50 ezer dollár alá nyomhatják a részvények a BTC-t októberben

A részvénypiacok világszerte fokozott volatilitást tapasztalnak az inflációs aggodalmak és a kamatemelések vagy -csökkentések kiszámíthatatlansága miatt. A geopolitikai feszültségek Ukrajnától a Közel-Keletig szintén hatással vannak a globális részvénypiacokra. Ez arra kényszeríti a befektetőket, hogy biztonságosabb stratégiákat alkalmazzanak, és kicsit távol tartsák magukat az olyan kockázatosabb eszközöktől, mint a bitcoin.

Ha a hagyományos részvénypiacokon továbbra is csökkenő tendencia lesz megfigyelhető, a hangulat a TradFi piacokon túl a kriptopiacokra is kiterjedhet. Ez októberre potenciálisan 50 000 dollárra nyomhatja a bitcoin árfolyamát. Szerencsére a kriptovilág sosem áll le, és a mémcoinok feltámadása talán legyőzi a medvepiaci hangulatot. Különösen a Raboo-n ($RABT) figyelhető meg, hogy az idei év negyedik negyedévét leuralására készül.

Bitcoin (BTC): A piaci bizonytalanság közepette 50 dolláros bitcoin árfolyam fenyeget

A makrogazdasági kilátások összezavarhatják a hagyományos piacokat. Ezek a tények aztán tovagyűrűző hatással átterjednek a bitcoinra és a kriptoszférára. Bár a világ kriptoeszközeinek nagy részét nem az USA birtokolja, mégis amikor Amerika tüsszent, a világ megfázik. A Fed körüli bizonytalanság és a közelgő választások kiszámíthatatlanná teszik az amerikai piacokat, ami a Bitcoin árát is befolyásolja.

Ez természetesen ahhoz vezet, hogy a befektetők kockázatkerülő megközelítést alkalmaznak a befektetésekkel kapcsolatban. A Bitcoinból éppen ezért egy stabilabb menedékekbe, például kötvényekbe helyezik át a vagyonukat. Esetleg olyan előértékesítési ajánlatokat keresnek, amelyeket nem befolyásolnak a piac aktuális erőviszonyai.

Ez a stabilitáskeresés fokozódó bitcoin eladáshoz vezethet. Egyesek szerint a Bitcoin ára akár 50 000 dollárig is csökkenhet ennek következtében. Történelmileg láttunk már hasonló korrelációkat, vagyis amikor a hagyományos piaci visszaesések a Bitcoin árfolyamának csökkenéséhez vezettek.

Raboo ($RABT): A mémcoinok feltámadásának vezére

Míg a Bitcoin egy áresésre készülhet, a Raboo a negyedik negyedévben látszólag a kriptotér uralását tűzte ki céljául. AI által támogatott mémcoinként a Raboo valami újat hoz az asztalra. A kezdeti hájpnál – amelyre a mémcoinok túlságosan is támaszkodnak – jóval többet kínál. A Raboo a technológiára fókuszál, stratégiai célokkal rendelkezik és képes lépést tartani az internet aktuális trendjeivel.

A kriptoszférában a mémcoinok a teljes ismeretlenségből egyik napról a másikra válhatnak szupersztárrá. A Raboo – következő nagy dobásként – fokozza a téteket, köszönhetően az egyedi AI-alapú mémgeneráló rendszerének. Garantálja, hogy lépést tarthass azzal, amit az internet lakói a nap legnagyobb trendjeként diktálnak.

Miközben a bitcoinhoz hasonló hagyományos kriptovaluták komoly reakciókat adnak a piac változásaira, a Raboo-t nem befolyásolják ezek a külső hatások. Az előértékesítések nem foglalkoznak a külső nyomással, és az árat a beállított szinten tartják, függetlenül attól, hogy milyen szörnyűek a piaci erők. Ez a tény ideális menedékké teszi az ilyen tokeneket a befektetők számára. A Raboo előértékesítési fázisa ritka lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy korán beszálljanak egy olyan projektbe, amely ötvözi a humort, a technológiát és az innovációt; mindezt egy szórakoztató, nyúl témájú tokenbe csomagolva, hogy mindig néhány ugrással az ismétlődő és unalmas kutyás mémcoinok előtt járhass.

Miközben a Bitcoin szélesebb piaci turbulenciákat tapasztal, a Raboo a végső menedékké válik. Merész útitervével és úttörő AI-vezérelt tartalmi stratégiájával a Raboo a mémcoin versenytársait is felülmúlja, és nincs kizárva, hogy a következő, 100-szoros megtérülést produkáló mémcoinná váljon.

A Raboo már közel 2,5 millió dollárnyi likviditást gyűjtött össze, ami széles körű piaci optimizmusát jelzi annak, hogy a Raboo 2024 utolsó negyedévében a mémcoin feltámadásának élére álljon.

Raboo jelenleg 0,0057 dolláros elővásárlási áron érhető el.

A Raboo előértékesítésében ide kattintva vehetsz részt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***