Egy Wall Street-i kereskedő hatalmas növekedést jósol ennek az altcoinnak 2024 szeptemberében

Egy Wall Street-i pénzügyi guru robbanásszerű növekedést jósolt egy bizonyos kriptopénznek. Ez az altcoin 2024 szeptemberére olyan iparági óriásokat fog kihívni, mint a Kaspa és a Neiro Ethereum. Ahogy a piaci dinamika változik, úgy nő a várakozás ezen óriási növekedési potenciállal rendelkező digitális érmék körül. A kíváncsi befektetők készek felfedezni, hogy mely kriptovaluták vannak felkészülve erre a drámai emelkedésre.

A Kaspa és az egyedülálló blokklánc-megközelítésének áttekintése

A Kaspa egy olyan kriptopénz, amely a proof-of-work modell alapján működik. A GHOSTDAG protokollt valósítja meg, amely eltér a hagyományos blokkláncok működésétől. Ahelyett, hogy az egyszerre létrehozott blokkokat selejtezné, a GHOSTDAG lehetővé teszi, hogy ezek a blokkok együtt létezzenek, és konszenzusba rendezi őket. Ez azt jelenti, hogy a Kaspa blokklánc blockDAG-ként működik, ami növeli a hatékonyságát. Nagy mennyiségű blokkot képes feldolgozni, jelenleg másodpercenként egyet, és tervezik ennek növelését. A Kaspa olyan funkciókat tartalmaz, mint a Reachability és a blokkadatok metszése. Ezek a funkciók segítik a hatékony blokklánc-kezelést, és lehetővé teszik a jövőbeli fejlesztéseket, például a layer 2 megoldásokat. Ez teszi a Kaspa megközelítését különlegessé a kriptopénzek között.

A Neiro áttekintése: egy új, közösségvezérelt kriptopénz

A Neiro ($NEIRO) egy újonnan bevezetett kriptopénz, amely összesen 1 milliárd tokent tartalmaz. Vételi vagy eladási adó nélkül működik, és nincsenek rajta csapat tokenek, ami egy közösségközpontú modellt feltételez. Az alkotók a Neiro-t a Dogecoin felemelkedéséhez hasonló jelentős lehetőségként hirdetik. Az új érme célja, hogy közösségi elkötelezettségével és adómentes tranzakcióival felhívja magára a figyelmet a kriptotérben. A jelenlegi piaci ciklusban a vonzereje nagyban függ a szélesebb piaci trendektől és a befektetők közösségvezérelt projektekkel szembeni hangulatától. Mint minden kriptopénz esetében, a vonzereje a piaci feltételek és a projekt folyamatos fejlődésének függvényében fog változni.

DOGEN: A legjobb mémcoin az igazi alfáknak, akik mindig nyernek

Képzeld el, hogy áloméletet élsz – puccos autók, egy rakás pénz, és nők, akiket mindenki megbámul. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te az a fajta srác vagy, aki mindig feljebb akar lépni, akkor meg kell nézned a DOGEN-t. Ez a mémcoin az igazi alfáknak szól, akik mindig nyernek.

HODL-olj keményen és urald a piacot!

Ez a coin mindjárt felrobban! 700%-os emelkedésről beszélünk, még mielőtt az előértékesítés lezárulna – és ez még csak a kezdet. A DOGEN most melegít be azokra az őrült ezerszeres profitokra, amelyekről a mémcoinok ebben a szezonban híresek. Szállj be korán, és nézd, ahogy a többiek próbálják tartani a lépést, miközben te már a csúcson vagy!

Lemaradtál a WIF-ről, a Popcatről vagy a Ponkéról?

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncon, és olyan nagy kutyákkal fut együtt, mint a BONK, a WIF és a Popcat – amelyek valamikor mind 1000%-os nyereséggel robbantak fel.

Jelenleg a DOGEN még az árnyékban bujkál, de hamarosan új rekordokat fog dönteni ebben a bikapiaci ciklusban. Nem akarsz lemaradni erről!

Érzed már a DOGEN-hangulatot? Azt jól teszed, mivel pont most zajlik az airdrop eseményük. A részvételhez csupán annyit kell tenned, hogy figyeled a közösségi médiákat, halmozod a tokeneket, és referal linked osztogatásával építed a DOGEN-sereged. Minden egyes általad szerzett újoncért a tokenvásárlásukból származó aranypontjaik 20%-a lehet a tied.

Szóval mire vársz még? Fogj egy kis DOGEN-t és urald a kriptovilágot!

Következtetés

A DOGEN azok számára készült, akik a luxust és a sikert keresik. Ez a mém token jelentős nyereségre törekszik, meglovagolva más tokenek, például a BONK, a WIF és a Popcat sikerét. A DOGEN nagy növekedési potenciállal rendelkezik, az előértékesítés végére várhatóan 700%-os növekedést ér el, és ezerszeres hozamra van lehetőség ebben a szezonban. Valódi előnyöket kínál, többek között exkluzív akciókat a korai elfogadók számára. Ahogy a DOGEN felépíti a vezetők közösségét, megteremti a terepet a potenciális piaci dominanciához. Ehhez képest a KAS és a NEIRO kevésbé mutat azonnali növekedési potenciált. A DOGEN kiemelkedik a legjobbra törekvőket megszólító vonzerejével, így meggyőző választás a hozamot kereső befektetők számára.

Weboldalhttps://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegramhttps://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***