Készülj fel a vad utazásra: itt a Doge és Pepe kilövése! – Melyikük fogja vezetni a falkát?

A Dogecoin és a Pepe a két top mémérme, amelyek most a hullámzás jeleit mutatják, de nem ők az egyetlen versenyzők a szektorban. Mivel mindkettő potenciálisan hatalmas növekedésre készül, a befektetők feszülten figyelik, hogy melyikük áll majd az élre. A versenybe azonban egy új, Raboo nevű kriptó is beszállt, amely az AI és a közösségi elkötelezettség innovatív alkalmazásával friss versenytársként szerez magának pozíciót. Az elemzők megosztottak, de mindegyik projekt egyedi tényezőkkel élre állhat a következő bikafutamban.

A Dogecoin körüli számok kitörésre utalnak

A Dogecoin (DOGE) a 0,1 dolláros kritikus ellenállási szint körül mozog. Mivel ezen az áron 23 400 cím által tartott mintegy 31 milliárd DOGE-t tartanak, egy e szint feletti kitörés jelentős bullish mozgást indíthatna el. Az on-chain adatokból kiderül, hogy a jelenlegi DOGE-tulajdonosok 71%-a nyereségben van.

A DOGE piaci kapitalizációja jelenleg 16 milliárd dollár felett van, és a historikus árfolyamminták azt mutatják, hogy a DOGE gyakran jól jelzi a szélesebb altcoin piaci trendeket. Az elemzők megjegyezték, hogy a Dogecoin csökkenő háromszög mintázata, amelyet kitörés követ, megbízható indikátora a jövőbeli hozamnak.

A Pepe nagy potenciállal a következő mémérme bikafutam vezetője lehet

A Pepe (PEPE) kiemelt figyelmet keltett, különösen a Dogecoin milliomos Glauber Contessoto jóslatai után. Szerinte „bármi, amiben PEPE szerepel, uralni fogja a mémérmék 2025-ös bikafutamát.

Nemrég egy PEPE bálna 292,97 milliárd PEPE-t (2,17 millió dollár értékben) vont ki a Binance-ról. Ez arra utalhat, hogy ha a felhalmozás folytatódik, akkor az árfolyam megugorhat. A PEPE jelenlegi ellenállási szintje 0,00000800 és 0,00001000 dollár között helyezkedik el. E szintek feletti kitörés éles ralit indíthat el, az elemzők novemberre 0,000015 dolláros potenciális árat jósolnak.

Egy dögös új kripto, a Raboo a rejtett gyöngyszem a mémérmék között

Míg a Dogecoin és a Pepe kétségtelenül a top mémcoinok, addig a Raboo, egy ICO fázisban lévő forró új kriptó, izgalmasabb lehetőséget kínál a befektetők számára. A mindössze 0,0057 dolláros tokenenkénti árfolyamon a Raboo máris 2,46 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, így a következő nagy hullám egyik erős esélyese. A jelenleg vezető top mémérmékkel ellentétben a Raboo integrálja a mesterséges intelligenciát, hogy egy dinamikus és fejlődő ökoszisztémát hozzon létre, ahol a felhasználók jutalmat kapnak a közösséggel való elköteleződésért.

A Raboo tokenomikáját hosszú távú növekedésre tervezték, az 1,8 milliárd token 63%-át az előértékesítési fázisban osztották el. A korai befektetéssel egy nagy esélyt szerezhetünk egy olyan nyereségre, amely megváltoztathatja az életünket. Elemzők szerint a token értéke 100-szorosára is emelkedhet.

A fejlesztési ütemterv magában foglalja a stakinget, az NFT kiadásokat és a stratégiai partnerségeket a befolyásos szereplőkkel a kereslet és az érték növelése érdekében. Ahogy a Raboo újabb lendületet vesz, a mémkultúra és az AI innováció kombinációja segítségével 2024-ben az egyik legjobban teljesítő mémérme lehet.

Azok számára, akik a legmagasabb potenciális hozamot keresik, a Raboo kripto ICO fázisa egyedülálló lehetőséget kínál. Alacsony belépési árával, erős tokenomikájával és az AI innovatív alkalmazásával a Raboo hosszú távon könnyen megelőzheti a Dogecoin és a Pepe érméket is. A befektetőknek, akik a következő forró új kriptót keresik, érdemes a Raboo-t szorosan szemmel tartaniuk, mivel továbbra is lendületben van.

Ide kattintva lecsaphatsz a Raboo előértékesítésére.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***