Egy kereskedő 2,5 millió dollárt ért el a PEPE-vel, a BONK-kal és a WIF-fel, mégis az új befektetése az, amiről mindenki beszél

A mémérmék őrülete idején egy tapasztalt kereskedő arról adott hírt, hogy PEPE, BONK és WIF tokenekbe fektetett be, és a kezdeti 50 000 dollárból sokkoló 2,5 millió dolláros nyereséget csinált. Mivel portfóliójának 50%-a PEPE-ben, 30%-a BONK-ban, a maradék 20%-a pedig WIF-ben volt, a kereskedő rendkívül kockázatos, rendkívül jövedelmező tokeneken profitált. Most azonban legújabb akciója – a Rexas Finance-be történő befektetés – az egész kriptotérséget várakozással tölti el.

Miért a Rexas Finance (RXS)?

Bár a kereskedő hatalmas nyereséget ért el a spekulatív érmékkel, most a Rexas Finance projektet nézi, amely több mint hype és piaci hangulat. A Rexas egy forradalmi platformként lett megtervezve, amelynek célja a valós világbeli eszközök (RWA) tokenizálása, beleértve az ingatlanokat, az aranyat és más nagy értékű eszközöket. Vonzereje a blokklánc technológia és a hagyományos eszközpiacok közötti szakadék bezárásában rejlik. itt a piaci potenciál meglehetősen nagy. Globálisan csak az ingatlanpiac értéke meghaladja a 379 billió dollárt, az árupiac pedig 121 billió dollárra rúg. A tokenizált eszközök törtrészes tulajdonjogával a Rexas Finance lehetővé teszi a befektetők számára, hogy hozzáférjenek ezekhez a jellemzően illikvid piacokhoz. A Rexas segítségével bárki befektethet londoni luxusművészeti alkotásokba, dél-afrikai aranybányába vagy New York-i csúcskategóriás lakásba, mindezt kényelmesen, otthonról.

Real-World eszközök tokenizálása

A Rexas Finance egyedülálló funkcióival tűnik ki, köztük a Rexas Token Builderrel, amely megszünteti a blokklánc kódolásának bonyolultságát. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén tokenizálják valós eszközeiket, így percek alatt tokeneket indíthatnak. A Rexas egyszerűsítette az eljárást, függetlenül attól, hogy a cél egy luxusgyűjtemény vagy egy ingatlan tokenizálása. A kereskedő úgy látja, hogy ez egy pénzügyi forradalom kezdete, amellyel a Rexas Finance demokratizálni fogja az egykor csak az elit számára elérhető nagy értékű eszközökhöz való hozzáférést. A Rexas segítségével a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. Nemcsak az eszközök töredéktulajdonába lehet befektetni, hanem el is lehet adni az eszközöket befektetési céllal, decentralizált piacot generálva a tokenizált eszközöknek. A stablecoinok például lehetővé teszik egy ázsiai befektető számára, hogy passzív jövedelemre tegyen szert egy európai étterem töredékének birtoklásával. A kereskedő úgy véli, hogy a Rexas Finance élen jár ennek megvalósításában, mivel ez a világ befektetésének iránya.

Az előértékesítés harmadik szakasza: Fellendülőben a siker esélye

A Rexas Finance eredményei a folyamatban lévő RXS token előértékesítésben kiemelkedőek voltak. A harmadik szakasz már több mint félig elfogyott, a tokenek 57,95%-a elkelt, és eddig 1 383 325 dollár gyűlt össze, miután az első és a második szakasz gyorsan elkelt. A token ára jelenleg 0,050 dollár; a következő szakaszban 0,060 dollárra állítják be. A token az előértékesítés után várhatóan 0,20 dolláron fog jegyezni. Így a korai befektetők 6-szoros megtérülésre számíthatnak. Miután milliókat keresett spekulatív altcoinokkal, ez a kereskedő most a portfóliójának jelentős részét a Rexas Finance-nak juttatta, mivel tudja, hogy a projekt alapjai sokkal jobbak, mint a korábbi spekulatív fogadásai. A Rexas Launchpad, amely biztonságos, decentralizált platformot kínál tokenértékesítéshez több blokkláncrendszeren, nagyobb figyelmet kapott. Ez a funkció garantálja, hogy még a friss projektek is világos és hatékony megközelítéssel lépjenek be a piacra, így megnyugtatja a projekt tulajdonosokat és a befektetőket egyaránt.

Miért nagy dolog ez a befektetők számára

A kereskedő a Rexas Finance-ra a kedvező tokenomika miatt éppúgy fogad, mint a kreatív platformja miatt. Az 1 milliárd RXS token teljes készletéből 42,5%-ot különítettek el az előértékesítésre, ami a korai befektetők számára jelentős tulajdonrészt garantál a projektben. Továbbá a projekt nyílt tokenelosztása – 22,5% egy staking poolban, 15% likviditásra és 10% kincstárra – biztosítja, hogy az ökoszisztéma stabil maradjon, és hosszú távú fejlődési lehetőségeket mutat be. A Rexas többféle lehetőséget is biztosít a befektetők számára a passzív jövedelem megteremtésére. A Rexas Estate-en keresztüli társtulajdonlási lehetőségeket és a kincstáron keresztüli hozamgazdálkodást érhetnek el. Ezek a jellemzők nem csak lehetővé teszik a kriptopiacon belüli diverzifikációt, hanem biztonságosabb, stabilabb hozamot is kínálnak, mint az erősen volatilis mémérmék.

Az 1 millió dolláros nyereményjáték

Ha az előértékesítés és a platform jellemzői nem lennének elegek a befektetők vonzásához, a Rexas Finance egy 1 millió dolláros ajándékot is felajánl. A húsz szerencsés nyertes mindegyike 50 000 dollárt kap. A részvételhez csak add meg az ERC20 tárcád címét, fejezz be egy sor feladatot, és ajánld barátaidat, hogy növeld a nyerési esélyeidet. A kriptoközösség már felfigyelt erre az érdekes kampányra, ami tovább növeli az érdeklődést a folyamatban lévő előértékesítés iránt.

Következtetés

A kereskedő, aki a PEPE, a BONK és a WIF segítségével 50 000 dollárból 2,5 millió dollárt csinált, most a Rexas Finance-ra fogad, egy olyan vállalkozásra, amely szerinte teljesen meg fogja változtatni a valós eszközök tokenizálásának területét. Azok számára, akik egy szilárd alapokkal és hatalmas piaci potenciállal rendelkező projektbe szeretnének befektetni, a Rexas Finance érdekes lehetőséget kínál, mivel az előértékesítés gyorsan elkelt, és a korai befektetők számára a becslések szerint 6-szoros megtérülést ígér. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részt vegyél ebben a pénzügyi forradalomban.

A Rexas Finance (RXS) további információiért látogass el az alábbi linkekre:

Honlap: https://rexas.com
Nyerj 1 millió dollárt: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***