Ez a kriptovaluta 167%-kal emelkedett mindössze egy hónap alatt

A kriptovaluták világának  kiszámíthatatlan természete miatt a Shiba Inu (SHIB) és a PEPE Coin (PEPE) nem tudták megőrizni lendületüket. Ezzel szemben a Rexas Finance (RXS) teljesen más pályán mozog. Mindössze egy hónap alatt elképesztő 167%-os növekedést ért el. Az új altcoin folyamatos emelkedése felkeltette a befektetők figyelmét, mivel számos új funkcióval és alkalmazással rendelkezik, amelyeket erős előértékesítés és valós felhasználási lehetőségek támasztanak alá. De mi okozza a Rexas Finance körüli felhajtást? És honnan ered az a képessége, hogy felülmúlja a népszerű mémérméket, mint a Shiba Inu vagy a PEPE? Nézzük meg, miért emelkedett a Rexas Finance ilyen gyorsan a kriptovaluták közé kevesebb mint tizenkét hónappal az indulása után.

1. Robbanásszerű előértékesítési növekedés

Az aktuális előértékesítés sikere az egyik kulcsfontosságú tényező, amely hozzájárult ahhoz, hogy a Rexas Finance több mint 167%-os növekedést érjen el. Jelenleg az előértékesítés 2. szakaszában tart, és minden szakaszban jelentős növekedést mutat a token várt ára, mivel a befektetők kereslete ugrásszerűen nő. Az előértékesítés 1. lépése sikeres volt, és a tokenek darabonként 0,03 dollárért keltek el, több mint 200 000 dollárt gyűjtve.

A 2. szakaszban az ár 0,04 dollárra emelkedett, tovább növelve a befektetők számát. Most, a 3. szakaszban a tokenek már 0,05 dolláros áron kelnek el, és az előértékesítés eddig több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze.

Az előértékesítési modell erős hatást váltott ki, mivel minden új szakaszban emelkedik az ár. Ez arra ösztönzi a befektetőket, hogy minél előbb beszálljanak, amíg még értéket képvisel. Ez nemcsak a token értékelését növelte meg, hanem a kripto-ökoszisztémán belüli ismertségét is szélesítette.

2. Valós eszközök tokenizálása

A Rexas Finance a valós eszközök (RWA) tokenizálására összpontosít, amely egy új és ígéretes irányvonal a cég fejlődése szempontjából. A Rexas Finance lehetővé teszi valós eszközök, például ingatlanok, árucikkek és műalkotások tokenizálását, amely által ezek a jellemzően illikvid eszközök likvidebbé válnak. Az ingatlanok esetében ez egy átfogó funkció, amely biztosítja, hogy az egyes ingatlanok ésszerű arányban maradjanak a lakóingatlan-piaci viszonyokkal.

Például ez az ötlet lehetővé teszi, hogy egy olyan befektető, aki nem tud egy teljes ingatlant megvásárolni, részesedést szerezzen abból egy privát ingatlanalapon keresztül. Ezt a megközelítést úgy vetítik előre, mint a hagyományos befektetési gyakorlatok fokozatos helyettesítését, ahol a papíralapú eszközöket kriptoeszközökkel váltják fel.

Ez az egyedülálló ajánlat az oka annak, hogy a befektetők hosszú távú kilátásokkal öntik a pénzt az RXS-be, ami felgyorsítja az árak növekedését.

3. Innovatív funkciók és ökoszisztéma

A Rexas Finance bevezette a QuickMint Botot. Ez segít a felhasználóknak egyszerűen létrehozni és kezelni tokeneket bármely Ethereum-kompatibilis blokkláncon. Olyan népszerű platformokon, mint a Telegram és a Discord, anélkül, hogy technikai tudásra lenne szükségük. A Rexas Finance Launchpad funkciója lehetővé teszi az újonnan regisztrált projektek számára, hogy adományokat gyűjtsenek és tokenjeiket pénzzé tegyék, növelve ezzel a platform hasznosságát a felhasználók számára. A platform biztonságát és működését tovább fokozzák az AI-alapú okosszerződés-auditok és menedzsment. Ezek az újítások átalakították a Rexas Finance helyzetét: a potenciális altcoinból egy átfogó blokklánc-ökoszisztéma fejlesztésévé vált, amely eszközöket és szolgáltatásokat nyújt, növelve a rendszer vonzerejét a széles felhasználói rétegek számára.

Összehasonlítás a Rexas Finance és a Shiba Inu/PEPE között

Miközben a Rexas Finance egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, a Shiba Inu és a PEPE Coin – amelyek korábban a legígéretesebb befektetések közé tartoztak – lefelé tartó trendbe kerültek. A medvék visszatértek, és a legutóbbi nyereségek nagy részét elvesztették. A mémérmék híresek a nagy volatilitásukról és gyors árváltozásaikról. Így a Shiba Inu és a PEPE Coin korlátozott kínálata miatt várható volt, hogy az első izgalom lecsengése után meredek csökkenésbe kezdenek.

Ezzel szemben a Rexas Finance jól definiált struktúrával rendelkezik. Kreatív megoldásokat kínál, amelyek azokat a befektetőket célozzák meg, akik gyakorlati jelentőséggel bíró, megalapozott alapokkal rendelkező projektekre vágynak. Ugyanez mondható el az előértékesítési teljesítményről és a hosszú távú tervről is. Spekuláció helyett tokenizált formában kívánja bevonni az eszközöket. Ezzel szemben a Shiba Inu és a PEPE mémérmék rövid életű izgalma mellett a Rexas Finance fenntarthatóbb és vonzóbb alternatívát kínál.

Összegzés

Annak ellenére, hogy a Shiba Inu és a PEPE Coin nemrég visszaesést tapasztaltak, a Rexas Finance (RXS) kiemelkedett, és az elmúlt hónapban 167%-os növekedést ért el. A siker hátterében a rendkívül sikeres előértékesítés, a valós eszközök tokenizálásának egyedülálló lehetőségei, valamint egy jól fejlett ökoszisztéma áll. Nyilvánvaló, hogy a Rexas Finance nem csupán egy újabb altcoin, hanem egy olyan projekt, amely komolyan összpontosít a valós alkalmazásokra, és képes megváltoztatni a kriptovilág játékszabályait. Azoknak, akik a következő potenciális kriptobefektetési lehetőséget keresik, mindenképpen érdemes lehet figyelemmel kísérniük a Rexas Finance-t.

A Rexas Finance (RXS) további információiért látogass el az alábbi linkekre:

Honlap: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***