Egy Dogecoin bálna, aki 12 millió dollárt keresett a Shiba Inu-val, 300,000 dollárt tesz ebbe a kripto ICO-ba

Egy híres Dogecoin bálna, aki a 2020-as kripto bikaciklusban a Shiba Inu 50000 dolláros befektetéséből 12 000 000 dollár hozamot ért el, őrült FOMO-t indított el a lakossági kriptobefektetők és a nagy bálnák körében. Ugyanis egy 300 000 dolláros befektetést eszközölt az ETFSwap (ETFS) kripto ICO-ba, amely 120-szoros magasságokba emelkedhet és sok milliomost hozhat létre ezen a DeFi nyáron.

Az ETFSwap előértékesítési volumene 500%-kal emelkedhet, miközben a Dogecoin bálna 300 ezer dollárt fektet be az ICO-ba

Az ETFSwap (ETFS) a kriptoiparban a következő bikás kripto ICO-ként kerül a címlapokra, amely sok milliomost hozhat létre a következő DeFi nyáron. Közben az előértékesítés során 300.000 dolláros befektetést kapott egy Dogecoin bálnától, aki arra fogadott, hogy legalább 120-szoros ralit fog futni.

Az ETFS egy utility token, amely hozzáférési kulcsként szolgál a különböző nyereséges kripto- és tokenizált ETF-befektetésekhez, amelyek a fejlett decentralizált kereskedési platformján fognak szerepelni. Ez a platform hamarosan, 2024 negyedik negyedévében indul el. Az okos kriptobefektetők, akik az ETFS-t alacsony áron, mindössze 0,03846 dollárért vásárolták meg a kripto ICO szakaszában, kereskedési kedvezményeket kapnak és alacsony kereskedési gas díjakkal operálhatnak, amikor más kripto tokenekre és tokenizált ETF-ekre cserélik azt a DeFi platformon. A DeFi platform magas hozamú tokenizált ETF befektetéseket fog listázni. Többek között spot Bitcoin, spot Ethereum, kötvény, nyersanyag, részvény, piaci és fix jövedelmű ETF-eket.

A DeFi platformmal a tokenizált ETF-ek kereskedelmére használó okos kereskedők és befektetők egy olyan kereskedési emlékeztetőt kapnak, amellyel akár 45 000%-kal is növelhetik a nyereség hozamát. Hozzáférést kapnak továbbá testreszabható, mesterséges intelligencia alapú kriptoeszközökhöz is. Ezekkel a legjobb tokenizált ETF-eket kereshetik meg, és figyelemmel kísérhetik növekedési potenciáljukat a DeFi platform piacán. Az ETFSwap (ETFS) AI alapú eszközei közé tartozik az ETF Finder, az ETF Tracker és az ETF Screener. Ezek mellett sok más nyereséges AI eszköz is megtalálható. A DeFi platformon tokenizált ETF-ekbe befektető okos kriptobefektetők azt is választhatják, hogy az ETFSwap (ETFS) likviditási pooljaiban stakelhetnek. Ezzel passzív jövedelemre és akár 87%-os APR hozamot is szerezhetnek. Emellett az ETFSwap szolgáltatást használó kriptokereskedők is stabil jövedelemre tehetnek szert a DeFi platformon jegyzett több mint 2500 kriptovaluta, köztük a Shiba Inu határidős és örökös szerződéseinek kereskedéséből.

Az ETFSwap (ETFS) felhasználóbarát, és a legjobb DeFi élményt nyújtja a kriptokereskedőknek és befektetőknek. A DeFi platform 24/7-ben nyitva áll. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal tokenizálják a reál eszközeiket (RWA) és kereskedjenek velük. Az ETFSwap (ETFS) robusztus biztonsági intézkedéssel rendelkezik, amely garantálja a felhasználók befektetési eszközeinek csúcsminőségű védelmét. A platform okosszerződéseit a CyberScope auditáló cég auditálta, amely nem talált sebezhetőséget vagy kiberfenyegetést. Az ETFSwap fejlesztőcsapatai jó hírű kriptopiaci szereplők, akik KYC-megfelelőségi protokollokat végeztek a SolidProof-val.

A Shiba Inu 3%-ot csúszott lejjebb, mután a Dogecoin bálnák a nyereséges ETFSwap ICO-ba vásárolnak be

A Shiba Inu (SHIB) medvésen kezdte az új kereskedési hetet, 3,7% -kal csökkent a napi kereskedési grafikonon. A SHIB befektetők egy másik tokent fedeztek fel, miután egy híres Dogecoin bálna ETFS-ből vásárolt be. Ő 300 000 dolláros befektetést indított az ETFSwap ICO-ba.

Az Into The Block blokkláncelemző platform kereskedési adatainak meglátásai azt mutatják, hogy a befektetők masszív FOMO-ja indult az ETFSwap ICO-ba, miután a Shiba Inu és a Dogecoin bálnák több mint 440,84 milliárd SHIB tokent helyeznek el hideg tárcákból a tőzsdékre, hogy megvásárolják az ETFS-et. Ezzel 120-szoros nyereségre pozicionálják magukat a 2024 negyedik negyedévi indulás után.

Azonban, míg a veterán elemzők rövid távú medvés előrejelzéseket tesznek a Shiba Inu (SHIB) számára a Dogecoin bálnák eladásait követően, a hosszú távú előrejelzéseik az ETFSwap (ETFS) kripto ICO token mögötti ralit mutatják.

Konklúzió

Az ETFSwap megfizethető, 0,03846 dolláros kripto ICO árát kihasználó okos kriptobefektetők lesznek a következő milliomosok. Ők profitálhatnak a 120-szoros raliból, miután 2024 utolsó negyedévében belistázzák a vezető kriptotőzsdéken.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a meggazdagsághoz pozicionáld magad a Dogecoin bálnák mellett, akik értékesítik a Shiba Inu (SHIB) állományaikat, hogy bevásároljanak ebből a kripto ICO-ból.

További információk az ETFS előértékesítéséről:

Látogasd megaz ETFSwap előértékesítését

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***