Képes lesz a Dogecoin megtartani lendületét, vagy a Raboo lehet a következő nagy nyereségforrás?

A Dogecoin ára mostanában forró téma, sokan úgy látják, hogy a legutóbbi emelkedése azt jelzi, hogy a DOGE egy újabb „rakétaszerű” ugrásra készül. Azonban új mémérmék, mint a Raboo, kezdenek némi figyelmet elvonni róla. Vajon a DOGE megtartja lendületét, vagy a Raboo AI mémérméje lesz az, amire érdemes odafigyelni? Nézzük meg közelebbről ezt a két projektet!

Rövid távú Dogecoin-nyereségek

A Dogecoint régóta a mémérmék királyának tartják. Csendes debütálását követően 2013-ban, a DOGE 2021-ben került be a köztudatba a Gamestop és az azt követő mémalapú kriptovaluták népszerűségének növekedése után. Az árát tovább növelte Elon Musk, aki rendszeresen tweetelt az érméről, sőt még egy Shiba Inu kiskutyát is vásárolt. Így a Dogecoin ára 2020 decemberében a 0,003 dolláros szintről egészen 0,73 dollárig emelkedett 2021 májusára.

Azóta a DOGE folyamatosan veszített értékéből, 2022 közepén pedig elérte a mélypontját, amely körülbelül 0,055 dollár volt. Mégis, a DOGE továbbra is hatalmas és hűséges rajongótáborral rendelkezik. Kevés a gyakorlati felhasználási esete a fizetéseken és mikrotranzakciókon kívül, így nagymértékben a márka erejére támaszkodik. Egy inflációs kriptovalutának, mint a DOGE, ez nem kedvez a hosszú távú árfolyam-potenciál szempontjából.

2024-ben a DOGE újra emelkedésnek indult, február vége és április között majdnem megháromszorozódott és elérte a 0,22 dolláros csúcsot. Szeptemberre azonban visszaesett 0,095 dollárra. A DOGE úgy tűnik áttört egy jelentős, 0,11 dolláros ellenállási szintet, ami kulcsfontosságúnak számít a további emelkedéshez egészen 0,15 dollárig. Van esély arra, hogy a DOGE elérje a 0,15, sőt, akár a 0,22 dollárt is, de az olyan új versenytársak megjelenésével, mint a Raboo, a jövőbeli nyereségek némileg korlátozottak lehetnek.

A Raboo 100-szoros potenciállal bírhat idén

Nem titok, hogy 2024-ben számos új mémérme felülmúlta a Dogecoint. Most, miután több mint 2,5 millió dollárt gyűjtöttek az aktuális előértékesítés során, úgy tűnik, hogy Raboo lesz a következő nagy riválisa.

A Raboo már most 90%-kal emelkedett. 0,003 dollárról 0,0057 dollárra nőtt, és elérte az előértékesítés ötödik szakaszát. Az elemzők további körülbelül 143%-os emelkedést jósolnak az előértékesítés végéig. Ezen túlmenően, néhányan úgy vélik, hogy a projekt a bevezetést követően akár 100-szoros növekedési potenciállal is rendelkezhet.

A Raboo egyedi értékesítési pontja (USP) az AI-alapú mémgenerátora. A saját fejlesztésű Rabooscan nevű AI eszközt használva A Raboo a közösségi médiáról gyűjti be a mémeket, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját egyedi mémeket hozzanak létre. Ezeket a mémeket aztán bevételszerzésre lehet használni, akár rendszeres versenyek megnyerésével, akár a Raboo Post-to-Earn funkcióján keresztül. Ez egy gyakorlati és interaktív előny, amit kevés más mémérme kínál.

A Raboo emellett NFT-ket és staking poolokat is tervez bevezetni a SocialFi ökoszisztémájába, és célja az egyik legnagyobb mémalapú közösség kiépítése a Web3 térben. Emellett a platform nem rendelkezik vásárlási vagy eladási adóval, van egy tokenégetési programja, és a biztonságos ERC-20 szabványra épül, amit a SOLIDproof auditált. Így a Raboo kiváló helyzetben van ahhoz, hogy 2024-ben domináljon.

A csapat nemrég bejelentette, hogy megkezdik az AI-modell fejlesztési szakaszát, miután egy szigorú adatgyűjtési folyamatot lezártak. Úgy tűnik, a Raboo csapata felkészült a $RABT token fellövésére. A közösség hangulata soha nem látott magasságokban van, és egyes előrejelzések szerint az előértékesítés akár néhány hét alatt is teljesen elfogyhat. Ne maradj le az első pozícióról a Raboo-nál—lehet, hogy a tokenek soha nem lesznek ilyen olcsók!

Vegyél részt a Raboo előértékesítésében

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***