerződéseit a két iparági nagyágyú, a Coinsult és a Solid Proof auditálták. Az ellenőrzések során nem találtak hibákat a kódban, az tehát biztonságos és átlátható.

Időközben a fejlesztők a „repülési tervet” is nyilvánosságra hozták, amely az előértékesítés bevezetésével és sokrétű marketing tevékenységgel indul.

Az ütemterv második fázisa a közösség kialakítására, megszilárdítására és növelésére fókuszál, a harmadik szakasz során pedig a $FLOCK debütál a tőzsdéken, és elindul a Vote-to-Earn platform is.

Mi az a FLOCK?

Habár a Flockerz a mém érmék közé sorolható, az irányítási modell terén tett fejlesztései messze túlmutatnak azon, amit az átlagos vicc tokenek kínálnak.

A befektetők elsőként csatlakozhatnak a Vote-to-Earn ökoszisztémához, ha bekapcsolódnak a Flockerz előértékesítésbe.

Ne feledd, az ár folyamatosan emelkedik, így az jár a legjobban, aki a lehető legkorábban száll be. Nincs vesztegetni való időd, látogass el a Flockerz weboldalára és vásárolj most!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**