Solana vs. Sui: Vajon melyik token törhet ki és tízszerezheti meg hozamát az elkövetkező időszakban?

A piaci körülmények most minden eddiginél ígéretesebbnek tűnnek a Solana és a Sui tokenek tekintetében, így a befektetők árgus szemekkel figyelik melyik eszköz tör majd a magasba. Eközben az új AI mémérme, a Raboo is robbanásszerű növekedés előtt állhat. Vajon képes lesz a szóban forgó érmék bármelyike megtízszerezni nyereségét az elkövetkező hónap során? Az alábbiakban ennek járunk utána.

A Solana nettó forgalma elérte az 1 milliárd dollárt

A Solana teljesítménye az elmúlt hónapokban számos vita tárgyát képezte a kriptoközösségen belül. A Solana-alapú mémérmék és a DeFi, NFT és játékprojektek egyre növekvő ökoszisztémájának köszönhetően az eszköz árfolyama 2023 szeptembere és 2024 márciusa között több mint tízszeresére nőtt, 20 dollár körüli értékről 202 dollárra emelkedve. Annak ellenére, hogy ez az ár a 2021-es, 259 dolláros árfolyamcsúcs alatt van, egyesek szerint a SOL hamarosan új magasságokat érhet el.

Tudniillik, a Solana az elmúlt három hónapban nagyjából 1 milliárd dollárnyi nettó beáramlást tapasztalt, míg a DeFi projektjei teljes zárolt értéke (TVL) 5,5 milliárd dollárra emelkedett, ami alig marad el a 2024-es 5,6 milliárd dolláros csúcsértéktől. Hasonlóképpen, a hálózat napi aktív címei is éves rekordot döntöttek – 4,8 millió körül mozognak.

Mindez a SOL közelgő kitörésére utalhat, de vajon a következő hónapban megtízszerezheti-e hozamát? 156 dolláros árfolyama mellett jelenleg körülbelül 73 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ami ha a tízszeresére nőne, azzal a SOL 730 milliárd dolláron állna, ami több mint a duplája lenne az Ethereum 319 millárd dolláros kapitalizációjának. Bár ez a szcenárió valószínűtlen, úgy tűnik, hogy a Solana ára hamarosan fellendülésnek indul majd.

A Sui DeFi aktivitása 50%-kal növekedett

A Sui egy viszonylag új Layer-1 hálózat, amely 2023 májusában debütált. A skálázhatóságáról ismert eszköz elméletileg akár 297 ezer tranzakciót is képes kezelni másodpercenként a Move nevű objektumorientált programozási nyelv segítségével. A Sui elfogadottsága a DeFi térben a közelmúltban meglehetősen nagy ugrást tapasztalt, a teljes zárolt értéke (TVL) pedig több mint 50%-kal emelkedett az elmúlt hónapban és új csúcsot ért el 948 millió dollárral. Bár ez a növekedés csak töredéke a Solana DeFi aktivitásának, mégis a SUI iránti kereslet növekedését jelezheti.

A napi aktív címek száma az elmúlt hónapban csakugyan megnövekedett, az augusztus végi 500 ezerről szeptember végére 1,6 millióra, a SUI ára ennek megfelelően követte azt. Az elmúlt hónap során 92%-kal emelkedett, így pillanatnyilag 1,62 dolláron áll, a 4,3 milliárd dolláros piaci kapitalizáció mellett. Ezen érték 40,3 milliárd dollárra való emelkedése megvalósíthatónak tűnik a következő egy hónapban, de jelentős katalizátor nélkül nincs sok esély rá.

A Raboo átlépte a 2,5 millió dolláros mérföldkövet

Annak ellenére, hogy a SOL és a SUI rengeteg potenciállal rendelkezik, elmaradnak a RABT-től. A RABT a Raboo tokenje, amely egy új AI mémérme, ami a folyamatban lévő előértékesítés során már mintegy 90%-ot ugrott, miután több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött be. Most, hogy az elemzők az előértékesítés lezárása előtt további 154%-os erősödést prognosztizálnak 0,0057 dollárról, a befektetők a lehetséges százszoros emelkedés reményében igyekeznek lecsapni a RABT-ra.

A Raboo egy SocialFi ökoszisztéma köré épül, amely a mémek létrehozásáért és megosztásáért jutalmazza a felhasználókat. A Rabooscan eszköz a közösségi médiából emeli át a mémeket és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy mesterséges intelligencia segítségével különféle tartalmakat hozzanak létre, amelyeket versenyekre lehet nevezni, vagy meg lehet osztani a közösségi felületeken, így extra RABT tokeneket szerezve.

A Raboo ökoszisztémája rengeteg profitszerzési lehetőséget kínál a befektetőknek és a közeljövőben olyan funkciókkal is bővül majd, mint az NFT-k és a stakelési jutalmak s mindez vételi vagy eladási adók nélkül valósul meg. Az előértékesítést övező őrület és a több ezer fős, pezsgő közösség azt jelzi, hogy a tízszeres nyereség csak a kezdet lehet a Raboo számára, amikor tőzsdére lép. Mindezek fényében ez egy kihagyhatatlan befektetési lehetőség lehet, amiről kár lenne lemaradni.

A Raboo előértékesítése ide kattintva elérhető

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***