A Tron, a Toncoin és a Rexas Finance (RXS) verseng a helyért az öt legnagyobb kriptovaluta között

A közelmúltban a Tron (TRX), a Toncoin (TON) és a Rexas Finance (RXS) ökoszisztémája jelentős növekedésen ment keresztül. A közelmúltban tapasztalt akciók után a digitális eszközök rajongói szerint e három projekt közül kerülhet ki az, amelyik helyet követel magának az öt legnagyobb kriptovaluta között. Szakértőnk megnevezte, mely projekt lehet a befutó.

A Rexas Finance a tokenizáció központi projektje

A Rexas Finance (RXS) forradalmasítja a kriptovaluta piacot azáltal, hogy határozottan támogatja a valós eszközök tokenizálását. A projekt azonnal felkeltette a kripto-közösség figyelmét, és erős befektetői bizalomról tett tanúbizonyságot a tárgyi eszközök és a blokklánc-technológia közötti szakadék csökkentése érdekében. A Rexas Finance előértékesítési kampánya az első tíz nap után már több mint egymillió dolláros finanszírozásra tett szert.

A platform jellegzetessége, hogy lehetővé teszi a valós eszközök, mint például az ingatlanok, műalkotások és árucikkek tokenizálását, ezzel megkönnyítve a hozzáférést és növelve a likviditást. A Rexas Finance ökoszisztémája kódolási nehézségek nélkül helyezi át a digitális térbe a kézzel fogható eszközöket, a befektetők pedig otthonuk kényelméből vásárolhatnak részesedést egy európai szállodából vagy egy felbecsülhetetlen értékű műalkotásból. A projekt a kis- és nagytőkés befektetők számára is forradalmasítja a befektetési életet.

A Rexas Finance ökoszisztémája magában foglalja a decentralizált pénzügyi (DeFi) termékeket a többláncos kereskedésen keresztül és a Rexas Launchpad-et, ami biztonságos indítást tesz lehetővé a startupok számára. A platform egymillió dolláros promóciót hirdet, ahol 20 nyertesnek kínál 50 000 USDT-s nyereményt, hogy még messzebbre jusson el a projekt híre. Az elemzők szerint a Rexas Finance lehet a következő bikapiac egyik főszereplője, az induláskor pedig hatalmasat fog szólni!

A Tron uralja az USDT-átutalásokat és a mémcoinok következő hullámát

A Tron (TRX) az elmúlt időszakban kulcsfontosságú szereplője lett az USDT-transzfereknek és a mémcoinok szegmensének is egyaránt. A havi 225 millió tranzakció, a 220 millió dolláros havi tranzakciós költség és a 14,1 millió aktív felhasználó a Token Terminal szerint az egyik legaktívabb hálózattá tette Justin Sun projektjét. Ezek a megdöbbentő számok azonban még bőven növekedhetnek!

Csak az elmúlt 30 napban 59,9 millió dollárnyi USDT-átutalás történt a Tron hálózatán, amihez a SunPump is jelentősen hozzájárult. A mémcoin iránti érdeklődés a csökkenés ellenére még mindig tetemes. Justin Sun buzgón támogatja a mémcoinokat, ezzel is növelve az ökoszisztéma tudatosságát. Az elmúlt két évben a TRX piaci kapitalizációja több mint kétszeresére nőtt, ami hihetetlen terjeszkedést mutat. A blokklánc PoS-modellje és a Tron Virtual Machine (TVM) vonzzák a fejlesztőket és a fogyasztókat is.

A Toncoin közeledik a nagy kitöréshez

A Toncoin (TON) jelenleg a kilencedik legértékesebb kriptovaluta-projekt. A hatalmas iparági versenyben a TON jelenleg 5,54 dollárig futott fel, ami 33%-os eltérést mutat a korábbi történelmi csúcstól. Az IntoTheBlock Global In / Out of Money (GIOM) című tanulmánya szerint 3,78 milliárd tokenért 1,98 dolláros árat fizettek.

A TON hálózatán jelenleg 30 milliónál is több cím 222 millió TON-nal veszteségben található, miután 5,78 – 8,18 dollár között vásárolták meg azokat. Ez a mennyiség azt jelzi, hogy a TON, ha áttöri a 7,45 dolláros ellenállási szintet, akkor jelentős támogatásra találhat. A Toncoin ökoszisztémájának növekvő vonzereje és a közösségi elköteleződés táptalajt adhat a TON felfutásához. Bár az eszköz még mindig sebezhető szakaszban van, árfolyama erőteljesen korrelál a piaccal.

A Rexas Finance lehet a tökéletes választás

Szakértőink szerint a Rexas Finance RXS tokenje lehet az, amelyik felülkerekedik a másik kettőn. A tokenizációs iparágban rejlő hatalmas potenciál és a kreatív megoldások sikerre vezethetik az előértékesítést. Ellentétben a Tronnal és a Toncoinnal, amely projektek ki vannak téve a piaci bizonytalanságnak és a volatilitásnak, a Rexas Finance egyedülálló értékajánlattal rendelkezik.

Az RXS képes lehet átalakítani a jelenlegi állapotát a kriptovaluták piacának. A platform szilárd alapot kínál a jövőbeli növekedéshez, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a Rexas Token Builder és a DeFi legfontosabb eszközei. Az RXS promóciója és a token 0,05 dolláros ára könnyen az öt legnagyobb kriptovaluta közé teheti a projektet.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a Rexas Finance-ről (RXS), látogass el az alábbi oldalakra:

Weboldal: https://rexas.com

Fehér könyv: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Nyerj egymillió dollárt a promócióban: https://bit.ly/Rexas1M

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***