Beágyazott tárcákkal rukkolt elő a Phantom wallet

A Phantom Wallet már most is az egyik legmegbízhatóbb és leginkább felhasználóbarát kriptotárcaként ismert. Most pedig még egyszerűbbé teszi ügyfelei számára a kriptovilágban való elindulást.

A Phantom a legnépszerűbb tárcának számít a Solana blokkláncon. A Phantom Wallet gyorsan vált a Solana ökoszisztémában a felhasználók digitális pénztárcájává, amelyet felhasználóbarát kezelőfelülete és stabil biztonsági funkciói miatt dicsérnek. A tárcát egy csapat Ethereum fejlesztő hozta létre. 2024 januárjában a Phantom 3,2 millió havi aktív felhasználóval (MAU) rendelkezett, ami 220%-os éves növekedést jelent.

Mik azok a beágyazott tárcák?

Gondolj rá úgy, mint egy olyan pénztárcára, amely közvetlenül egy alkalmazásba van beépítve. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók biztonságos számlákat hozhatnak létre anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene letölteniük vagy bonyolult magkifejezéseket kellene megjegyezniük. Ehelyett csupán egy e-mail címre és egy négyjegyű PIN-kódra van szükségük a bejelentkezéshez.

A legtöbb kezdő felhasználóknak a kriptóban az egyik legnagyobb fejfájást a seed phrase okozta. Ez 12-24 darab szó, amelyet – szándékosan – nehéz megjegyezni. A Phantom beágyazott pénztárcájával erre nincs szükség. A felhasználók a szokásos bonyodalmak nélkül kapnak egy biztonságos öngondoskodási számlát. Létrehoznak egy fiókot, és már kezdhetik is a használatot.

További információk a Phantom Walletről

A Phantom egy teljes körű felhasználói felületet (UI) is tervezett. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók könnyen cserélhetnek tokeneket, megtekinthetik egyenlegüket és nyomon követhetik a tranzakciókat – mindezt az alkalmazáson belül.

A tárca egy másik fontos funkciója az univerzális Phantom számla. Ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy a felhasználó beágyazott pénztárcán, az alkalmazáson vagy böngészőbővítményen belül használja számláját, a pénztárcájuk mindig ugyanaz.