Letaszíthatja a trónjáról a Dogecoint egy 100x-os áttörést ígérő mémérme?

Ahogy a mémérmék ismét felpörögnek, nem meglepő, hogy néhány befektető visszatér a régi kedvencnek számító Dogecoinhoz. Azonban azok, akik a következő nagy áttörést keresik, már felfigyeltek a Raboo-ra ($RABT), és azt rebesgetik, hogy idén akár 100-szoros növekedést is elérhet, és akár 1 dollárt is érhet.

Az AI-alapú SocialFi ökoszisztéma által támogatott Raboo most nagy lendületben van. Vajon a $RABT túlszárnyalja a DOGE-t 2024-ben? Merülj bele a részletekbe, és tudd meg!

Továbbra is a Dogecoin a legfontosabb mémérme?

A viszonylag csendes 2014-es debütálása után a DOGE 2021-ben került a középpontba, miután olyan hírességek, mint Elon Musk támogatták, ami egy masszív parabolikus emelkedést indított el a 2021-es bikapiacon.

A Dogecoin ára 2021 januárja és májusa között közel 16 000%-kal emelkedett, és elérte a 0,7376 dolláros csúcsot. Piaci értéke ekkor elérte a 88,7 milliárd dollárt. Ma az árfolyama 0,123 dollár körül mozog, piaci értéke pedig körülbelül 18 milliárd dollár, amivel a nyolcadik legértékesebb kriptopénz.

A Dogecoin továbbra is a kisbefektetők és a nagy „bálnák” kedvence. Nemrég a Dogecoin ára áttörte a kulcsfontosságú 0,111 dolláros szintet, amit egy elemző erős ellenállási szintként jelölt meg, ami jelezheti, hogy az árfolyam elérheti a 0,15 dollárt. Ugyanez az elemző megjegyezte, hogy a „bálnák” az elmúlt hetekben 140 millió dollár értékben vásároltak DOGE-t.

Bár a DOGE elfogadottsága lassan növekszik – például a Dallas Mavericks most már fizetőeszközként is elfogadja – a Dogecoin nagyrészt a márkanevére és Elon Musk támogatására támaszkodik. Újabb és újabb áttörést ígérő mémérmék jelennek meg, amelyek veszélyeztetik a DOGE dominanciáját, és most sokan fordulnak a Raboo felé, remélve, hogy az nagyobb hozamokat hoz idén.

A Raboo új AI-alapú tokenje lehet a mémérmék jövője

A Raboo egy új, AI-alapú mémérme, amely jelenleg zajló előértékesítésében egyre nagyobb teret hódít. Célja, hogy riválisa legyen az olyan top mémérméknek, mint a Dogecoin, Shiba Inu és a Pepe, miközben az AI technológia és a mémkultúra ötvözésével a legnagyobb mémközösséget hozza létre a kriptopiacon.

A Raboo értékének középpontjában egy SocialFi ökoszisztéma áll. Az AI segítségével a Raboo a legfrissebb mémeket gyűjti a közösségi médiából. Ezután egy mémgenerátorba táplálja őket, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy rendszeres mémversenyeken vegyenek részt, és $RABT tokeneket nyerjenek. A mémeket a Raboo Post-to-Earn programján keresztül is monetizálhatják, ahol a befektetők megoszthatják alkotásaikat, és növelhetik a projekt láthatóságát további $RABT tokenekért cserébe.

A profitlehetőségek azonban itt még nem érnek véget. A Raboo közelgő staking pooljai várhatóan népszerűek lesznek a befektetők körében, mivel jelentős passzív jövedelmet kínálnak a $RABT potenciális árfolyam-emelkedése mellett. Nincsenek vételi vagy eladási adók, és egy deflációs tokenégetési mechanizmus tovább ösztönzi a befektetőket arra, hogy $RABT-t halmozzanak fel. Eközben egy készülő NFT projekt is rendkívül jövedelmező lehet.

Mint az AI-alapú mémérmék egyik éllovasa, a Raboo már több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött. Egyidejűleg elérte előértékesítésének 5. szakaszát. Az árfolyama már 90%-kal emelkedett, és elérte a 0,0057 dollárt. További 143%-os emelkedés várható, mielőtt a tőzsdére lép – ez kiváló lehetőséget nyújt a potenciális nyereségek megsokszorozására. A szakértők úgy vélik, hogy a $RABT lehet a következő áttörő mémérme, amely 100-szoros hozamot hozhat a korai befektetők számára, és akár az 1 dolláros árfolyamot is elérheti.

A Raboo robbanásszerű növekedést mutathat idén – maradj figyelmes, és csatlakozz az előértékesítéshez, amíg lehetőséged van rá!

Ide kattintva lecsaphatsz a Raboo előértékesítésére.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***