Ezek a Binance alapítójának tervei a szabadulása után

A Binance volt vezérigazgatója, Changpeng Zhao a börtönből való szabadulása után egy X-bejegyzésben nyilatkozott a jövőbeli terveiről.

Changpeng Zhao (CZ) a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait a szabadulása után.

„Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást. Sokat jelentett ez nekem, és a legsötétebb pillanatokban is erősen tartott.” – írta CZ az X-bejegyzésben. A Binance volt vezetője hozzátette: „Tudom, hogy néhányotoknak sok kérdése van. Nem lesz mindegyikre válaszom.”

Jövőbeli befektetési tervek

A Binance korábbi vezérigazgatója továbbra is új technológiákba fog befektetni. CZ elmondta:

„Továbbra is a blokklánc/decentralizált technológiákba fogok befektetni, a mesterséges intelligenciába és a biotechnológiába. Hosszú távú befektető vagyok, akit a hatás érdekel, nem a hozam.” Ez azt mutatja, hogy Zhao még mindig hatással lehet a kriptopiacra, még a jogi problémái után is.

CZ emellett jelentős hangsúlyt szeretne fektetni az oktatásra és a jótékonykodásra. Megemlítette oktatási kezdeményezésének sikerét, és kijelentette: „A Giggle Academy jól halad, és a következő években fontos része lesz az életemnek.” CZ kifejezte azon szándékát is, hogy kiterjeszti jótékonysági tevékenységét, megjegyezve: „Több időt és pénzt fogok jótékonykodásra (és oktatásra) is fordítani. Van néhány durva elképzelésem.”

CZ ismét nagy hatással lehet a kriptoszektorra

Zhao azt is elárulta, hogy még mindig dolgozik a könyvén:

„Még mindig írom a könyvemet. Azt hiszem, körülbelül a 2/3-a kész. Egy könyv megírása sokkal több munka, mint amire számítottam, de ezt végig fogom csinálni.” Ami a Binance-et illeti, pozitívan értékelte a vállalat teljesítményét a távollétében. „Ó, úgy tűnik, a Binance sikeres nélkülem is, ami kiváló. Minden alapító álma!”

Érdemes megjegyezni, hogy CZ blokkláncszektorban végzett folyamatos munkája és hosszú távra való tervezése megváltoztathatja a piaci trendeket, a befektetőknek pedig fel kell készülniük arra, hogy a Binance alapítója újra hatással lesz a kriptopiacra.

Zhao a következővel zárta bejegyzését: „Maradjatok velünk. Találkozunk a konferenciákon.” Ez is azt mutatja, hogy a jogi problémák ellenére is aktív marad a kriptoszektorban.