Egy szexkereskedő rapper lett Bankman-Fried új cellatársa

A népszerű rapper, Sean Combs, alias „Diddy” és a kegyvesztett kriptopénz mágnás, Sam Bankman-Fried most szobatársak egy brooklyni börtönben, derült ki egy friss jelentésből.

Combs, akit nem engedtek ki óvadék ellenében, közel egy hete van őrizetben szövetségi szexkereskedelem és zsarolás vádjával. Hétfőn helyezték át Bankman-Fried egységébe.

Sean „Diddy” Combs rappert és zenei mogult, akinek az elmúlt évek néhány legnagyobb sztárjának karrierjét köszönhetjük, hétfőn szövetségi ügynökök letartóztatták New Yorkban, miután hónapokon át tartó polgári perekben vádolták meg szexkereskedelemmel, szexuális visszaéléssel és nemi erőszakkal. A zenei mogul tagadta a vádakat.

A kedd reggel nyilvánosságra hozott vádiratban a szövetségi ügyészek azt állítják, hogy Combs és társai megfenyegették, bántalmazták és „szexuális vágyainak kielégítésére” kényszerítették a körülötte lévő nőket, többek között Casandra Ventura volt barátnőjét. Továbbá kényszerítették az áldozatokat, hogy részt vegyenek a rögzített szexuális tevékenységben, amit ő „Freak Outs”-ként emlegetett.

A viselkedésével kapcsolatos nyomozások eredményeként a szövetségi hatóságok házkutatást tartottak ingatlanjain, köztük Beverly Hills-i villájában, amelyet a sztárrapper úgy döntött, hogy elad.

Sok van még hátra Bankman-Friednek

Bankman-Fried, aki tavaly óta ugyanabban a börtönben raboskodik, 25 éves büntetését tölti csalásért. Azért ítélték el, mert az FTX kriptopénzváltó ügyfeleinek pénzét eltulajdonította, és a pénzt személyes kiadásokra, politikai hozzájárulásokra és kockázati tőkebefektetésekre használta fel.

Egy újabb fejlemény, hogy bűntársát és állítólagos szerelmi érdeklődését, Caroline Ellisont 2 év börtönbüntetésre ítélte egy manhattani szövetségi bíróság.