Változtasd 23 millió dolláros befektetéssé a SHIB-et és a PEPE-t, itt a következő aranybánya!

A Shiba Inu és a Pepe az elmúlt időszakban ismét jelentősebb hullámokat keltett azok után, hogy egyik napról a másikra ismét milliomossá váltak azok a befektetők, akik kitartottak a mémcoinok mellett. A projekteket azonban kivették a legjobban jövedelmező kriptovaluták közül az elemzők. Megjelent ugyanis a következő trónfosztó, a Raboo ($RABT).

Indulása óta 90%-os emelkedést mutatott a Raboo, ami a következő nagy dobása lehet a kriptovaluta piacnak. A projekt belép az ötödik előértékesítési szakaszába. Tudd meg, az elemzők szerint, miért vár 100-szoros nyereség arra, aki ebbe a projektbe fektet!

Augusztus óta oldalazik a Shiba Inu

A SHIB az elmúlt időszakban nem mutatott túl aktív életjeleket. Márciusban éves csúcsot döntött, augusztus óta azonban 0,000013 – 0,000014 dollár között ingadozik az eszköz árfolyama. A SHIB az elmúlt hét napban ugyanakkor 10%-os emelkedést produkált, bár 30 napos diagramon továbbra is stagnál. Kérdés, maradt-e még lendület a projektben?

A csökkenő kereskedési volumen és a lankadó befektetői érdeklődés aggasztó lehet. Éppen ezért remek alternatívát kínál a Raboo, ami a következő bikapiac egyik legnagyobb dobása lehet!

A csökkenés ellenére rugalmas lehet a Pepe

A PEPE az elmúlt 12 hónapban 957%-os emelkedést mutatott be, ehhez képest az egyhavi, 5%-os csökkenése elenyészőnek tűnik. A bálnák által kedvelt kriptovalutát az elmúlt időben számos tőzsdei tranzakció követte, ami arra enged következtetni, hogy sokan értékesítés céljából átmozgatják PEPE-állományukat a nagyobb tőzsdékre.

A Santiment adatai szerint a bálnák több mint 30 millió dolláros nyereséget könyvelhettek el a PEPE értékesítésén szeptember második hetében. Úgy néz ki, a PEPE-ben rejlő lendület lankadni látszik, a figyelem pedig a Raboo-ra irányul.

Minden várakozást felülmúl a Raboo

A Raboo előértékesítési kampányának ötödik szakaszába lép be, a projekt pedig eddig több mint 2,5 millió dolláros finanszírozást gyűjtött össze. A SHIB-bel és a PEPE-vel szemben a Raboo olyan alternatívát kínál, amit senki más a piacon. Az előértékesítés ötödik szakaszában a $RABT tokenek egységára 0,0057 dollár, ami már 90%-os emelkedést mutat az első szakaszához képest. A Raboo azonban több mint egy értéktelen mémcoin – ez egy alapos SocialFi projekt, ami a közösségi elérés alapján jutalmazza a befektetőket és a mémek szerelmeseit.

A Raboo legnagyobb vonzereje a Post-to-Earn (P2E) mechanizmusban rejlik, ami azokat a felhasználókat jutalmazza meg, akik mémek létrehozásával és megosztásával elérést generálnak. A projekt mögött a Rabooscan AI-mémgenerátor áll, szóval technológiailag rendkívül fejlett.

Ez még azonban csak a kezdet. A közeljövőben érkezhet a Raboo saját NFT-kampánya is. Ebből kifolyólag, nem akármilyen iparági szakértők azt jósolják, hogy a Raboo a tőzsdei bevezetéseket követően akár 100-szoros növekedést is elérhet. A legvadabb előrejelzések szerint a $RABT árfolyama akár az 1 dollárt is elérheti. Érdemes lesz figyelni a Raboo-ra!

Ide kattintva lecsaphatsz a Raboo előértékesítésére.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***