A három legjobb RWA projekt az akár 100-szoros nyereségért

hA kriptovaluták világának fejlődése elhozta azt az irányt, amikor már a valós eszközök tokenizálása is lehetséges. Az RWA projektek megkönnyítik a hagyományos pénzügyi piacok és a kriptovaluták piacának áthidalását, a befektetők számára pedig elérhetővé válik a töredékrészesedés megvásárlása olyan eszközökben, mint az ingatlanok, árucikkek vagy műalkotások. Azok a kereskedők, akik szerény, 300 dolláros befektetést szeretnének kamatoztatni, most korábban nem látott lehetőségeket használhatnak ki. Az RWA-központú altcoinok ugyanis akár 100-szoros növekedést is generálhatnak idén ősszel, ami 30 ezer dolláros portfóliót tenne lehetővé. A Rexas Finance (RXS) mellett két másik altcoint is érdemes lesz figyelni. Nézzük, mire számíthatunk tőlük!

A Rexas Finance tokenizálná az ingatlanbefektetéseket

A Rexas Finance (RXS) gyorsan az ingatlantokenizáció központi projektjévé vált. Konkrétan a Rexas Finance lehetővé teszi azt, hogy az ingatlanbefektetések már ne csak a nagy tőkével rendelkezők számára legyen elérhető, hanem egy likvid, töredékbefektetési lehetőség legyen a frakcionált tokeneknek köszönhetően. Az új technológia lehetővé teszi, hogy ingatlanok, sőt más valós eszközök, vagyis RWA-k, tokenizálása pillanatok alatt megtörténjen.

A Rexas projektjének kiemelkedő eszközei a Rexas Token Builder és a QuickMint Bot, amik egyszerűbbé teszik a valós eszközök tokenizálását. Az emberek így létrehozhatják, mintelhetik és kezelhetik tokenjeiket olyan platformokon, mint a Telegram vagy a Discord. Ehhez nincs szükség másra, csak a technológia ismeretére. Ez az újszerű ötlet számos befektetési eszköz számára kínál egy sokkal likvidebb másodpiacot.

A projekt előértékesítési fázisában van, ahol az első szakaszban alig három nap alatt 200 ezer dolláros finanszírozásra tettek szert. A tokenek jelenleg 0,03 dollárért forognak. A projekt mögött álló csapat nagy lehetőséget lát abban, hogy a 379,7 billió dolláros ingatlanpiacot egyszerű befektetéssé tegyék, mellyel résztulajdonra tehet szert mindenki. A blokklánc technológia növekvő elterjedése pedig lehetővé teszi azt a jövőképet jövőképet, amivel a kisbefektetők is nyereségesek lehetnek.

A Centrifuge hidat képez a DeFi és az RWA-k között

A Centrifuge (CFG) egy olyan RWA altcoin, amely idén ősszel hatalmas felfutásra lehet képes. A decentralizált finanszírozás lehetővé teszi, hogy ingatlanokból származó bevételeket, jogdíjakat és más bevételi forrásokat is tokenizálhassunk, ezzel likviditást teremtve az eszközosztály számára. A tokenizáció segítségével a befektetők zálogba bocsáthatják valós eszközeiket, amiért cserébe hatalmas hozamra tehetnek szert.

A Centrifuge egyik legérdekesebb tulajdonsága, hogy a tokenizált eszközökre hitelfelvételi lehetőséget biztosít. A másodpiac hatékony, mivel a vállalkozások átválthatják eszközeiket tokenekké, amikből fedezhetik hiteleiket. Megkerülve a bankokat, a projekt megváltoztathatja az egész pénzügyi ágazat dinamikáját, mivel nincs már szükség a központosított szereplőkre.

A Centrifuge mindemellett állandó hozamot kínál az év minden napján a valós eszközökre, amiért cserébe a befektetők likviditást adnak a piacnak. A projekt remek pozícióban van ahhoz, hogy idén ősszel korábban nem látott felfutást tapasztaljon. A DeFi, az RWA és a CBDC-k piacának a fejlődése előidézheti az ilyen alkalmazások hatékony felhasználását, az eszközosztályban pedig hatalmas potenciál rejlik.

A Realio tokenizálja a magántőkét

A Realio (RIO) egy ismertebb RWA altcoin, ami képes a magántőke mellett a kereskedelmi ingatlanokat is tokenizálni. A projekt hivatalos platformján keresztül olyan tokenizált valós vagyonelemekbe fektethetünk be, mint az ingatlanok, magántőke és az adósságinstrumentumok.

Ami egyedülálló a Realio-ban, az a biztonsági tokenajánlat, vagyis az STO. Ezek természetüknél fogva legálisak és a csalás kockázata nélkül kínálnak befektetési lehetőséget a magánszemélyeknek és az intézményeknek egyaránt. A Realio infrastruktúrája lehetővé teszi az illikvid eszközökbe történő befektetést azáltal, hogy biztosítja a töredékrészesedés megvásárlását, ezzel likviditást teremtve a piacon.

A Realio nemcsak az értékes, ugyanakkor illikvid eszközöket tokenizálja, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy ingatlanportfóliókat alakítsunk ki mindössze néhány száz dollárból. Ez különösen előnyös lehet azon befektetők számára, akik alacsonyabb tőkével rendelkeznek, ugyanakkor az olyan biztos eszközosztályokba fektetnének be, mint az ingatlanpiac. Ebből kifolyólag a RIO valószínűsíthetően hatalmas növekedést fog tapasztalni a következő hónapokban, mivel a Realio ökoszisztémája az egyik legjobb az RWA-k piacán.

Következtetés

A Rexas Finance (RXS), a Centrifuge (CFG) és a Realio (RIO) is olyan RWA altcoinok, amik a világ élvonalába tartoznak. Ezekkel a tokenekkel nagy valószínűséggel akár egy 300 dolláros befektetést is meg lehet sokszorozni – vagy akár százszorozni. E projektek mindegyike kiváló attribútummal rendelkezik, mivel az ingatlanpiac és a magántőke piacát célozzák meg. Mivel az emberek számára a digitalizáció az egyik forradalmi újítás nemcsak a befektetések, hanem az élet minden területén, az RWA-k piacvezető projektek lehetnek a következő ciklusban. Az RXS, a CFG és a RIO is kiváló befektetési lehetőségnek tűnik, viszont mindhárom projekt képes lehet arra, hogy megváltoztassa az ember életét.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a Rexas Finance-ről (RXS), látogass el az alábbi oldalakra:

Weboldalhttps://rexas.com

Fehér könyvhttps://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***