Ezt a 3 kriptót vásárold, hogy még idén 100-szoros hozamot érj el

A kriptopiacon az exponenciális növekedésre esélyes érmék közé tartozik az RCO Finance (RCOF), az Ondo Finance (ONDO) és a Nervos Network (CKB), amik a befektetők érdeklődését is felkeltették már.

Ezek az érmék ígéretes potenciált mutattak, és a kritikus tényezők támogatják őket a 100-szoros hozam eléréséhez 2024 végére. A robbanásszerű hozammal most az RCOF, az ONDO és a CKB lehetnek a legjobb kriptók, amelyeket ma érdemes megvenni.

Tudjunk meg többet ezekről az érmékről.

Az RCO Finance masszív növekedési potenciált mutat még az év vége előtt

Az RCO Finance egy fejlett kereskedési platform, amely 2024 vége előtt exponenciális növekedést jelez. Ez a projekt arról ismert, hogy demokratizálja a magas színvonalú befektetési szolgáltatásokhoz való hozzáférést. A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás fúziója kiküszöböli a hagyományos pénzügyi környezeten belüli bonyodalmakat.

Az egyik figyelemre méltó, mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkció, amely az RCO Finance-t reflektorfénybe helyezte, egy AI alapú robottanácsadó. Az RCO Finance robottanácsadója teljesen személyre szabott befektetési stratégiákat kínál, amelyek sajátosan az egyes felhasználók pénzügyi céljainak elérésére irányulnak.

A robottanácsadó adatfeldolgozással nagy mennyiségű piaci adatot elemez, amely alapján kezeli az egyes befektetők portfólióját, legyenek azok tapasztalt vagy kezdő befektetők. A platformon több mint 120 000 digitális eszköz található 12 500 osztályban. KYC-mentes megközelítést alkalmaz, hogy demonstrálja elkötelezettségét a felhasználók, különösen az adatvédelemre érzékeny befektetők védelme iránt. Emellett az RCO Finance okosszerződéses kódbázisát a platform fejlesztési szakaszában a gyengeségek szempontjából is átvizsgálták.

Ondo Finance a tokenizált kincstárjegyeket milliárd dolláros magasságokba emelheti

Az Ondo Finance tokenizált kincstárjegyeinek értéke meghaladta a 2,2 milliárd dollárt, és ezzel a pénzügyi gazdaság növekvő reáleszköz szektorának élére állt. Az ONDO csapata szeptember 19-én egy X-posztban emelte ki ezt a fejleményt. Decentralizált pénzügyi platformként az Ondo Finance a blokklánc erejét használja a kincstárjegyek hatékony, transzparens és nyereséges kezelésére.

A tokenizált kincstárjegyek piaca a közelmúltban lenyűgöző növekedésnek volt tanúja, 2024-ben több mint 100%-os növekedést ért el. Ennek a növekedésnek köszönhetően a tokenizált eszközök iránti kereslet 770 millió dollárról 2,2 milliárd dollárra bővült. Az Ondo Finance ezt a növekedést az általa nyújtott hatékony tokenizált szolgáltatásoknak tulajdonította.

Az Ondo Finance használatának előnyei közé tartozik a hatékony kezelés, a fokozott átláthatóság, a kockázatkezelés, a megnövekedett likviditás és a költségmegtakarítás.
Mivel a tokenizált kincstárjegyek iránti érdeklődés növekszik, az Ondo Finance ideális blokkláncnak tűnik ahhoz, hogy megfizethető áron élvezhessük ezeket a szolgáltatásokat. Eközben az ONDO az elmúlt 24 órában 4,28%-kal 0,682 dollárra esett, ami egy kisebb korrekció egy robbanásszerű emelkedést megelőzően.

A Nervos Network 140%-os növekedést ért el szeptemberben: mi vár ránk a következő időszakban?

A Nervos Network volt az egyik legjobban erősödő kriptovaluta szeptemberben, a hónap eleje óta lenyűgöző, 140%-os emelkedést regisztrált.

A CKB emelkedő lendülete szeptember 5-én indult be egy hónapnyi konszolidáció után, amely során a 0,0070 dollárnál alakított ki támaszt. Az érme szeptember 13-án érte el a legnagyobb nyereséget, amikor egy nap alatt 117%-ot erősödött.

A robbanásszerű emelkedés azután következett be, hogy Dél-Korea legnagyobb kriptotőzsdéje, az Upbit szeptember 13-án bevezette a CKB tokent a tőzsdére. A debütálás nagy felhajtást váltott ki, a kereskedési aktivitás és a volumen 24 óra alatt 418 millió dollárra ugrott. Az árfolyam is több mint 100%-os ralit produkált.

Az CKB belistázása az Upbit tőzsdén a nagyobb láthatóság és elfogadás felé pozícionálja a tokent. Még akkor is, amikor a bullish lendület később alábbhagyott, a CKB megtartotta felfelé irányuló pályáját, további 20%-os növekedést ért el. Habár az érme az elmúlt 24 órában 8,41%-ot esett 0,0160 dollárra, de a fellendülés folyamatos, ami hatalmas hozamot hozhat.

Az RCOF 100-szoros nyereséget hozhat 2024-ben

Ahogy az RCO Finance előértékesítése folytatódik, az RCOF egyre nagyobb adoptációt ér el a befektetők körében, akik több jövedelmező kriptót szeretnének a portfóliójukhoz hozzáadni. Az előértékesítés, amely most a 2. fázisban tart, több mint 2,01 millió dollárt gyűjtött össze eddig, több mint 22 millió token eladásával.

Az RCOF tokennel 0,0343 dolláron kereskednek, a befektetők 1600%-os megtérülésre számítanak, miután a token 0,4 és 0,6 dollár közötti tőzsdére kerül. Ezen a potenciális nyereségen felül az RCOF még az év vége előtt 100-szoros megtérülést hozhat, mivel az elfogadási arány a választások utáni bikapiac közepette az egekbe szökik.

Mire vársz? Csatlakozz még ma az elővásárláshoz!

További információ az RCO Finance (RCOF) előértékesítésről:

Látogasd meg az RCO Finance wlőértékesítés oldalát

Csatlakozz az RCO Finance Közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***