Máris indul az Uptober? A befektetők ezt az 5 érmét veszik

A szeptember általában kemény hónap a Bitcoin és a többi digitális eszköz számára, októberben azonban sokszor szárnyalnak, amire a piac csak Uptober néven hivatkozik. A Fed kamatcsökkentése kicsit előre hozta az Uptobert, az emelkedés ugyanis máris elkezdődött.

A Federal Reserve szerdán 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot, miután 2022-ben 23 éves csúcsra emelte azt. A kamatcsökkentések után a kockázatosabb eszközök, például a kriptovaluták rendszerint jobban teljesítenek az alacsony kamatozású, biztonságosabb eszközökkel szemben.

A piac rögtön a kockázatosabb, nagyobb hasznot kínáló eszközök felé fordult, ami a kripto tér kizöldüléséhez vezetett. Az alábbi cikkben megismerhetsz 5 olyan érmét, ami profitálhat a kamatcsökkentésből és az uptoberből. Szó lesz a Pepe Unchained-ről ($PEPU), a Memebet Tokenről ($MEMEBET) és a Crypto All-Stars-ról ($STARS) is. Tarts velünk!

Bitcoin ($BTC)

A Bitcoin árfolyam BTC Price BTC Price gyorsan megugrott a kamatcsökkentés hatására, ez pedig húzta magával az egész piacot. A legnagyobb kriptovaluta a cikk írásakor 62 800 dollár körül mozog, a szerdai 59 500 körüli szinthez képest, ami 5,3%-os emelkedés.

A teljes kriptovaluta piacon egy nap alatt több mint 154 millió dollárnyi short pozíció került felszámolásra, melyből 74 millió dollár a Bitcoinra vonatkozott. Ebből jól látszik, hogy a befektetők mennyire hisznek az érme felfelé menetelésében.

A történelmi csúcs még kicsit odébb van, az eszköz pedig már március óta küzd ennek visszaszerzésével. Az október és a november általában emelkedést hoz a BTC számára, így érdemes lehet még most, a kilövés előtt beszállni.

bitcoin arf szept20

SUI ($SUI)

A Sui ($SUI) egy egyedi Layer 1 blokklánc és intelligens szerződés platform. A projekt célja, hogy a digitális eszközök tulajdonjoggal kapcsolatos ügyintézését gyorsabbá és privátabbá tegye. A Sui a Move programozási nyelvre épült, és objektumközpontú modellje révén rendkívül hatékony. Nemcsak a párhuzamos végrehajtást, de a másodperc tört része alatti véglegesítést, valamint az on-chain eszközök egyszerű kezelését is lehetővé teszi.

Az innovatív platform célja, hogy páratlan sebességet kínáljon alacsony költségek mellett, amelyet a horizontálisan skálázható feldolgozás és tárolás biztosít. A Sui a Mysten Labs, a Meta (korábban Facebook) Novi Research részlegének vezetőiből és tervezőiből verbuválódott csapat munkája.

sui szept20

Pepe Unchained ($PEPU)

A Pepe Unchained ($PEPU) az egyik legmenőbb előértékesítés jelenleg, amely már 14 millió dollár felett jár, és lassulásnak jeleit sem mutatja.

Ezért főleg a projekt kínálta innováció a felelős. A Pepe Unchained az első olyan mém érme a világon, amelynek saját Layer 2 blokklánca van. Az elavult, eredeti Pepéhez képest a projekt jelentős fejlesztéseket kínál.

Pepe Unchained

A „Pepe Chain” névre hallgató blokklánc megoldhatja a kereskedők legnagyobb problémáit, a lassú és költséges tranzakciókat.

A Pepe Chain az Ethereumnál akár 100-szor gyorsabb lehet, így a napi kereskedőknek hatalmas segítséget nyújtana.

A $PEPU ambiciózus tervekkel érkezik, hiszen szeretné felülmúlni a Pepét, és minden vágya, hogy a legjobb mém érmévé váljon. A hatalmas hype alapján erre lehetősége is van, szóval mindenképpen érdemes szemmel tartani. Az előértékesítés keretében kedvezményes áron juthatsz hozzá a $PEPU tokenekhez, azonban jobb, ha sietsz, mert egyre csak nő az érmék ára.

Memebet Token ($MEMEBET)

A Memebet Token ($MEMEBET) szintén a legújabb kriptovaluták közé tartozik, és egyesíti a mém érméket az online szerencsejátékokkal. A token lesz majd a Memebet Casino üzemanyaga, ahol a felhasználóknak lehetősége nyílik mém érmékkel kaszinózni és fogadni. A kaszinó olyan közkedvelt mém érméket is támogat majd, mint a Pepe, a Dogecoin vagy a Shiba Inu.

memebet ico

Forrás: MemeBet / X

A projekt célja a degen közösség megszólítása. Ide az olyan befektetők tartoznak, akik hajlandóak magas kockázatot vállalni a magas jutalmak reményében. Az sem hátrány persze, ha szeretik a kriptovaluta szerencsejátékokat. Az előértékesítés átlépte a 250 000 dolláros határt, ami nagyfokú érdeklődésre utal.

A $MEMEBET nemcsak fogadásra használható, hanem különböző előnyöket is biztosít a játékosoknak. Azok, akik ezzel az érmével fogadnak, további jutalmakat, bónuszokat, sőt, még NFT-ket is feloldhatnak.

A platform továbbá értékes nyereményeket rejtő lootboxokat is kínál, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Azok, akik nagyban játszanak, nagyot is kaszálhatnak!

Crypto All-Stars ($STARS)

A Crypto All-Stars ($STARS), az előző két projekthez hasonlóan szintén forradalmi újítást hoz a piacra.

A MemeVault egységesíti a mém érme letéteket, így olyat kínál, amit eddig még egyetlen más projekt sem. A befektetők leköthetik kedvenc mém érméiket, ezzel pedig $STARS token jutalmakat zsebelhetnek be. A mém érmék többsége haszontalan, és a befektetők csak a hype-ban bízhatnak a felértékelődés érdekében. A MemeVault azonban további értéket ad nekik, a befektetők így végre élvezhetik befektetésük gyümölcsét.

Crypto All-Stars

A projekt emellett hatalmas letéti jutalmat kínál, amely éves szinten jelenleg 1050% felett van.

Azok, akik az egyéb mém érméik mellett $STARS tokeneket is tartanak, háromszor akkora letéti hozamra számíthatnak. Emellett már tényleg nehéz lenne elmenni.

Az előértékesítés alatt 11 vezető mém érmét köthetsz le, ezek száma azonban folyamatosan növekszik majd.

A $STARS előértékesítés már közel 1,5 millió dollárt gyűjtött, és amennyiben sikerül megtartani a lendületet, a tőzsdére lépés után tekintélyes növekedés következhet.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**