Top 5 kriptó, amit venni kell az utolsó negyedévben – Ne hagyd ki a potenciális 5000%-os nyereséget!

A digitális valuták gyorsan fejlődő világában bizonyos kriptovaluták ígéretes potenciállal rendelkeznek a hatalmas hozamok szempontjából. Ez a cikk öt olyan kriptót vizsgál meg, amelyek árfolyama az előrejelzések szerint 2024 szeptembere és novembere között ugrásszerűen megemelkedik majd. Az olvasók felfedezhetik, mely digitális érmék állnak jelentős kitörés előtt, és potenciálisan akár 5000%-os hozamot is kínálhatnak.

A CYBRO előértékesítése meghaladta a 2 millió dollárt: ez egy páratlan DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta a 2 millió dollárt. Ez az újgenerációs DeFi-platform páratlan lehetőségekkel kecsegtet a befektetők számára, hogy maximalizálhassák bevételeiket.

A szakértők szerint akár 1200%-os potenciális megtérülés is állhat a CYBRO előtt, amit jelenleg 0,03 dolláros elővételi áron kínálnak. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a prominens bálnák és influenszerek figyelmét is felkeltette, ami felfokozott érdeklődésre és erős bizalomra utal. A legújabb frissítésben a projekt felvázolta ajánlási rendszerét, ahol a közvetlen ajánlásokból 12%-os jutalékra, a másodszintű ajánlásokból 3%-os jutalékra, a harmadik szintű ajánlásokból pedig további 2%-os jutalékra lehet szert tenni. Ezeket hetente osztják ki USDT-ben, és a meghívottak dupla CYBRO-pontokat kapnak első befizetésük után.

Az előértékesítési kampány mellett a CYBRO bevezette a pontrendszert, amivel tovább erősödik a befektetők ösztönzése. A pontok birtokosai automatikusan jogosultak lesznek a CYBRO airdropjára. A platform hetente legfeljebb egymillió pontot oszthat ki, amit a befektetők a CYBRO DeFi Valuts-ban tárolhatnak.

A CYBRO tokenek birtokosai egy jövedelmező staking szolgáltatással is találkozhatnak, részesülhetnek exkluzív airdropokban, vásárlás utáni visszafizetésben és csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban. A platform erőteljes biztosítási programot kínál a résztvevők számára.

Mivel az előértékesítési tokenek csupán 21%-a áll rendelkezésre, és már nagyjából 64 millió gazdára is telt, ez lehet az utolsó lehetőség, hogy részt vehess egy ritka projektben, ami egy lehet a millióból.

>>> Csatlakozz a CYBYRO-hoz, és törekedj a jövőbeli akár 1200%-os hozamra! <<<

NEIRO : Ez lehet a következő nagy dobás a kriptóban?

A NEIRO ($NEIRO) egy új szereplő a kriptopénzek világában, amely összesen 1 milliárdos tokenkészlettel büszkélkedhet. Kitűnik a nulla vételi/eladási költségével és a csapattokenek hiányával, ami egy közösség által vezérelt projektre utal. Sokan párhuzamot látnak a Dogecoin korábbi felfutásával. Ez arra utal, hogy jó lehetőséget kínál a kriptopiacon. Az ötlet lényege egy decentralizált valuta létrehozása, ahol a közösség kezében van a hatalom.

Turbo: A mesterséges intelligencia által létrehozott mémcoinok vezethetik a következő hullámot?

2024-ben a Turbo Token új szereplőként jelent meg a kriptovilágban, amely a mesterséges intelligencia és a blokklánc fúzióját képviseli. Az első mesterséges intelligencia által létrehozott mémcoinként merész kísérletet jelent a technológia és a közösségi elkötelezettség ötvözésére. A projekt alapítója a GPT-4-et használta fel ennek az új kriptopénznek a kovácsolásához, azzal a céllal, hogy megragadja a mém alapú tokenek szellemét és izgalmát. Ez a mesterséges intelligencia által vezérelt megközelítés bepillantást enged a kriptotérben rejlő innovációs lehetőségekbe.

A BNB felkeltette a figyelmet a kriptorajongók körében

A Binance által 2017-ben bevezetett BNB a kriptovilág egyik legfontosabb eszközévé vált. Kezdetben ERC-20-as tokenként indult, de ma már a Binance Chain-en és a Binance Smart Chain-en is működik. A BNB olyan előnyöket kínál, mint a díjkedvezmények a tőzsdéken és a staking juttatások a Proof-of-Staked Authority rendszeren keresztül. Támogatja az okosszerződéseket és különböző tranzakciókhoz használják. A BNB stratégiai negyedéves égetései a kínálatának csökkentését célozzák, ami potenciálisan növeli az értékét. A 2024-es év kibontakozásával a kriptórajongók szorosan figyelik a BNB-t, mivel úgy vélik, hogy technológiája és ökoszisztémában való részvétele jelentős növekedést eredményezhet a várható bikafutam során.

Avalanche 2024-ben újabb bikafutamra készül

Az AVAX nevű tokenjéről ismert Avalanche felhívta magára a figyelmet, mivel a kriptorajongók egy újabb, a 2021-eshez hasonló bikafutamot jósolnak neki. Ez a környezetbarát blokklánc azzal büszkélkedhet, hogy másodpercenként 4500 tranzakciót képes feldolgozni. Három egymással együttműködő lánccal rendelkezik, így sokoldalú választás a különböző műveletekhez. A platform hibrid konszenzusmechanizmusa a klasszikus és a Nakamoto-elveket ötvözi, a tranzakciók gyors véglegesítését célozva meg. Az AVAX kulcsszerepet játszik az ökoszisztémában, a tranzakciós díjtól kezdve a hálózati biztonságon át az egyéni alhálózatok támogatásáig.

Konklúzió

A NEIRO, a TURBO, a BNB és az AVAX rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezik. Kiemelkedő lehetőség viszont a CYBRO, egy fejlett technológiával rendelkező DeFi platform. Nagy kereseti potenciált kínál a Blast blokkláncon történő AI-vezérelt hozamaggregáció révén. A CYBRO olyan előnyöket is biztosít, mint a staking juttatások, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó cashback. Zökkenőmentes befizetéseket és kifizetéseket biztosít. A projekt erős az átláthatóság, a megfelelés és a minőség terén, ami élénk érdeklődést vált ki a kriptobálnák és az influencerek körében.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***